• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Γ ΕΣΣΟ-ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΑΥΤΩΝ

fragos

New member
Οποιο ειναι καλο παιδι και μαθει πρωτος ας γραψει ποσοι μπηκαν τωρα στο ναυτικο. Οχι εκτιμησεις αν γινεται.
 
6

6minos

Guest
Pwpw pezika pou tha peftoun ston Palaska ayti tin wra.......!!! <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 
6

6minos

Guest
......tha kanoun "bradia tou nayti"........me ti mpanta tou naytikou (logo ellipsis reystou) <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

kouts

New member
Τα ατομα της σειρας 11Γ που μπηκαv μεχρι σημερα ειvαι 526....τωρα μακαρι vα κατσουv ολοι.....η πηγη ειvαι εγκυρη...δε μπορω vα φαvερωσω και ποιος μου το ειπε!!!..............1 μηvας και γειαααααα σας!!!!!
 

kouts

New member
φιλε 6μηvε...τους ειδα σημερα vα καvουv πεζικα μεσα στοv ηλιο με το μακριμαvικο......τους λυπηθηκα!!!
 

rootbreaker

New member
Και εγώ τους λυπάμαι. Εδώ το Νοέμβρη που ήμουν Πόρο είχε ζέστη και λιώναμε στα πεζικά και στις πρόβες οπότε φαντάζομαι. Η πίκρα είναι μετά τι θα έχουν να τραβήξουν...
 

fragos

New member
Μαγκες επανερχομαι. Οταν με το καλο ορκιστειται ας γραψει καποιος ποσες μερες αδεια σας εδωσαν.Βασικα να ξερετε οτι πλεον στο ναυτικο τα δυσκολα ερχονται μετα. ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
 

tasos1982

New member
Ορκιστήκαμε απόψε επιτέλους. 10 μέρες άδεια. 3 Οκτωβρη στις υπηρεσίες μας. Δε μπορώ να συγκρίνω με το Πόρο γιατί δε πήγα. Μέτρια διαβίωση στο Κανελλόπουλο. Απειρος χρόνος χαμένος μέσα στον ήλιο και γενικά δε μάθαμε και τίποτα σημαντικό. Τεράστια ανοργανωσιά πάντως.
 

wazzaa

New member
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο.Ένα καψιμί χάλια.Μια οργάνωση ακόμα και στην Ορκωμοσία χάλια μέχρι ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ περνάγανε ατομα απο μέσα....Κατεμε πολύ άσχημο σε σύγκριση με αυτά που έχω ακούσει για Πόρο.Όπως και να έχει,Πέρασε αυτό.Πάμε για της μονάδες τώρα!!!
 
6

6minos

Guest
[quote author="tasos1982"] γενικά δε μάθαμε και τίποτα σημαντικό.[/quote]

Thanks gia tis plirofories, file. Ante kai kalos politis syntoma.
Mipos mporeis na mas eksigiseis ti peripou "mathate"?
 

tasos1982

New member
Ουσιαστικά μόνο πεζικά μάθαμε και το πως να καθαρίζεις πευκοβελόνες, μπουκαλάκια, γόπες και τουαλέτες. Εγιναν περιπου 6 διαλέξεις για διάφορα θέματα αλλά λόγω ανοργανωσιάς πιστεύω καμια διμοιρία δεν παρακολούθησε και τις 6 είτε γιατί είχε αγγαρεία είτε γιατί περίμενε στην ουρά 2-3 ώρες και τελικά ήρθε η ώρα για φαγητό. Εννοείται πως αν έχανες τη διάλεξη δεν την αναπλήρωναν ποτέ. Επίσης προσωπικά μαθήματα κωπηλασίας δεν παρακολούθησα ποτέ γιατί ήμασταν αγγαρεία στα μαγειρία (15 ώρες αγγαρεία ενώ μπορούσαν να βαζουν 2 διμοιρίες την ημέρα). Γενικά δεν υπήρχε πρόγραμμα. Περιμέναμε σε καμιά σκιά ή και στον ήλιο μια μια διμοιρία μέχρι να πάρει εντολές ο διμοιρίτης τι θα κάναμε. Πολλές φορές φεύγανε έτσι πρωινά και απογεύματα χωρίς να κάνουμε τίποτα αλλά χωρίς παράλληλα να είμαστε και ελευθεροι να πάμε στους θαλάμους.
 

carpediemnikos

New member
Συμφωνώ με Τάσο! και ειδικά αν ήσουν Γιωτάς, η αγγαρεία πήγε σύνεφο! 4/4 rules! Πλανητάρχης Χουλιάρας rules!
 

kouts

New member
Φίλε Τασο ώς vέος που εισαι ...εχεις vα μαθεις πολλα ακόμα στο πv...και ειδικα κάποιες άγvωστες λέξεις μέχρι σημερα που δεv ήξερες....όπως: σάρωση...καταδίωξη...αποκατάσταση...σκάτζα...κόμπλα....πούσι...εχεις πολλαααα vα μάθεις.......( 10 υπηρετησιμες ακόμα, ειvαι πολλεεεεες?????? )....καλή θητεία μάγκες για εσας τους vέους...και θυμηθείτε το ζορι δεv είvαι η θητεια , ειvαι το μετα απο αυτο.
 

Gavz103

New member
Παιδια, με τις εξετασεις στον παθολογο τι παιζει??? Ξεγυμνωνεστε ολοι μαζι ή εχουν παραβαν????
 

kouts

New member
Δεv ξεγυμvοvεται καvεις...μοvο με το εσωρουχο ειστε για καvα 3λεπτο
 

carpediemnikos

New member
Ξεγυμνώνεσαι με την Ομάδα σου ( δηλαδή αυτούς που μπήκατε την ίδια μέρα και ίδια ώρα) για 5 λεπτά για να δουν ότι έχεις 2 όρχεις. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Όπως είχα διαβάσει και στο forum όλοι θα νιώσουν ότι την έχουν μικρότερη από τους άλλους!
 

Votritis

New member
[quote author="carpediemnikos"]Ξεγυμνώνεσαι με την Ομάδα σου ( δηλαδή αυτούς που μπήκατε την ίδια μέρα και ίδια ώρα) για 5 λεπτά για να δουν ότι έχεις 2 όρχεις. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Όπως είχα διαβάσει και στο forum όλοι θα νιώσουν ότι την έχουν μικρότερη από τους άλλους![/quote]

Oχι πάντα!Αν δεν κάνω λάθος και στην 10Γ δεν τους είχαν ελέγξει <!-- s:?: -->:?:<!-- s:?: -->
 
Top