• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ.

jkout

New member
Καταρχήν ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη εάν έχει ανοιχτεί ξανά το θέμα αυτό. Με μια πρώτη ματιά είδα πως όχι μιας και η περιπτωσή μου είναι λιγάκι περίεργη.

Έχω χάσει τον ένα μου γονέα και βάση του νόμου ο πρώτος ή μόνος γιός δικαιούται 9μηνο σε αυτή την περίπτωση. Έγω εαν πάω στην ίδια ΕΣΣΟ με τον αδερφό μου δικαιούμαι κάποια απαλλαγή ή να έρθω Αθήνα?

Εάν δε πάμε στην ίδια ΕΣΣΟ αλλά στην ίδια χρονιά υπάρχει κάτι που πρέπει να κυνηγήσω για να έρθω Αθήνα ή να πάω 9μηνο?

Ευχαριστώ
 

jkout

New member
Σ ευχαριστώ για την γρήγορη απόκριση απλά επειδή το θέμα μου είναι λίγακι εξειδικευμένο θα με βοηθούσε κάποιος ο οποίος είχε χάσει τον έναν του γονέα και πήγαν με τον αδερφό του σε διαφορετική ΕΣΣΟ αλλά την ίδια χρονιά. Εγώ είμαι ο δεύτερος γιός οπότε δε δικαιούμαι να κάνω 9μηνο. Με την μετάθεση όμως τι παίζει?
 

Sovjohn

New member
Μετάθεση αν συνυπηρετήσετε μπορεί να πάρει οποιοσδήποτε από τους 2 (σαν συνυπηρετών αδερφός). Δεν έχει σημασία η ΕΣΣΟ, αρκεί να βρίσκεστε κάποια στιγμή και οι 2 μαζί ταυτόχρονα σε θητεία.

Εγώ στη θέση σας θα "μοίραζα" τα προνόμια - Ο μεγάλος, που το δικαιούται, ας κάνει 9μηνο, αλλά εσύ να έρθεις στο σπίτι σου -επίσημα...γιατί βυσματικά γίνεται να ρθετε και οι 2 ως γνωστόν- =)
 
Top