• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ερωτήσεις για αναβολή-απαλλαγή

DjSt3rios

New member
Καλησπέρα σε ολους. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Εχω πρόβλημα άγχους, αγχώνομαι εύκολα, κυρίως οταν πηγαίνω σε γιατρόυς (πχ οφθαλμίατρος) που υποτίθεται οτι ειναι κατι απλό και δεν πρέπει να υπάρχει φόβος ή άγχος. Επίσης ξέρω οτι μπορώ να βγω Ι5 λόγο παχυσαρκίας. Θέλω ομως να μην τρέχω στο στρατόπεδο, αν θελω λοιπον να βγω Ι5 λογο παχυσαρκίας, θα πρέπει αναγκαστικα να παω στο στρατοπεδο; Γενικως θελω να τελιώνω οσο ποιο γρήγορα και εύκολα γίνεται. Δεν θελω να υπηρετήσω για διάφορους λόγους και προβλήματα που αντιμετοπίζω.
 

Viscare

New member
Καταλαβαίνω την κατάσταση σου όχι μόνο μπορείς να πας στο φρουραρχείο στο οποίο ανήκεις ώστε να σε εξετάσει ένας γιατρός αλλά μπορεί και να έρθει στο σπίτι σου αν δεν μπορείς να πας εσύ πρώτα πρέπει να κανείς μια αίτηση όμως και θέλει κάποια δικαιολογητικά αν παρουσιάζεσαι σε αυτή την σειρά τώρα είναι αργά αναγκαστικά πρέπει να παρουσιαστείς.
 

DjSt3rios

New member
Ειμαι λιγο άσχετος απο αυτά, αλλα θα γίνω 19 τον μάιο... λογικά μετα τον μάιο θα μπω...
 
Top