• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

JimmyB

New member
Καλησπερα παιδια.Εχει κανεις ιδεα για το ΤΠΚ Λασκος το οποιο ειναι στον Σκαραμαγκα ? Οποιαδηποτε πληροφορια για το αν κανει ταξιδια και πως τους παει εκει περα ευπροσδεκτη.
 

frapas

New member
[quote author="JimmyB"]Καλησπερα παιδια.Εχει κανεις ιδεα για το ΤΠΚ Λασκος το οποιο ειναι στον Σκαραμαγκα ? Οποιαδηποτε πληροφορια για το αν κανει ταξιδια και πως τους παει εκει περα ευπροσδεκτη.[/quote]
Το συγκεκριμένο καράβι είναι... μπετό! Τύχη ή ατυχία (εσύ θα το κρίνεις αυτό), ο Λάσκος δεν πρόκειται να ταξιδέψει τα επόμενα 2-3 χρόνια σίγουρα κι ίσως και παραπάνω. Δεν έχει μηχανές για να καταλάβεις. Είναι απλώς σε μια προβλήτα στην Αμφιάλη και φυτοζωεί. Απ'όσο ξέρω τώρα είναι μόνο ένας ναύτης, αλλά άκουσα ότι θα πάνε 3-4 ακόμα με την καινούργια ΕΣΣΟ, οπότε θα σας παίξει λογικά καλά, καραβίσια πάντα: 2-1 για τους Αθηναίους, 20-10 για όσους διαμένουν εκτός Αθήνας.
 

JimmyB

New member
Ηθελα να αποφυγω τα ταξιδια λογω σπουδων αρα θα το θεωρησω τυχη και ελπιζω πλεον να μς πηγαινει οπως ειπε η' και ακομη καλυτερα.Μεσα στο καραβι που ειναι υπο επισκευη ουσιαστικα τι δουλειες μπορει να εχει να κανουμε εμεις οι ναυτες? Πιαζει ρολο η ειδικοτητα που μας εχουν δωσει? ( Ειμαι Διοικ )
 

Cman

New member
Καλησπέρα και απο εμενα!
Το φυλλο πορειας μου γραφει Α/Β ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ και εισητηρια για Χανιά Κρητης. Ρωτησα και δεν ηξερε κανεις να μου πει αν βρισκεται εκει σε ασκηση, επισκευη ή μονιμα...Ευελπιστω να ειναι εκει μονιμα! Γνωριζει κανεις? και τι παιζει με τα αποβατικα?
 

Providen33

New member
[quote author="JimmyB"]Ηθελα να αποφυγω τα ταξιδια λογω σπουδων αρα θα το θεωρησω τυχη και ελπιζω πλεον να μς πηγαινει οπως ειπε η' και ακομη καλυτερα.Μεσα στο καραβι που ειναι υπο επισκευη ουσιαστικα τι δουλειες μπορει να εχει να κανουμε εμεις οι ναυτες? Πιαζει ρολο η ειδικοτητα που μας εχουν δωσει? ( Ειμαι Διοικ )[/quote]
Έτσι είναι το συγκεκριμένο είναι συνεχώς σε επισκευή όπως τα λέει ο φιλος
Οχι η ειδικότητα δεν παίζει κανένα ρόλο στο ΠΝ
 
Top