• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

εγχειρηση μέσα στο στρατό

paraskeuasp

New member
καλημέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση οσο αφορά το να κάνεις εγχείρηση μέσα στο στρατό, μου είπαν πως αν σου προκαλέσουν ζημία μέσα στο στρατό αναλαμβάνουν την ευθύνη αυτη. Ξέρω πως την εγχείρηση την αναλαμβάνουν αυτή, και ξέρω πως έχουν τους καλύτερους γιατρούς, αλλα επείδη η εγχείρηση είναι ρήξη χιαστών και ο χρονος παραμόνής στο νοσοκομείο ειναι 1 εβδομαδα, αλλα η αποθεραπεία και η φυσιοθεραπείες κρατανε περίπου 2 μήνες, φοβάμαι να μιλήσω μήπως και μου δώσουν υποχρεωτική αναβολή μέχρι να αποθεραπευτώ.
Μήπως έχει κανείς καμια συμβουλή, ή έστω καμια παρόμοια εμπειρία απο το θέμα αυτο;
 

dchris

New member
καλησπερα φιλε μου απο την 310!ενα παιδι στο στρατοπεδο μου ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα στο γονατο του κ εκανε κανονικα εγχειρηση στο 424 και δεν του εδωσαν αναβολη!και αυτος απουσιαζει 2-3 μηνες απτο στρατοπεδο!το θεμα ειναι τωρα οτι αυτος το επαθε μεσα στο στρατο κ λογικα δν θα του χρεωσουν τις αδειες...ακομα δν εμαθα κατι επισημα αλλα αν θες μπορω ν σε ενημερωσω αν μαθω κατι νεοτερο!
 

paraskeuasp

New member
σε ευχαριστώ πολύ φίλε, αν μπορέσεις να μάθεις και κάποια αλλη πληροφορία θα σου είμαι υπόχρεως.
 
310 και εδω, εχω μια σειρα που εκανε ενχειριση στο αστραγαλο και εκατσε 2,5 μηνες και τωρα απολυεται κανονικα, οποτε το βλεπω χλωμο!!!
 
Top