• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ερωτηση για σωματικη ικανοτητα

arte

New member
Γεια, μια ερωτηση να κανω, οταν εχεις σωματικη ικανοτητα Ι4 τι κανεις? π.χ υπαρχουν σκοπιες τις οποιες μπορει να κανει ενα αοπλο?
 

ch_I2

New member
[quote author="arte"]Γεια, μια ερωτηση να κανω, οταν εχεις σωματικη ικανοτητα Ι4 τι κανεις? π.χ υπαρχουν σκοπιες τις οποιες μπορει να κανει ενα αοπλο?[/quote]

ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Ι4 ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΥΛΗ.
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΟ Ι4 ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΛΟΓΩ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥ.
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΝΝΑ Ή ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ.
 

lefty012

New member
Πύλη δεν κάνεις όταν είναι ένοπλη (ακόμα και με γκλοπ). Για τις αγγαρείες εξαρτάται η πάθηση. Αν π.χ. είσαι ελεύθερος άρσης βαρών δε σηκώνεις τίποτα αλλά αν έχεις μυωπία κάνεις τα πάντα.
 

nikoz

New member
μία χαρά κάνεις και pili και σκοπιά όταν Είναι aopli. το παραπάνω που λέει Ο φίλος για τις piles με glop δεν isxiei, εδώ που είμαι εδώ μία χαρά κάνουν όλοι pili με glop. (το οποίο Βέβαια δε xreiazete να το akoumpiseis ποτέ). κατά τα αλλά, γενικά στο ναυτικό, εκτός athinas, ελάχιστες ένοπλες piles Ι σκοπιές iparxoun, όλες σχεδόν Είναι άοπλες.
 

EVANS

New member
αν εχεις πανω απο 7 βαθμους γινεσαι Ι3 σιγουρα και νομιζω αοπλος
 
Top