• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ερώτηση για αναβολή

DjSt3rios

New member
Καλησπέρα, Εχω καποια προβλήματα άγχους, πχ αν παω σε εναν γιατρο, η καρδιά μου αρχιζει και χτυπάει σαν τρελή, και μιλάω για απλό γιατρό, πχ οφθαλμίατρο ή ενδοκρινολόγο (που υποτίθεται οτι δεν πρεπει να υπάρχει φόβος ή άγχος). Τωρα η κατάσταση εχει ως εξής, Εγω λογικά θα βγω Ι5 λογο βάρους (πανω απο 70 % παχυσαρκία), αλλα επειδή πιστεύω οτι θα εχω πολύ αγχος έλεγα μήπως μπορώ να πάρω ποιο εύκολα αναβολή λογο του άγχους (Τουλάχιστον άκουσα οτι γίνεται δεν ξέρω σε βαθμο αγχους δινουν αναβολή), γιατι απο ότι ξερω μπορω να δωσω τα χαρτια για την αναβολή (αν εχω) και δεν χρειάζεται να τρέχω στην αθήνα ή οπου αλλου μου πουν να παρουσιαστώ. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας;
 

DjSt3rios

New member
Μάλιστα, Ευχαριστώ. Θα ήθελα να κάνω μερικές ακόμα ερωτήσεις, αν δεν γίνομαι κουραστικός, επειδή εγώ δεν θέλω να παω στρατό, δηλαδή εχω και το άγχος και καποια αλλα ψυχολογικα προβλήματα (και οχι μονο), θελω να το αποφύγω. Τι γίνεται όμως, αν πάρω 2 χρόνια αναβολή λογο βάρους, αν μετα στα 2 χρόνια δεν ειμαι τοσο υπέρβαρος, μπορει να με βάλουν μεσα, μηπως λοιπόν θα ήταν καλύτερο να πάρω ενα χαρτί λογο άγχους; Επίσης να ρωτήσω, λογο αυτον τον προβλημάτων, θα ήθελα να ξεμπερδεύω την ίδια μερα. Αν θελω να πάρω αναβολή λογο βάρους, πιστεύω την πρώτη μερα που θα πάω θα με εξετάσουν, ετσι; Δεν θελω να μείνω μεσα. Κατι ακόμα, αν θελω να παρω αναβολη λογο βάρους, οταν θα παω θα τους πω οτι θέλω αναβολη λογο βαρους ή αυτοι θα με εξετάσουν οπως και να εχει; (δηλαδη μηπως δεν χρειάζετε να το πω καν). Ευχαριστώ.
 

kd305

New member
Συγνώμη αλλά έχεις καταλάβει ότι βρίσκεσαι σε φόρουμ ? έχεις σκεφτεί ότι αυτά που ρωτάς έχουνε ξανά ειπωθεί ?

Υπάρχει ολόκληρη ενότητα για τις απαλλαγές η οποία έχει αρκετά θέματα και πάρα πολλές χρήσιμες συμβουλές.

http://forum.thiteia.org/viewforum.php?f=8
 

DjSt3rios

New member
Εχω ψάξει αρκετά αλλα εχω μερικές ακομα απορίες. Τεσπα θα ρωτήσω στην κατηγορία που μου είπες. Ευχαριστώ.
 

kd305

New member
Εγώ σου είπα να ψάξεις και όχι να ανοίξεις νέο θέμα και να ρωτάς τα ίδια πράγματα,προσωπικά έχω απαντήσει σε παρόμοιες ερωτήσεις αρκετές φορές και αυτή την φορά θα απέχω,κάποιο θύμα θα βρεθεί να σε βοηθήσει.
 

DjSt3rios

New member
[quote author="kd305"]Εγώ σου είπα να ψάξεις και όχι να ανοίξεις νέο θέμα και να ρωτάς τα ίδια πράγματα,προσωπικά έχω απαντήσει σε παρόμοιες ερωτήσεις αρκετές φορές και αυτή την φορά θα απέχω,κάποιο θύμα θα βρεθεί να σε βοηθήσει.[/quote]

Ακριβώς, σε παρόμοια. Οταν ομως χρειάζομαι μια πληροφορία η οποία δεν υπάρχει πουθενά, να μην ρωτήσω; Εγω απλα χρειάζομαι να ξέρω αν για την παχυσαρκία πρεπει να πάρω ενα χαρτί, ή αν μπορω ετσι απλά στο φρουραρχείο και να πω οτι θέλω αναβολή λογο βάρους, διότι οπως είπα θελω αν γινεται να τελειώνω σε μια μερα χωρίς να τρέχω. Απο την στιγμή που δεν υπαρχουν πληροφορίες νομιζω οτι μπορώ να ανοίξω ενα καινουριο θέμα (Χρησημοποίησα και την μηχανή αναζήτησης του φόρουμ, και απλα μόνος μου αλλα τίποτα). Δεν λεω οτι εχεις άδικο αλλα μερικές απορίες δεν λυνονται στο "περιπου". Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.
 

Viscare

New member
Ότι να 'ναι σχετικά με το θέμα που έχεις σου απάντησα στο άλλο thread μια φορά το ρωτάνε στο link που είδα τώρα γραφεί ένα άτομο που ήθελε αναβολή για ψυχολογικούς λογούς το παιδί έχει αλλά θέματα δεν πάτησα στο link να δω τι γραφεί νόμιζα ήταν παρόμοιο θέμα γιαυτό δεν σου απάντησα από την αρχή δεν μας τα λες καλά με την λογική αυτή είσαι το μεγαλύτερο θύμα.
 

o koutsos

New member
Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα. έχω πάθει από την μπάλα ζημία στο γόνατο δηλαδή ρήξη προσθίου χιαστού και μηνίσκου μαζί. πήρα πέρσι μια ετησία αναβολή (φρουραρχείο, επιτροπές κτλ) για να κάνω την εγχείριση αλλά καθυστέρησα και μετά το Πάσχα που πήγα μου έδωσαν ημερομηνία για Οκτώβρη για να κάνω την εγχείριση. Για νωρίτερα δεν βρήκα σε δημόσιο νοσοκομείο. Με κάλεσαν όμως τώρα Σεπτέμβρη να παρουσιαστώ Τρίπολη αεροπορία. τι κάνω? δεύτερη αναβολή μου 'παν ότι δεν μπορώ να πάρω για τον ίδιο λόγο. Ισχύει? να παρουσιαστώ και να κάνω ότι τραυματίστηκα μέσα στο κέντρο εκπαίδευσης? να το πω από την αρχή? θα μου δώσουν αναβολή και θα με διώξουν για να κάνω την εγχείριση και να ξαναπάω? θα με κρατήσουν σ’αυτήν την κατάσταση (ούτε να τρέξω δεν μπορώ, σκαλιά με το ζόρι γιατί μπορεί να μπλοκάρει το γόνατο και πάω κουτσό για μία βδομάδα μέχρι να ξεμπλοκάρει κτλ)? θα με στείλουν στο 401?
Εγώ αυτό που θέλω είναι αναβολή για ένα χρόνο πάλι και δεν ξέρω πως να την εξασφαλίσω! τι να κάνω?
 
Top