• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

G.E.N

Jordi

New member
3erei kanenas pws paizoun oi vardies sto G.E.N twra?Genika oi yparxoun diaforetikes yphresies pou ka8e mia paizei diaforetika (opws sth salamina p.x) ?An nai poy einai kala na pas?
Thanks...
 

baxatela

New member
οσοι ναυτες πανε στο ΓΕΝ υπαγονται στη Δ/ΓΕΝ (Διοικηση Γενικου Επιτελειου Ναυτικου).
εκει μεχρι και την Τριτη που μας περασε επαιζε 1-1 για τα παιδια της Γ.Ε, 1-3 για τα παιδια των μαγειριων και 1-2(για αυτο δεν ειμαι και 100% σιγουρος) για τους πλοιαρχικους οδηγους.

βεβαια αυτα αλλαζουν απο μερα σε μερα αναλογα με τα ατομα που υπαρχουν.
 

07B EMPEIRIA

New member
Πράγματι, για όλους της Δ/ΓΕΝ είναι 1-1 (Πλοιαρχικοί 1-2, μαγειρία 1-2 γιατί έφυγε ο αποσπασμένος Ηλίας της ΔΔΜΝ). Δεν είναι σίγουρο πόσο θα κρατήσει αυτό γιατί αναμένονται και άλλες αναχωρήσεις (2 της Γ/Ε έχουν κάνει... έντονες κινήσεις για να αποχωρήσουν άμεσα, 1 βαφτισμένος μάγειρας την κάνει, ο γνωστός commando υπερμάχιμος επιστρέφει Μαραθώνα, και οι φήμες λένε ότι ένα οπλονομόπαιδο έχει επίσης κινηθεί προς... απέναντι). Στις 15 Δεκεμβρίου αναμένονται και οι νέες αφίξεις, οπότε το πιο πιθανό είναι να κρατηθεί με τα δόντια το 1-1 μέχρι τότε και να γίνει 1-2.
 

baxatela

New member
[quote author="07B EMPEIRIA"] ...μαγειρία 1-2 γιατί έφυγε ο αποσπασμένος Ηλίας της ΔΔΜΝ. [/quote]


φιλε 07Β EMPEIRIA ο Ηλίας της ΔΔΜΝ δεν έφυγε ακόμα, αύριο θα είναι εκεί και θα μαγειρεύει!!!
Πέμπτη λογικά θα φύγει μαζί και με τους υπόλοιπους απο ΔΔΜΝ.
 

07B EMPEIRIA

New member
Εντάξει ρε παιδάκι μου, σιγά τη διαφορά! Θες να ακούσεις τα ευχάριστα; Χθες ήρθε ΦΕΣ που αναφέρει ότι 3 Πλοιαρχικοί που έκαναν μία 3ωρία στην 11 όταν ήταν εξόδου και κάτι παραπάνω όταν ήταν ένδον θα είναι πλέον αβαρδίωτοι! Για να χρησιμοποιήσω την έκφραση του σοφού παπούλη της Δ/ΓΕΝ (του κομμάντο μάχιμου), ζούμε μεγάλες στιγμές... Πολύ δύσκολα θα κρατηθεί πλέον το 1-1... Ακόμα και αν κρατηθεί, μετά από βάρδια θα φεύγουμε με φορείο... Ναύτης την Κυριακή έκανε σε βάρδια 2 4ωρίες πύλες, μαγειρία, σημαία, και τον ξέχασαν το βράδυ στην 11 για 4-5 ώρες: το παιδί, εκτός από το σοκ, έπαθε και αφωνία... Κάποιοι έχουν κάνει Κόσοβο, άλλοι Σαράγιεβο, εμείς Δ/ΓΕΝ...
 

tsamtsam

New member
[quote author="07B EMPEIRIA"]Στις 15 Δεκεμβρίου αναμένονται και οι νέες αφίξεις, οπότε το πιο πιθανό είναι να κρατηθεί με τα δόντια το 1-1 μέχρι τότε και να γίνει 1-2.[/quote]


Όταν λές νέες αφίξεις μιλάς για νέες μεταθέσεις??ή αποσπάσεις??ρε παιδιά απο πού παίρνει αποσπάσεις η Δ/ΓΕΝ??
κάτι άκουσα ότι θα έρθουν με μετάθεσεις η Γ εσσό τον Δεκέμβριο είναι αλήθεια??
 

07B EMPEIRIA

New member
1. Αποσπάσεις κυρίως από ΔΔΜΝ - μέχρι τώρα. Σήμερα αποφασίστηκε ότι πολλοί 07Δ που πάνε παραμεθώριο 5-7 Δεκεμβρίου θα αποσπαστούν αμέσως στην Δ/ΓΕΝ και σε άλλες Αθηναϊκές υπηρεσίες για να... ξεμπλοκάρει το σύστημα.
2. Πράγματι ο Ηλίας σήμερα ήταν παρών στη Δ/ΓΕΝ αλλά οι φήμες λένε ότι είναι... γκομενιάρης και ευτυχώς - για τους υπόλοιπους ναύτες της Δ/ΓΕΝ - φεύγει με τους υπολοίπους της ΔΔΜΝ που είχαν αποσπαστεί.
3. Εκτός από τον Ηλία, και ο γνωστός σε όλους Commando της 07Β, που από τον Μαραθώνα ήρθε Δ/ΓΕΝ και επιστρέφει σε 15 μέρες, έχει... κάψει καρδιές σε μόνιμο και πολιτικό προσωπικό (έχω ακούσει τρελά καυτά σχόλια από υπαξιωματικίνες και όχι μόνο για πάρτη του). Σα να μην έφτανε αυτό, τον έβαλαν να μοιράζει το αναδρομικό γάλα, και τώρα η φήμη του εξαπλώθηκε και στο κεντρικό κτίριο - πάνε τα... άλογα των πάνω ορόφων! Άντε αγόρι μου, γύρνα πίσω μπας και δούμε καμμία άσπρη μέρα, μας έχεις καταστρέψει!
4. Πέρα από τα gossip news, η κατάσταση στην Δ/ΓΕΝ θα βελτιωθεί σημαντικά μόνο από την μετάβαση των 07Γ στην Αθήνα μετά από το τετράμηνο στην παραμεθώριο... Μέχρι τότε, άντε το πολύ να γίνει 1-2 πριν από τις γιορτές... sorry guys!
 
Top