• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ερωτηση για αναβολη

UncooL

New member
Καλησπερα σας

Η αναβολη μου λογω σπουδων τελειωσε τον δεκεμβριο και τωρα μου ηρθε το χαρτι καταταξης για να παρουσιαστω στις 07-03-2012. Για διαφορους λογους ομως δεν μπορω να μπω στο στρατο τωρα θελω τουλαχιστον αλλον ενα χρονο αναβολη. Ψαχνοντας ειδα οτι μπορω να επικαλεστω ψυχολογικους λογους για τοσο μεγαλη αναβολη και θελω να ρωτησω καποια πραγματα. Να πω ακομα οτι μενω αθηνα μονιμα αλλα ειμαι εγγεγραμμενος στον βολο.

1)Μπορω να παω στο φρουραρχειο της αθηνας για να ζητησω την αναβολη?
2)ποτε πρεπει να παω?
3)τι μπορω να πω και ποια διαδικασια θα ακολουθησω επειτα?
4)ειναι ευκολο να μου δωσουν την αναβολη?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων
 

kd305

New member
όχι δεν μπορείς μέσω αθήνας,γιατί είσαι σε άλλο στρατολογικό γραφείο γραμμένος

οπότε μόνο όταν παρουσιαστείς,πες στο γιατρό του κέντρου τι προβλήματα έχεις και τόνισε του ότι δεν μπορείς να υπηρετήσεις αυτή την στιγμή και θα σου δώσει αναβολή
 
C

Crow

Guest
Εγώ δε το κατάλαβα αυτό..εγώ που θέλω δυο μήνες αναβολή για την επόμενη ΕΣΣΟ που είναι τον ίουλιο και μπαίνω Μάιο, λόγω παράδωσης πτυχιακής και να γράψω τα τελευταία μου τέσσερα μαθήματα. Αν πάω στο στρατολογικό γραφείο και τους πω το πρόβλημα μπορούν να με αφήσουν?
 

Chessmaster

New member
[quote author="Crow"]Εγώ δε το κατάλαβα αυτό..εγώ που θέλω δυο μήνες αναβολή για την επόμενη ΕΣΣΟ που είναι τον ίουλιο και μπαίνω Μάιο, λόγω παράδωσης πτυχιακής και να γράψω τα τελευταία μου τέσσερα μαθήματα. Αν πάω στο στρατολογικό γραφείο και τους πω το πρόβλημα μπορούν να με αφήσουν?[/quote]

Παλιότερα υπήρχε μια αναβολή που λεγόταν "αναβολή για κοινωνικούς λόγους", ήταν για τρεις μήνες και μπορούσες να την πάρεις μόνο μια φορά. Μετά πήγαινες στην επόμενη ΕΣΣΟ. Το 2009 που μπήκα φαντάρος αυτές τις αναβολές τις έδιναν πάρα πολύ εύκολα. Ουσιαστικά οτιδήποτε μπορούσε να θεωρηθεί "κοινωνικός λόγος". Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δε θα έχεις πρόβλημα. Αν έχω καταλάβει καλά το παλιό σύστημα των ΕΣΣΟ (Φεβ - Μαης - Αυγ - Νοε) έχει αλλάξει πρόσφατα. Πήγαινε στην στρατολογία να ρωτήσεις. Το πολύ - πολύ να χρειαστείς και κανένα χαρτί από τη σχολή σου ότι χρωστάς μόνο 4 μαθήματα (μπορεί και όχι).
 
C

Crow

Guest
Κανονικά έμπαινα τον Μάρτιο, όμως δεν μου είχε έρθει χαρτί και έτσι δεν ήξερα τίποτα και με πήγαν Μάιο.
 
Top