• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ειδικές δυνάμεις...Αξίζει?

zambo

New member
Γεια σας! Παρουσιάζομαι 5/11 πεζικό στο Ρέθυμνο. Δεν είμαι αυτο που λένε στρατόκαυλος, αλλά μου αρέσει η γυμναστική και δεν θα ήθελα να κωλοβαράω και να κάθομαι σε όλη τη θητεία μου.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν αξίζει να δηλώσω ειδικές δυνάμεις... Το μόνο που με "φρενάρει" λίγο είναι ο φόβος κάποιου τραυματισμού. Γι'αυτό ρωτάω αν αξίζει..Επίσης να πω οτι κανω 9μηνο.
 

zambo

New member
Είχες πάει ειδικές εσύ? Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο παραπάνω? Τόσο σκατά είναι οι συνθήκες?
 
Εγώ θα μπω τον Νοέμβριο Αυτά που σου λέω είναι το συμπέρασμα που έχω βγάλει από συζητήσεις με ένα φιλαράκι που μπήκε τον Αύγουστο.
Μιας και ο λόγος που θες να δηλώσεις είναι η γυμναστική να σου πω ότι η γυμναστική έχει μειωθεί και έχει επικεντρωθεί στις... κάμψεις(οι 30αρες πορείες παραμένουν) και στις ασκήσεις του στίβου μάχης.
Βασικά στείλε ένα μήνυμα στον Garfon που έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις αν και δεν νομίζω να σου πει κάτι διαφορετικό.
 

vatraxos

New member
Αμα γουστάρεις γυμναστική, πήγαινε κάνε κανονική θητεία κ τον ελεύθερο χρόνο σου κάνε γυμναστική <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->

Ειδικές δυνάμεις να πας αν γουστάρεις στρατό, σπασιμο νεύρων, τέτοια πράγματα.
 
Top