• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Γ' ΕΣΣΟ 2009 - Κ.Ε.ΤΧ ΠΑΤΡΑΣ

frantic1981

New member
Για να μαζευόμαστε σιγά-σιγά και για να γνωριστούμε ανοίγω αυτό το topic...

Παρουσιάζομαι 17 αυγούστου στο Κ.Ε.ΤΧ. Πατρας
Με λένε Γιώργο και είμαι από Αθήνα...
 

George84

New member
Για να προλάβω λίγο την αντίδραση του kagoura, επειδή είναι το μόνο κέντρο του ΣΞ για το οποίο δεν έχει εκφέρει άποψη ακόμα, να σου πω ότι στο Τεχνικό είναι μια χαρά.

Όσο για το κέντρο, έχω ακούσει κάποιους να γκρινιάζουν ότι τους τρέχανε τις πρώτες μέρες, αλλά δεν είναι τίποτα. Οι περισσότεροι μου λένε ότι είναι μια χαρα. ΟΚ θα περάσετε.

Για τη μονάδα μετά μην αγχώνεστε από τώρα. Εξαρτάται που θα σας βγει η μετάθεση. Πάντως γενικά τα Σώματα είναι πιο χαλαρά απ' τα όπλα.

Και μην ακούτε μαλακίες του τύπου "Θα πήξετε, θα σας πάει αίμα, οι παλιοί σας περιμένουν με την 8====> απ' έξω, ο διοικητής είναι τρελαμένος" κλπ. Τα ίδια γράφει παντού. Βλέπε:
<!-- l -->viewtopic.php?f=14&t=5106<!-- l -->

Καλή θητεία <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

gio2211

New member
να προσθεσω μονο οτι εχει οντως παλια κτηρια λιγο παραξενα π.χ μπωρει ο θαλαμος να ειναι στον πρωτο οροφο και η τουαλετες στο ισογειο, εχει αλλαξει ο ταξιαρχος και απο οτι εχω ακουσει ειναι λιγο πιο προβελπομενος εξοδους εχει και αρκετες απο οσο ειδα μονο που οι εκπεδευομενοι και νεοι βγαινουν γυρο στις 6:30 με 7 ταξι εχει ακριβως απεναντι και λεφορειο λιγο πιο κατω για να πατε στο κεντρο. αμαξια μεσα δεν βαζεται οποτε να παρετε μαζια σας βαλτε το σε κανα παραδρομο εχει πολλους εκει γυρο και ΟΧΙ απεναντι απο το στρατοπεδο παιρνουν πινακιδες.
τα στελεχοι ειναι πανω κατω τα ιδια απο οταν ειμουν και εγω εκει και ειναι καλα ατομα και οι παλαιοι ειναι σε αλλο λοχο και σπανια θα τους βλεπετε. εν ολιγις καλα θα περασετε ΚΕΤΧ η πατρα ειναι μεγαλη πολη και εχει τα παντα οταν ειστε εξω τραβατε αγ. νικολαου για καφε θα με θυμηθητε

καλη θητεια παιδες
 

frantic1981

New member
Προς το παρόν 2 άτομα
Γιώργος - Αθήνα
Αλέξανδρος - Αθήνα


άντε να μαζευτούμε και να γνωριζόμαστε...
όποιος θέλει δίνει κινητο σε pm
 

LordThomas

New member
Λοιπον μπαινω 18 -08 τεχνικο...Με λενε Θωμα και ειμαι απο Βολο... Αντε μαζευομαστε σιγα σιγα...
 

frantic1981

New member
Προς το παρόν 4 άτομα


Γιώργος - Αθήνα
Αλέξανδρος - Αθήνα
Αριστοτέλης - Γλυφάδα
Θωμάς - Βόλος


Παιδιά...να ανταλλάξουμε κινητά αλλιώς δεν έχει νόημα...σωστα???
Με pm...
 

minas1984

New member
Προς το παρόν 5 άτομα


Γιώργος - Αθήνα
Αλέξανδρος - Αθήνα
Αριστοτέλης - Γλυφάδα
Θωμάς - Βόλος
Μηνάς - Γλυφάδα
 
Top