• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ερωτηση!!sos

trian12

New member
οταν εκοψα την αναβολη συμπληρωσα 2 χαρτια στο ενα απο αυτα εγραφες τις γνωσεις σου κλπ...εγω δν εγραψα τιποτα και τωρα συνειδητοποιησα οτι εκανα πατατα μπορω δευτερα που θα παω για κατι χαρτι στη στρατολογια να τις διορθωσω??
 
[quote author="trian12"]οταν εκοψα την αναβολη συμπληρωσα 2 χαρτια στο ενα απο αυτα εγραφες τις γνωσεις σου κλπ...εγω δν εγραψα τιποτα και τωρα συνειδητοποιησα οτι εκανα πατατα μπορω δευτερα που θα παω για κατι χαρτι στη στρατολογια να τις διορθωσω??[/quote]

ΔΕν νομίζω να παίζει και ιδιαίτερο ρόλο αυτό το χαρτί. Δεν ξέρω τι γίνεται στο στρατό ξηράς και σο ναυτικό αλλά στην αεροπορία μας περάσαν απο συνέντευξη στο κέντρο κατάταξης οπου και δηλώσαμε γνώσεις, δώσαμε χαρτιά κλπ., οπότε ό,τι είχαμε γράψει στα χαρτιά όταν κόψαμε την αναβολή δεν είχε καμιά σημασία.
 

trian12

New member
ναι αλλα οπως το σκεφτηκα τωρα αναλογα με το τι δηλωνεις σε αυτα τα χαρτια πρεπει και να κατατασεσαι στο αναλογο σωμα πχ διαβιβασεις υλικο πολεμου μηχανικο κλπ κλπ...?
 

thagkol

New member
Εξαρτάται τι σχολή έχεις τελειώσει. Αν είσαι γιατρός, τότε οκ, θα πας υγειονομικό, διαφορετικά δεν είναι πάντα σίγουρο το πού θα σε βάλουν. Περισσότερο ρόλο παίζει τι βύσμα έχεις.
Πάντως αφού θα πας στη στρατολογία, πες τους το. Βέβαια δεν ξέρω αν θα το λάβουν υπ' όψιν τους χωρίς να τους πας και κάποιο χαρτί, παρά μόνο την προφορική σου δήλωση...

Στρατός: Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!
 

Traveller

New member
Καμιά σχέση φίλε τι γραμματικές γνώσεις έχεις όσο το τι βύσμα έχεις. Έχω δει άτομα που έχουν βγάλει με την βία το λύκειο να είναι Υλικό Πολέμου και Διαβιβάσεις, κι εγώ που τους πήγα ένα σκασμό χαρτιά μου ήρθε για τεθωρακισμένα (όπως και στη μισή Θεσ/νίκη). Οπότε είναι ή το βύσμα που έχεις, ή το τί είναι η σειρά να πάρουν.
 

anestis13

New member
μια ερωτηση παιδια και ελπιζω σε απαντησεις οσο πιο συντομα γινεται.

Μπαινω ΚΕΥΠ Λαμια , (υλικου πολεμου) 18/5

Ξερετε εαν και που υπαρχουν μοναδες στην Αθηνα για μεταθεση μετα τον 1,5 μηνα στη Λαμια ?
Η εστω ποια ειναι τα πιο κοντινα μερη στην Αθηνα οπου μπορεις να πας ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ?

Εννοω ομως ως παραμεθοριο να με μεταθεσει εκει ο βουλευτης που γνωριζω.
Κατι το οποιο δε γνωριζω κι ολας αν γινεται.
Απλα σημερα πρεπει να του πω που θελω να με μεταθεσει μετα τη Λαμια και αυτο που θελω οσο τιποτα αλλο ειναι οσο γινεται πιο κοντα στην αθηνα , γιατι εκει μενω ωστε να συνεχισω με το πανεπιστημιο μου λογω του οτι εχω μεινει πολυ πισω και αυτος ο χρονος του στρατου θα αποβει καταστροφικος .
Οποτε σκεφτομαι ΚΑΙ αυτο το ζητημα , για να του ζητησω να με φερει οσο πιο κοντα γινεται.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις εξαιρετικα πολυτιμες πληροφοριες σας.
 

anestis13

New member
δε ξερει καποιος ποια ειναι τα πιο κοντινα μερη στην Αθηνα οπου μπορεις να πας ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ? η και μεσα στην Αττικη αν μπορει το μεσο να σε βαλει?
Ειτε να χρεωνονται ως παραμεθοριος ειτε οχι . (π.χ. Καπανδριτι ξερετε κατι γι αυτο?)
 

New

New member
ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ.ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ;;THANKS!
 

Axilleas

New member
Το Σώμα Υλικού Πολέμου δεν νομίζω πως έχει μονάδες στην Αθήνα που να μπορείς να πας αμέσως μετά την βασική εκπαίδευση στην Λαμία.
Οι μοναδικοί τρόποι να μείνεις Αθήνα και μετά την βασική εκπαίδευση (θεωρώντας φυσικά πως έχεις ένα πολύ καλό βίσμα...) είναι να μετατεθείς στις μονάδες των πυραύλων ΧΩΚ που είναι Καπανδρίτι και Άγιο Βαρνάβα (ωστόσο από εκεί πάνε μέσω πυροβολικού κατά κύριο λόγο, δεν ξέρω εάν μπορείς να πας και από σώμα υλικού πολέμου), καθώς και στα μέγαρα που είναι η αεροπορία στρατού.
Ας με διορθώσει κάποιος εάν κάνω λάθος στα παραπάνω.
Για τα ΧΩΚ επειδή γνωρίζω την κατάσταση, έχει τρελές σκοπιές και αγγαρείες, και γνωστός μου έβγαινε για λίγες ώρες την εβδομάδα μόνο (δλδ ένα απόγευμα).
Για αεροπορία στρατού δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά διάβασα και σε ένα παρόμοιο ποστ πως και εκεί παίζουν τρελές αγγαρείες.
Οπότε σκέψου εαν αξίζει τον κόπο να μετατεθείς Αθήνα και να βλέπεις με τα κυάλια το σπίτι σου, απλά για να λες πως είσαι νομό Αττικής. 5 μήνες είναι η παραμεθώριος, θα περάσουν...
 
Top