• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΕΣΣΟ Γ/08

goukakos

New member
neosylektoi?????????diataksete!!!t tha ginete??oi xeiroteroi!!!!!!!!!!!!
neoi osoi eiste se ayth thn esso akouw ti sas emeine apo thn tripolh kai ti oxi.



2h MEN
A2 kafeneio <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
 

cogitoergosum

New member
re file ti problhma eixate sthn A2 kai den balate kwlo katw? olo blakeies kanate kai na oi metaboles kai oi hmianapayseis!!emeis ti ftaime??oeo
apo thn tripolh mou emeine ena megalo giati? ti nohma exoun oles oi mlks pou kaname...mia mlk kai mish pou eytyxws teleiwnei..akoma akouw th fwnh toy an8oulh na boyizei sta aytia mou..lol
 

weskers

New member
[quote author="smhniths xristos"]εσεις στη 2 μεν περασατε μια χαρα
τι να πομε εμεις της 1 μεν,κατανοητον[/quote]
Που ησουνα στην 1η σε ποια διμοιρια? Το κολλημα μου το ξερετε!! Α ρε Χαιντα αλανι!
 

b_a_k

New member
Αν δε βαριέστε, όποιος έχει και την όρεξη, και αν δεν απαγορεύται από τους κανονισμούς του forum να πούμε ονόματα, ας μας πει ποιούς είχε εκπαιδευτές στη διμοιρία του σ' αυτή τη σειρά κ δυο λογάκια για τον καθένα. Επειδή το διαβάζουν και παλιότερες σειρές αυτό το forum, σίγουρα θα πέσουμε και σε κοινούς εκπαιδευτές!! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

goukakos

New member
<!-- s8) -->8)<!-- s8) --> File cogitoergosum asta kai ti de kaname se ekeinh thn thn A2..?
O anthoulis de ekeinh h kodh h maimou t gelio eixe..
Oso afora thn fasaria asta xamos exeis dikio
Alla an deis ta atoma pou eimastan tha katalaveis..
 

lostnik

New member
[quote author="goukakos"]
2h MEN
A2 kafeneio <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->[/quote]
Χαχα, φίλε, sorry κιόλας, αλλά παίζει να ήσασταν και η πιο άκυρη διμοιρία της 124...

Εγώ ήμουνα γείτονας σου, στην Α3 και είχα και ένα γνωστό στο θάλαμό σου και είχα μάθει απ'την καλή κι απ' την ανάποδη τι γινόταν στην Α2 κάθε μέρα ή μάλλον κάθε βράδυ <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->... Από τους δίσκους, από τα γάντια κλπ κλπ.

Πραγματικά μερικοί από σας το είχανε ξεφτιλίσει τελείως το θέμα και την πληρώνατε-πληρώναμε κι υπόλοιποι.

Επί του θέματος τώρα, αν και εννοείται ότι χαίρομαι πολύ που επέστρεψα στα λημέρια μου, υπάρχουν πράγματα που δεν ξεχνιούνται από αυτές τις 26 μέρες.

Οι πλάκες με τους διμοιρίτες, τα (βραδυνά ειδικά) προσκλητήρια, το απίστευτο γέλιο που κατά καιρούς έριξα, οι παρέες που κάναμε αλλά και τα χωσίματα σε μαγειρία-εστιατόρια, το γράψιμο που πολλοί από μας ρίχναμε στους ΥΥΕ που γκάριζαν να βάζουμε μικρότερες μερίδες στους δίσκους, οι κουτουλιές στο κρεβάτι του αποπάνω και τα άπειρα περιστατικά που έίδα-άκουσα-βίωσα όλο το διάστημα θα μου μείνουν σίγουρα αξέχαστα.
 

Fontas

New member
1η μεν
β3

χαιτας ηρακλης και τουσιουδη βασιλικη(καλοι και οι 2) αλλα μας τα ζαλισε πολυ ο μοιραρχος πολυ πηξιμο,ευχομαι να τον πετυχω εξω,κατα τα αλλα τρεξαμε πολυ και κλαταραμε καταρα στα γιωτομπαλλα γιατι καναμε 2πλες υπηρεσιες(δεν ενοοω Ι3,Ι4 που οντως υπηρχε προβλημα)ενοοω ολουσ τουσ Ι1 που κλαιγοντουσαν σαν αδερφες και ολη μερα ηταν ελευθεροι υπηρεσιας.Αλλα θα γυρισει ο τροχος και θα τα πουμε στις μοναδες.,απο 73 στον θαλαμο 21 ατομα παρελαση οι αλλοι στα κρεβατια τον παιζανε.
 

KOSTAS_ARVA

New member
ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΓΚΕΣ!ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΦΑΣΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΑ Π.Χ. ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΤΛ..ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΚ!

1Η ΜΕΝ
Α2
 

Sinn3r

New member
Β1 Διμοιρια επιδειξεων..οτι κ αν σημαινει αυτο για καποιους..χυσαμε πολυ ιδρωτα παιδια...10 ωρες την ημερα εκπαιδευση δεν εναι κ λιγες..ναι δεν καναμε υπηρεσιες κ αγγαρειες μοιρας και καποιοι αλλοι γκρινιαζαν, αλλα τους υπενθιμιζς οτι εθελοντικα ειχαμε παει και μεις εκει. με πειραζαν τα σχολια που ακουγα απο μερικους οταν μπαιναμε στην πιστα της 2ης (κομαντα κλπ.) αλλα εμεις κοιτουσαμε μπροστα και ποτε δεν ανταποδοσαμε ουτε ενα σχολιο. Ομως στις 26 την καταχαρηκα την επιδειξη-παρελαση που ολοι μας καταχειροκροτουσαν. Και οι 10 τιμιτικη καλες ηταν..Αντε τωρα ο καθενας στην μοναδα του παλι απ την αρχη..καλη θητεια σε ολους..
 
[quote author="KOSTAS_ARVA"]ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΓΚΕΣ!ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΦΑΣΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΑ Π.Χ. ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΤΛ..ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΚ!

1Η ΜΕΝ
Α2[/quote]
γεια σου ρε κωστα,εδω σμηνιτης χρηστος,1 μεν α2 διμοιρια,διαταξτε
 
[quote author="weskers"][quote author="smhniths xristos"]εσεις στη 2 μεν περασατε μια χαρα
τι να πομε εμεις της 1 μεν,κατανοητον[/quote]
Που ησουνα στην 1η σε ποια διμοιρια? Το κολλημα μου το ξερετε!! Α ρε Χαιντα αλανι![/quote]
α2 διμοιρια! αθανασιου,σπυροπουλος,γεωργιαδου
 

farmakopoios

New member
[quote author="Fontas"]1η μεν
β3

χαιτας ηρακλης και τουσιουδη βασιλικη(καλοι και οι 2) αλλα μας τα ζαλισε πολυ ο μοιραρχος πολυ πηξιμο,ευχομαι να τον πετυχω εξω,κατα τα αλλα τρεξαμε πολυ και κλαταραμε καταρα στα γιωτομπαλλα γιατι καναμε 2πλες υπηρεσιες(δεν ενοοω Ι3,Ι4 που οντως υπηρχε προβλημα)ενοοω ολουσ τουσ Ι1 που κλαιγοντουσαν σαν αδερφες και ολη μερα ηταν ελευθεροι υπηρεσιας.Αλλα θα γυρισει ο τροχος και θα τα πουμε στις μοναδες.,απο 73 στον θαλαμο 21 ατομα παρελαση οι αλλοι στα κρεβατια τον παιζανε.[/quote]

asta asta file...emeis na deis ti atoma eixame pou bgainane eley8eroi ypiresias h' askisewn h' arvylwn gia malakies...enas (I1 ennoeitai) na skefteis mou leei mia mera:
- re sy an einai dunaton, piga sta kentrika iatreia k de me bgazoun eley8ero ypiresias!!!
- "giati re, ti exeis?", tou lew...
- exw 37.5 pureto k me ponaei o laimos mou!!! einai dunaton na mh me bgazoun eley8ero ypiresias???"

PARANOIAAAAAAAA!!!

gia na mhn pw gia allous pou glitwnan tis ka8ariotites dimoirias me th dikaiologia "eimai sunaxwmenos"!!! aaaa re stiliari pou xreiazontai merikoi...
 
Top