• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΕΣΣΟ Μαρτιου 2015 - Προβλημα

unstoppablegr

New member
Καταρχας χαιρετω τα μελη του forum !
Εκοψα την αναβολη μου στα τελη του 2014 και μου ειπαν στο ρουφ οτι θα μπω τον Μαρτιο. Μετα απο 2 βδομαδες εβαλα τα στοιχεια μου στο στρατολογία.gr και μου εγραφε :
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.
Βαζω λοιπον σημερα παλι τα στοιχεια μου στο site και προς εκπληξη μου γραφει :
Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.
Εχει συμβει ποτε σε κανεναν ; υπαρχει περιπτωση να με βγαλανε απτην ΕΣΣΟ του Μαρτιου να μπω τον ΜαΪο ; η λογω εκλογων μπορει να συμβαινει αυτο ; Σκεφτηκα μηπως επειδη τωρα μπηκε η ΕΣΣΟ του Ιανουαριου μηπως αλλαζουν κατι στα στοιχεια στους καταλογους...
 
D

dls1989

Guest
είναι νωρίς για να μιλάμε για την εσσο του μαρτίου γιατί τώρα μπαίνει η εσσο του Ιανουαρίου όπως σωστά σκέφτηκες
 

unstoppablegr

New member
Οποτε λες να μην ανησηχω ε;... Γενικα υπαρχει περιπτωση να σε παρουν για ΕΣΣΟ π.χ Μαρτιο και τελικα να σε αλλαξουνε ;
 
D

dls1989

Guest
μην ανησυχείς για την δεύτερη ερώτηση σου δεν ξέρω
 

kd305

New member
Αν εκοψες την αναβολη σου μεχρι 31 Δεκεμβριου θα μπεις Μαρτιο και αυτο δεν αλλαζει.
 

Markosi13

New member
Και μενα εβγαζε β εσσο και τωρα οτι δεν ειμαι με την επομενη εσσο πηρα στρατολογια ρωτησα και μου ειπαν οτι εφοσον κοπηκε ξ1 δεκεμβριου μπαινω σιγουρα μαρτιο οποτε κατι παιζει με τα συστηματα τους
 

stefa191

New member
Και σε μενα το ιδιο προβλημα. Η αναβολη μου εληξε 31 Ιανουαριου, υποχρεος με την Β'ΕΣΣΟ πριν απο μερικες βδομαδες αλλα πλεον "δεν εχετε προγραμματιστει ...".
Εχω κλεισει ραντεβου σε ψυχιατρο για να παρω γνωματευση 3 Μαρτιου, προλαβαινω να παρω αναβολη ή υπαρχει περιπτωση να μπει η ΕΣΣΟ στο πρωτο 10ημερο ??
 

kd305

New member
Προλαβαίνεις , για παραπάνω πληροφορίες να διαβάσεις τα θέματα στην ενότητα των αναβολών/απαλλαγών.
 

stefa191

New member
Παιδια ακομα σας βγαζει το ιδιο μυνημα ? Υπαρχει περιπτωση να μας εχουν μεταταξει στην επομενη ΕΣΣΟ του Μαιου και να μην εχει βλαβη το συστημα ?
Μου φαινεται περιεργο γιατι η σελιδα της στρατολογιας ανανεωνεται κανονικα, αυτοι που ειναι για ναυτικο/αεροπορια μπορουν να το ελεγξουν γραφει.
 

kd305

New member
Όχι ρε μεγάλε Μάρτιο μπαίνεις σταμάτα να αγχώνεσαι και να κοιτάς κάθε λίγο και λιγάκι αν έχει ανανεωθεί η εφαρμογή, αν δεν βγει η ημερομηνία κατάταξης δεν πρόκειται να την ανανεώσουν,τι είναι αυτή η εμμονή που σε έχει πιάσει, σταμάτα να είσαι τόσο αγχώδης , είπαμε έκοψες την αναβολή 31 / 12 και μπαίνεις σίγουρα τον Μάρτιο , μην ρωτάς συνέχεια το ίδιο πράγμα.
 

stefa191

New member
Πασχω απο εμμονες και απο ψυχαναγκαστικη διαταραχη, αυτος ειναι και ο λογος που παω για αναβολη για ψυχολογικου λογους, ευχαριστημενος ?
 

kd305

New member
Το πρόβλημα σου δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρεις εδώ μέσα,έχεις ρωτήσει κάτι και έχεις πάρει την απάντηση που χρειαζόσουν , το να ρωτάς συνέχεια το ίδιο πράγμα καταντάει κουραστικό , εγώ προσωπικά αν ξαναρωτήσεις το ίδιο πράγμα δεν πρόκειται να ασχοληθώ , το σύστημα θα ανανεωθεί μόλις βγουν οι ημερομηνίες κατάταξης μέχρι τότε δεν έχεις λόγο να ασχολείσαι με το συγκεκριμένο θέμα.
 

stefa191

New member
Κανενας δεν σε υποχρεωσε να ασχοληθεις, απλα φαινετα απο αυτο το θριντ αλλα και πολλα αλλα οτι ειναι σα να κανεις καταναγκαστικη εργασια στο να απαντας στα ποστ.
Στην τελικη δεν εισαι και το μοναδικο ενεργο μελος εδω. Αυτος ειναι και ο σκοπος υπαρξης του φορυμ, αν νομιζεις οτι κατι εχει 1000απαντηθει, τοτε απλα μην ασχολεισαι. Εαν ο αλλος θελει να μαθει, θα βρει τροπο.
 

Νίκος_Ν

New member
ήρεμα! <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> Δεν είναι κακό να σου επισημάνει ότι δεν χρειάζεται να ξαναρωτάς το ίδιο ξανά και ξανά! Το θέμα δεν είναι αν "βαριέται" να απαντήσει. Απλώς το να ανοίγονται συνεχώς καινούργια θέματα για τα ίδια ερωτήματα κάνει πιο δύσκολο σε όλους να βρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν. Δεν είναι πολύ πιο ωφέλιμο για όλους μας, να αναζητά ο καθένας το θέμα που τον απασχολεί στο φόρουμ, και αν δεν βρει πλήρη απάντηση, να θέτει ερώτηση στο σχετικό θρεντ, ώστε να είναι όλα μαζεμένα; <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

giorgos1708

New member
γεια σας εγώ τον ιανουάριο έκανα τα χαρτιά μου για εθελοντής και πάνω στην ετήσι έγραψα επιθυμώ να μπω με την β εσσο προχθές πήρα τηλέφωνο στην στρατολογία και με είπαν μπένο μάρτιο και μετά με έδωσαν ένα τηλέφωνο πήρα και με είπαν δεν ξέρουν........ λογικά θα μπω άλλο μήνα η τον μάρτιο ? <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 -->
 

giorgos1708

New member
δηλαδή μπένο μάρτιο και εγώ ? <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo --> <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

kd305

New member
Για τους εθελοντές η απόφαση βγαίνει σχετικά αργά , μερικές ΕΣΣΟ δεν έχουν πάρει καθόλου οι εθελοντές , μην ενθουσιάζεσαι τόσο γρήγορα.

[quote author="stefa191"]Κανενας δεν σε υποχρεωσε να ασχοληθεις, απλα φαινετα απο αυτο το θριντ αλλα και πολλα αλλα οτι ειναι σα να κανεις καταναγκαστικη εργασια στο να απαντας στα ποστ.
Στην τελικη δεν εισαι και το μοναδικο ενεργο μελος εδω. Αυτος ειναι και ο σκοπος υπαρξης του φορυμ, αν νομιζεις οτι κατι εχει 1000απαντηθει, τοτε απλα μην ασχολεισαι. Εαν ο αλλος θελει να μαθει, θα βρει τροπο.[/quote]

Ναι μεγάλε και αφού φαίνεται πως με "παρακολουθείς" θα έχεις καταλάβει πως βοηθάω και μερικές φορές απαντάω σε ερωτήματα που ήδη έχω απαντήσει κατά το παρελθόν, το φόρουμ υπάρχει για να βοηθάει για αυτό και έχει τόσα θέματα και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια , κρατάει ένα αρχείο ώστε όποιος θέλει να βρει κάτι να το βρει εύκολα , εσύ μπαίνεις εδώ μέσα ζητάς βοήθεια και σου απαντάει κάποιος που στην προκειμένη περίπτωση είμαι εγώ και κάνεις πάλι την ίδια ερώτηση, τι θέλεις να σου απαντάμε στα ίδια επειδή εσύ έχεις άγχος ? για αναθεώρησε λίγο για το ποιος είναι ο σκοπός της ύπαρξης του φόρουμ,να λύνει τις απορίες των μελών ή να τους απαντάει στα ίδια ερωτήματα κάθε λίγο και λιγάκι ?
 

giorgos1708

New member
Εγώ έγραψα πανω στην ετησι επιθυμώ να μπω με την β εσσο έτσι με είπαν να γράψω από την στρατολογια . Και όπως λες ενθουσιάζομε γιατί μένω γερμανια και θέλω να φύγω <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
 

speed_ant

New member
καλησπερα κ απο εμενα.εμενα ελειξε η αναβολη μου 31 12 2014 λογω σπουδων.δεν εχω κανει καμια ενεργεια να την διακοψω απλα εληξε μπαινω μαρτιο λογικα απλα δεν μου βγαζει στο σαιτ της στρατολ9ογιας για την εσσο μαρτιου.ευχαριστω
 
Top