• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

g esso 08 3/9

Yannis

New member
Για διευκρίνησε λίγο καλύτερα Πειραιώτη τι έννοεις....γιατί θα φάμε πολύ αγγαρεία?
 

delirium

New member
Yannis, dustuxws sto kepal/ kanelopoulos uparxei mirko dunamiko sth genikh epistasia me apotelesma 20-30 atoma na kanoun oles tis douleies...
ara, osoi neoi meinoun ekei tha epomistoun to barso twn aggareiwn...

kalh arxh euxomai paidia <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->

PS pairewthhhh, pou einai to whiskyyy????? <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ???ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ?
 

pretzakias

New member
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ, ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ 4/9, ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΝ ΟΤΙ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 11.00-11.30, ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟ. ΤΕΣΠΑ, ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ.
 

Palios08G

New member
[quote author="Γιαννης(Γ ΕΣΣΟ)"]ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ???ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ?[/quote]

Apo oti ematha fevgeis tin epomeni mera apo ti mera pou beneis!
 

nik82

New member
Εγώ συμφωνώ με τον harris .Aν μπείτε αργά θα τρέχετε όλη μέρα μέχρι αργά το βράδυ.Όταν παρουσιάστηκα το Φλεβάρη πήγα πολύ νωρίς κατά τις 9.Περίπου στις 2:30 το μεσημέρι τελειώσαμε και μετά ξυνόμασταν όλη μέρα.Διαλέγετε και παίρνετε.
 

geog

New member
Εγώ θυμάμαι μπήκα 10.30 και ξεμπέρδεψα κατά τις 20.30, αλλά ήμουν από τους άτυχους που κοιμήθηκαν στη ΣΜΥΝ. ( = 1.500m περπάτημα με τα πράγματά μου και το ΑΣΗΚΩΤΟ λουκάνικο). Επίσης στη δική μου σειρά δεν υπήρχε κανείς που να μπήκε νωρίς και να τον έβαλαν στον ιματισμό. Τα παιδιά που μας έδιναν ρούχα φαίνονταν παλιοί και ήταν χαβαλέδες, σε ξεψάρωναν τελείως.
Καλή θητεία παίδες! <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
 

oplonomos

New member
ως ο πιο παλιος... (καθοτι εδω και λιγες μερες κραταω το χαρτι απολυσης στο χερι...) εχω να σας πω τα εξης:

εγω μπηκα την τελευταια μερα (29/8/07) στις 8 το πρωι με την πρωτη διμοιρια. μεχρι τις 1.30 το μεσημερι ειχαμε περασει ολους τους γιατρους, απο τον ιματισμο, ειχαμε φαει και βρηκαμε και κρεβατια... μετα μας ξεχασανε μεχρι την αλλη μερα το πρωι. ενας φιλος που μπηκε στις 11, ξεμπερδεψε κατα τις 2.30 το βραδυ, αφου ειχε κανει και την βολτα μεχρι την ΣΜΥΝ με το λουκανικο στον ωμο.

δεν λεω οτι ειναι κανονας να μπειτε πρωι, αλλα θα ξεμπερδεψετε γρηγορα. απο την αλλη, μπορει να ειμασταν και τυχεροι εμεις που δεν μας βαλανε σε αγγαρεια, αλλα και να μας βαζανε, παλι πρωι πρωι θα εμπαινα... καλυτερα 2 ωρες αγγαρεια παρα να ψαχνω να κοιμηθω στις 2 το βραδυ...

φανταστειτε μονο οτι θα μπειτε 1500+ ατομα, οι περισσοτεροι στις 3 και 4 του μηνα (ΑΘΗΝΑ) οποτε καταλβαινετε τι μπαχαλο θα επικρατησει στο ΚΕΠΑΛ τις πρωτες μερες.
 

killingbegin

New member
parousiazome 3/9 Ego skeftome na sikotho kata tis 7misi kai siga siga na paro ena taxi na ksekiniso de xero k posh ora tha kano na bro .Dld psinome kata tis 9 9misi na me mesa de gamiete protimo na kano aggaries apo to na trexo kato apo ton hlio


Kalh thitia s olous mages, elpizo me osous tha me na ta pame mia xara den exo kanena prob me alous ektos apo tous stratokablous p tha mas spane to poutso alla de gamiete tha kano mia paraxorhsh gia na mh ypiretiso th mama 3 mines perisotero


1 xronakos tha perasei p tha paei

gia osous exoune kopeles Mh masate pedes...oti ine na ginei tha ginei


NA THIMASTE OTI AN TA PAME KAAL METAXY MAS KANOUME XABALE KAI KABLANTIZOUME
THA PERASEI GRIGORA TO MPOURDELo
 

geog

New member
Έτσι είναι. Και σε κάθε περίπτωση να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν παιδιά (τα περισσότερα) που πήζουν στον Έβρο, ενώ εμείς στο Ναυτικό ως επί το πλείστον περνάμε ζωή και κότα. Εγώ παίρνω το απολυτήριο σε 2 μήνες και πραγματικά δεν κατάλαβα πώς πέρασε η θητεία. Και ήμουν και σε κακή μονάδα. Πάρτε το χαλαρά και θα ψοφήσετε στο γέλιο με κάθε λογής ηλίθιους και στρατόκαβλους που θα συναντήσετε εκεί μέσα.
 

Yannis

New member
Πάμε παίδες μία μέρα έμεινε και θα ανήκουμε στην μαμά πατρίδα...σήμερα με βάλανε και παραιτήθηκα από την δουλειά και το κατάλαβα για τα καλά!...Δεν μπορείς να δουλεύεις μου είπανε και να είσαι και φαντάρος....άντε πάλι απ'την αρχή μετά!
Μπαίνω 03/9 και θα πάω πρωί πρωί...εύχομαι η 08/Γ ΕΣΣΟ να είναι μία από τις καλύτερες σειρές και να περάσουμε όλοι καλά και μην σκέφτεται κανείς μαλακίες και αγχώνεται!...εκεί που πάμε σε σχέση με άλλους είμαστε φίνα και σε κάποιους , όπως τον ομιλών, που πήζει από το πρωί ως το βράδυ στην γαμωδουλειά αυτή τη περίοδο του στρατού την βλέπω σαν διακοπές!....από φιλαράκι που απολύθηκε πρόσφατα από α/β ΙΟΣ....μου είπε να πάρω και μαγιώ και αντηλιακό για τον Πόρο <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> ...μακάρι να πάμε στο resort και κερνάω Ρωσίδες!!!!
 

neos kai wraios

New member
μαγιω θα παρουμε σιγουρα... χαχα αντε καλη μας θητεια και μη δινετε σημασια σε διαφορους που θα μας σπανε τα @@...σιγουρα υπαρχουν και πολλοι που καταλαβαινουν!!!
 

PRASINOS

New member
nai re magkes kurille tha eimaste!!!mia xara tha einai ola nautiko pame....kai oloi mazi tha ta perasoume....arakste kai tha deite....kalh thiteia sas euxomai kai ta leme aurio 3/9!!!!
 

kwstas

New member
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΝΑ ΧΕΤΕ Κ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΚΟΥΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑΥΤΙΚΟ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑΝ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΑ!! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

auebster

New member
Παιδες μια βασική ερώτηση αν και την απόφαση μου την πήρα. Παρουσιάζομαι και εγώ αύριο 03/09 αλλά 11:30 - 13:30 δίνω μάθημα τελευταίο μπάς και πάρω και το πτυχίο οπότε αναγκαστικά υπολογίζω ότι θα παρουσιαστώ κατά τις 14:30 με χαρτί βέβαια απο σχολή ότι έδινα μάθημα! Απλά επειδή αγχώνομαι πόσο πιθανό είναι να μου την πούνε και να με πήξουν γενικά μιας και παρουσιάζομαι τόσο αργά?
 

neopas08

New member
Δεν θα σου την πει κανένας φίλε..άρραξε στο ναυτικό πας..απλά θα αργήσεις να τελειώσεις με τα πράγματα..νύχτα θα μπείς στο θάλαμο...
 

av55

New member
Για τον φίλο τον Υiannis. Κακώς παραιτήθηκες από την δουλειά.Έτσι μάλλον έχασες τα εργασιακά σου δικαιώματα.Απλώς έπρεπε να παρουσιάσεις στην εργασία σου το χαρτί κατάταξης και με αυτό θα διέκοπταν απλά την μισθοδοσία σου.Αν μάλιστα πριν παρουσιασθείς είχες προϋπηρεσία στην δουλειά πάνω από 6 μήνες, τότε μόλις θα απολυόσουν ο εργοδότης ήταν υποχρεωμένος να σε κρατήσει στην δουλειά τουλάχιστον για ένα χρόνο μετά την απόλυσή σου.Φυσικά δεν θα έχανες κανένα από τα δικαιώματά σου σε άδειες, προσαυξήσεις κλπ, αφού ο χρόνος της θητείας μετρά ως εργασιακός (χωρίς μισθοδοσία)
 

kdiafa

New member
Σε περίπτωση που μας σταμπάρουν και κρατήσουν κάνα ηλεκτρονικό μπιχλιμπίδι mp3 κινητό κτλ.. Μας δίνουν απόδειξη οι ίδιοι ή πρέπει να ζητήσουμε εμείς; Προφανώς αν φύγουμε από εκεί χωρίς κάποιο αποδεικτό χάθηκε το παιχνίδι..
 

Yannis

New member
[quote author="av55"]Για τον φίλο τον Υiannis. Κακώς παραιτήθηκες από την δουλειά.Έτσι μάλλον έχασες τα εργασιακά σου δικαιώματα.Απλώς έπρεπε να παρουσιάσεις στην εργασία σου το χαρτί κατάταξης και με αυτό θα διέκοπταν απλά την μισθοδοσία σου.Αν μάλιστα πριν παρουσιασθείς είχες προϋπηρεσία στην δουλειά πάνω από 6 μήνες, τότε μόλις θα απολυόσουν ο εργοδότης ήταν υποχρεωμένος να σε κρατήσει στην δουλειά τουλάχιστον για ένα χρόνο μετά την απόλυσή σου.Φυσικά δεν θα έχανες κανένα από τα δικαιώματά σου σε άδειες, προσαυξήσεις κλπ, αφού ο χρόνος της θητείας μετρά ως εργασιακός (χωρίς μισθοδοσία)[/quote]

...αυτό δεν το ήξερα...και να σου πω φιλαράκι εάν γνωρίζεις θα συνέχιζε η εταιρεία να μου κολάει και ένσημα κανονικά τα οποία θα τα πληρώνει η ίδια η εταιρεία ή το κράτος???
 
Top