• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΔΝΕ

MatsouPitsou

New member
Μήπως ξέρετε πως παίζει εκεί; λένε οτι είναι καλά. κανένας που να έχει πληροφορίες απο πρώτο χέρι;
 

Palios08G

New member
Proto xeri den exw .. deftero an sou kanei .. <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
Kanonika sti seira mou epeze 1-4 alla itan poli xalara, bebaia an beis se grafeio arxizeis k paizeis me off.. analogos to visma sou <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
 

imago

New member
το πως παίζει καθορίζεται απο το κόσμο που έχει ..καλοκαίρια παίζει καλά γιατί έχει κόσμο η ΔΝΕ..γενικώς πάντα έχει κόσμο..απλά τώρα τα πράγματα που έιναι μικρές οι σειρές έχουνε σφίξει σε όλες τις υπηρεσίες..και αυτές που έχουνε κόσμο στέλνουνε αποσπάσεις σε αυτές που δεν έχουνε...οι υπηρεσιες που ακουτε οτι εχουνε σιγουρη αποσπαση ειναι επειδη ειναι γεμάτες με κοσμο..καλως η κακως έτσι είναι..δεν υπάρχει τιποτα σιγουρο ...αποψη μου να την επιλέξετε αν μπορείτε την ΔΝΕ...με μια αποσπαση κανείς δεν έπαθε τιποτα.15 μέρες μυτιλήνη πήγα και χάρηκα κι ολας εν τέλει...μην ψαρώνετε με την απόσπαση..πολλές φορές είναι και καλυτερα απο την υπηρεσία σου..
 

fiorino

New member
λοιπον θα τα πω εγω απο πρωτο χερι. λοιπον στη ΔΝΕ η Γ.Ε παιζει 1-5 και θα παραμεινει ετσι... μεχρι πριν λιγο καιρο η Γ.Ε ειχε 2 ατομα φανταστειτε.. δεν αλλαζει αυτο λοιπον ΠΟΤΕ, οσο και να παιζει ο παλασκας η ο κανελλοπουλος. ολοι παιζουν 1-5 ακομα κ τα γραφεια. και τα γρεφεια κανουν πρωινες αγγαριες, αλλα τπτ το σπουδαιο.. μονο το γραφειο ναυαρχου παιζει αβαρδιοτα με 1 η 2 οφ και ενα γραφειο στο δευτερο που παιζει 5-9... και ναι , η ΔΝΕ ειναι απο τισ βυσματικες γιατι ΔΕΝ περνεις αποσπαση και το 1-5 ΔΕΝ αλλαζει. επισεις η πυλη παιζει καθημερινη εξοδου. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ... το οπλονομιο που δεν εχετε συναντησει ποτε κατι παρομοιο στην ολη θητεια σας..
 
Top