• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

Jonny89

New member
Εχω ακουσει απο αρκετους οτι στο στρατο δεν δινουν πια τα απαραιτητα τη μερα της καταταξης οσον αφορα την ενδυση των φανταρων κι οτι πρεπει να αγορασουμε καποια πραγματα με δικα μας λεφτα. Ξερει κανεις αν κατι τετοιο ισχυει? Και αν ναι τι πρεπει ν'αγορασουμε? Ευχαριστω
 

Viscare

New member
Αν υπάρχει κάποιος που ήταν στις 3 τελευταίες σειρές στο ΚΕYΠ ας μου στείλει pm εμένα πάντως δεν με έχουν πει τίποτα ούτε έχω διαβάσει κάτι σχετικό.
 

narcisso

New member
Κάλτσες, εσώρουχα και φανελάκια παραλλαγής ήταν τα μόνα ρούχα που χρειάστηκα όταν παρουσιάστηκα. Τα υπόλοιπα μας τα έδωσαν εκεί.
 

Jonny89

New member
Ευχαριστω ρε παιδια ελπιζω να'ναι ετσι οπως τα λετε..Viscare που παρουσιαζεσαι?
 

Viscare

New member
Για να ψάχνω άτομα που πήγαν στις 3 τελευταίες σειρές στο ΚΕYΠ που λες να παρουσιάζομαι ποιοι είναι αυτοί που σε είπαν ότι δεν δίνουν ποια τα απαραίτητα την πρώτη μέρα της κατάταξης?
 

Jonny89

New member
[quote author="Viscare"]Για να ψάχνω άτομα που πήγαν στις 3 τελευταίες σειρές στο ΚΕYΠ που λες να παρουσιάζομαι ποιοι είναι αυτοί που σε είπαν ότι δεν δίνουν ποια τα απαραίτητα την πρώτη μέρα της κατάταξης?[/quote]

Καλα ρε φιλαρακι μη βαρας κιολας. Που παρουσιαζεσαι ρωτησα (περιοχη εννοω). Ε το ακουσα απο 2 -3 ατομα εκτος στρατου
 

Viscare

New member
Εκτός στρατού αν είναι πως ξέρουν τι παίζει στείλε pm να μου πεις συγκεκριμένα στην Λαμία είναι νόμιζα το ξέρεις.
 

Jonny89

New member
Οχι δεν το'ξερα εγω ειμαι τεθωρακισμενα αλλα παρουσιαζομαι Γρεβενα. Καλα αυριο θα παρω το χαρτι στα χερια μου αν ισχυει κατι τετοιο λογικα θα το λεει. Sleeping bag θα παρεις?
 

Viscare

New member
Και εγώ τεθωρακισμένα είμαι λες να γραφεί πάνω στο χαρτί ότι δεν δίνουν τα απαραίτητα την πρώτη μέρα τις κατάταξης μήπως γραφεί και τι ώρα είναι το επισκεπτήριο?Δεν γραφεί φυσικά τίποτα από αυτά ακόμα και έλλειψη να υπήρχε δεν θα το έλεγε διότι το χαρτί δεν γραφεί αναλυτικά τι συμβαίνει σε κάθε κέντρο.Εγώ σου είπα να μου στείλεις pm για να μου πεις ποιος τα λέει αυτά και σε ποιο κέντρο ήταν που κολλάει το sleeping bag?
 
Top