• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Γ ΕΣΣΟ 2010 ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ

dimitris_thess

New member
anaisthitos said:
Καλησπέρα και από μένα....

18/8 και γω πυροβολικό...Από Θεσσαλονίκη...

Ρε παίδες με ΚΤΕΛ ή Τρένο θα πάτε αν είναι να κανονίσουμε να πάμε μαζί.

Ότι πληροφορίες έχουμε για εκεί δημοσιεύστε τες... έχω μάθει από αρκετούς ότι είναι πάρα πολύ καλά στη θύβα...

Αντε και καλή θητεία...[/quote

φίλε εγώ μέσα είμαι να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί πακέτο από Θεσσ. το θέμα είναι να μην μείνουμε μόνο στα λόγια και να το οργανώσουμε, αν είναι να ανταλλάξουμε όλοι msn ή fb με πμ να μιλήσουμε καλύτερα!
 

hoyt

New member
Καλησπερα. Και εγω 18 του μηνα. Ελπιζω να εχουμε μια καλη θητεια, με τις καλυτερες δυνατες αναμνησεις.
Αν θελει καποιος να τα λεμε απο μσν για να κανουμε παρεα στο στρατοπεδο, πολυ ευχαριστως.
 

teo23

New member
Καλησπέρα!!!!! Όσοι είμαστε από Θεσσαλονίκη για 18/08 να μαζευτούμε να πάμε μαζί!

Εγώ σήμερα πήγα στα Κ.Τ.Ε.Λ. και έχει μόνο 11:30 το πρωί για Θήβα (πολύ περίεργο) οπότε δεν παίζει να πάμε με τα Κ.Τ.Ε.Λ.

Στη συνέχεια πήγα στον ΟΣΕ.Εκεί μου είπαν ότι έχει τραίνο στις 23:00 για Αθήνα με στάση στη Θήβα στις 17/08.Δηλαδή κατά τις 5:00 το πρωί θα είμαστε Θήβα αν δεν κάνω λάθος.

Πιστέυω πως είναι η καλύτερη λύση!Καλό θα ήταν να πάτε και σείς στον ΟΣΕ και να ρωτήσετε για σιγουριά!

Μπορούμε αν θέλετε να κανονίσουμε και μια συνάντηση την άλλη εβδομάδα για να γνωριστούμε και να τα κανονίσουμε!

Περιμένω απαντήσεις!
 

georgios2236

New member
Καλησπερα παιδια,και εγω 18.8 απο θεσσαλονικη,ειμαι μεσα να κανονισουμε να μαζευτουμε και να παμε ολοι μαζι καθως και να γνωριστουμε......καλη μας θητεια....
 

ioannis27

New member
Καλησπέρα παίδες! 18/8 Θήβα και εγώ απο Θεσ/νίκη! Πήγα σήμερα στο φρουραρχείο, και μου είπαν πως απο 5 Αυγούστου μπορούμε να πάμε να πάρουμε δωρεάν εισητήρια για να μεταβούμε Θήβα. Παίζει ΚΤΕΛ και τρένο. Πιο καλά είιναι με τρένο φεύγει στις 23:00 απο θεσ/νίκη είναι κατα τις 5 το πρωι Θήβα οπότε είναι τζάμι. Αν θέλετε να κανονίσουμε να κατεβούμε μαζί όσοι παρουσιαζόμαστε Θήβα, για να έχει και πιο χαβαλέ η φάση, μπορούμε να βρεθούμε στο φρουραρχείο στισ 5/8 να βγάλουμε εισητήρια και να κανονίσουμε και τα υπόλοιπα. Ελπίζω να ξέρετε που είναι το φρουραρχείο στην Θεσ/νίκη! :p Όποιος ψήνεται ή αν θέλει τπτ πληροφορίες ας στείλει pm.
 

ioannis27

New member
ΤΕΟ 23 ναι έτσι είναι όπως τα λες για τον ΟΣΕ. Στις 5 περίπου φτάνει Θήβα! 2 χρόνια ανεβοκατέβαινα Θεσ/νίκη - Αθήνα έμαθα όλες τις στάσεις απο έξω! Έπίσης έχει και κλινάμαξα αλλά είναι πιο ακριβό το εισητήριο, και δεν συμφέρει καθώς ξεκινάει πιο αργά απο την Θεσ/νίκη αλλά και για διάφορους άλλους λόγους
 

panos_saxo

New member
ρε παιδια δε μπορω να βρω με τιποτα εναν χαρτη για το που ειναι το στρατοπεδο.
Επειδη σκευτομαι να παω οδικως θα με βοηθουσε να ξερω κατα που πεφτει για να υπολογισω ποτε πρεπει να ξεκινησω.
Οποιος εχει πληροφοριες καλοδεχουμενες!
 

dionyshs

New member
Αν υπάρχει στον χαρτή το δημοτικό στάδιο ποδοσφαίρου είναι στον ίδιο δρόμο
 
P

panos_thess

Guest
Γεια σας παιδιά και καλή θητεία σε όλους!! (18/8 - Θήβα - Πυροβολικό) Όποιος δεν πάει οδικώς, όπως λέει και ο teo23, είναι το τρένο. πήγα ρώτησα και εγώ και μου είπαν στις 17/8 στις 23:00. Ακόμα μου είπαν να κλείσω εισητήριο από τώρα γιατί θα γίνεται χαμός! Καλό θα ήταν, αν θέλετε να το κάνετε και εσείς! επίσης μου είπαν να πάω στο φρουραρχείο θα δώσουν ένα χαρτί και με αυτό θα έχω δωρεάν εισητήριο στον ΟΣΕ. ισχύει αυτό ή απλώς θα έχω έκπτωση στο εισητήριο; ξέρει κανείς; Ευχαριστώ
 

anaisthitos

New member
Όποτε από τι κατάλαβα 17/8 στις 23:00 κάτι μαντραχαλάδες ξεκινάνε από Θεσσαλονίκη για Θήβα χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους....

Καλή φάση....

Ξεκινάω πρώτος...
MSN: <!-- e --><a href="mailto:nick_thess@yahoo.gr">nick_thess@yahoo.gr</a><!-- e -->
 

georgios2236

New member
παιδια οποιος θελει να κανονισουμε και να γνωριστουμε msn:just_live_4@hotmail.com.....
 

dimitris_thess

New member
Καλησπέρα

Βλέπω έχουμε μαζευτεί 5-6 άτομα για 18/8 από Θεσσ. Λοιπόν εγώ έχω μιλήσει με τον ioanni27 και είπαμε να βρεθούμε όλοι μαζί στο φρουραρχείο αύριο Πέμπτη 5/8 στις 12 το πρωί ώστε να πάρουμε τα εισιτήρια (χρειάζεται το χαρτί κατάταξης και ταυτότητα) και να βρεθούμε από κοντά.
Όσοι μπορέσετε καλό είναι να έρθετε να τα πούμε εκτός αν δεν βολεύει πολλούς και αλλάξει η ημέρα!
 
P

panos_thess

Guest
Εγω παιδιά κατά τις 11:30 θα είμαι στο φρουραρχείο και μετά απευθείας θα πάω στα τρένα για να κλείσω θέση. ελπίζω να σας δω εκεί..
 

dimitris_thess

New member
panos_thess said:
Εγω παιδιά κατά τις 11:30 θα είμαι στο φρουραρχείο και μετά απευθείας θα πάω στα τρένα για να κλείσω θέση. ελπίζω να σας δω εκεί..

Πάνο περίμενε εκεί να κανονίσουμε όλοι μαζί κ τ τρένο!
 

teo23

New member
Καλησπέρα!Και γω θα έρθω αύριο στις 12 στο Φρουραρχείο!
θα τα πούμε από κοντά!
 

anaisthitos

New member
Παιδιά εγώ είμαι Σαλαμίνα αυτόν τον καιρό, δουλεύω εδώ πέρα... Θα είμαι πάνω την Τρίτη ή την Τετάρτη... Αν μπορείτε please να μάθετε μέχρι πότε μπορούμε αυτό με τα εισιτήρια από το φρουραρχείο και επίσης αν υπάρχουν αρκετές θέσεις ώστε να προλάβω μία...

Thanks προκαταβολικά...
 

sv2kgl

New member
Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την ακτινογραφία θώρακα. Αν δεν έχουμε μας στέλνουν από εκεί να βγάλουμε? Γιατί έτσι μου είπανε κάποια φιλαράκια. Αλλά αυτοί μου είπανε ότι σε πάνε σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Για την Θήβα τι παίζει? Ξέρει κανείς?
 

vas_fra

New member
k egw 17/8 peziko thiva parousiazomai
k lew na thn kanw me treno stis 16 vradi etsi wste na eimai nwris thiva
kalh mas thiteia
 

vas_fra

New member
panos_saxo mhn anisixeis dn tha eisai monos sou!apo oti ematha einai kamia 4 xiliometra apo to kentro tis thivas me ena taxaki eisai ekei aserfe!
 
Top