• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ...

F

F&M

Guest
Παιδια καλησπερα σας,δυο ερωτησεις θελω να κανω ... Παρουσιαζομαι τον αυγουστο κ δεν εχω τον στρατολογικο μου αριθμο (ΑΣΜ).Το χαρτι που ειχα κ το εγραφε το κατεθεσα οταν πηγα να διακοπω την αναβολη μου στο ρουφ .. Εμαθα οτι αποτελειται απο 10 ψηφια κ οτι μπορω να το βγαλω κ μονος μου.Ξερει κανεις τπτ σχετικα με αυτο ή που μπορω να τον μαθω ? Επισης θα ηθελα να σας ρωτησω ποτε θα παρουσιαστει η σειρα του αυγουστου , πριν ή μετα τον δεκαπενταυγουστο ?

Ευχαριστω εκ των Προτερων.
 

kiriakoss

New member
[quote author="F&M"]Παιδια καλησπερα σας,δυο ερωτησεις θελω να κανω ... Παρουσιαζομαι τον αυγουστο κ δεν εχω τον στρατολογικο μου αριθμο (ΑΣΜ).Το χαρτι που ειχα κ το εγραφε το κατεθεσα οταν πηγα να διακοπω την αναβολη μου στο ρουφ .. Εμαθα οτι αποτελειται απο 10 ψηφια κ οτι μπορω να το βγαλω κ μονος μου.Ξερει κανεις τπτ σχετικα με αυτο ή που μπορω να τον μαθω ? Επισης θα ηθελα να σας ρωτησω ποτε θα παρουσιαστει η σειρα του αυγουστου , πριν ή μετα τον δεκαπενταυγουστο ?

Ευχαριστω εκ των Προτερων.[/quote]
Στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου θα πάς.Ακόμα δέν ξέρουμε πότε μπαίνουμε(μπαίνω και γώ τον Αυγουστο) μάλλον μετά το 15 αύγουστο!!!!!σε λίγες μέρες θα μαθουμε θα βγεί ανακοίνωση
 
Top