• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ειδικες Δυναμεις

nemo_imn

New member
Καλησπερα σε ολους.Θελω να παω στις ειδικες δυναμεις και συμφωνα με το νομο θα πρεπει να ειμαι υποχρεωμενος να κανω 12μηνη θητεια.Ομως επειδη ειμαι ο μεγαλυτερος γιος ανυπαντρης μητερας νομιζω οτι δικαιουμαι να κανω εννιαμηνο.Αυτο σημαινει οτι δεν θα με παρουνε οπως και να εχει η οτι αν εγω επιλεξω να ασκησω το δικαιωμα μου για εννιαμηνη θητεια δεν θα με δεχτουν?Μηπως σε καποια τμηματα των ειδικων δυναμεων μπορεις να κανεις εννιαμηνο?Εαν δικαιουμαι να παω αλλα δεν με δεχτουν γιατι δεν τους κανω,θα μπορω μετα να κανω εννιαμηνο στο τμημα που θα με στειλουνε η θα εχω χασει την προθεσμια υποβολης εγγραφων οποτε το πουλακι πεταξε?Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν επιλεγω εγω το τμημα των ειδικων δυναμεων που θα παω και αν εχω το δικαιωμα σε περιπτωση που δεν με δεχτουν σε ενα τμημα(π.χ.Αλεξιπτωτιστες) να ζητησω να ξαναπερασω απο εξετασεις για να μπω σε καποιο αλλο(π.χ.Λ.Ο.Κ.).Ευχαριστω
 

George84

New member
[quote author="nemo_imn"]
1....θα με παρουνε οπως και να εχει η οτι αν εγω επιλεξω να ασκησω το δικαιωμα μου για εννιαμηνη θητεια δεν θα με δεχτουν?
2. Μηπως σε καποια τμηματα των ειδικων δυναμεων μπορεις να κανεις εννιαμηνο?
3. Εαν δικαιουμαι να παω αλλα δεν με δεχτουν γιατι δεν τους κανω,θα μπορω μετα να κανω εννιαμηνο στο τμημα που θα με στειλουνε η θα εχω χασει την προθεσμια υποβολης εγγραφων οποτε το πουλακι πεταξε?
4. Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν επιλεγω εγω το τμημα των ειδικων δυναμεων που θα παω και
5. αν εχω το δικαιωμα σε περιπτωση που δεν με δεχτουν σε ενα τμημα(π.χ.Αλεξιπτωτιστες) να ζητησω να ξαναπερασω απο εξετασεις για να μπω σε καποιο αλλο(π.χ.Λ.Ο.Κ.).
Ευχαριστω[/quote]
1. Δηλώνεις ότι αρνείσαι το δικαίωμα για 9μηνο και σε παίρνουν
2. Δεν ξέρω...
3. Το 9μηνο μπορείς να το δηλώσεις οποτεδήποτε, δεν πετάει το πουλάκι
4. Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά νομίζω δεν το δηλώνεις εσύ
5. Σίγουρα μπορείς να αρνηθείς π.χ. αλεξιπτωτιστής και να σε μετατάξουν πεζικό, πυροβολικό κλπ, δεν ξέρω αν μπορείς απλά να αλλάξεις τμήμα Ειδικών Δυνάμεων (δύσκολο το κόβω)
 

markeras

New member
Φίλε,
ότι σου πω ισχύει 100% καθώς υπηρετώ στις Ειδικές Δυνάμεις.
Όντας εννιάμηνο μπορείς να μπεις στις Ειδικές Δυνάμεις. Απλά δεν μπορείς να μπεις στους αλεξιπτωστιτές. Από κει και πέρα μπορείς να πας ορεινός, αμφίβιος ακόμα και στην 35 ΜΚ στην Κύπρο.
 

Johannes

New member
Μαρκερα,

Έχω μυωπία 6 στον δεξιό οφθαλμό, υποθέτω ότι δεν με παίρνουν ειδικε΄ς δυνάμεις έτσι ?

Επίσης, ποια πρέπει να είναι η σωματική σου κατάσταση ούτως ώστε να μπορέσεις να υπηρετήσεις ?
 

dionyshs

New member
Eιδικες δυνάμεις πηγαίνουμε μόνο όσοι έχουνε σωματική ικανότητα Ι1

με 6 μυωπία δεν μπορείς να πας..μέχρι 4.5 επιτρέπετε
 
Top