• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Γίνεται να κάνω άοπλη θητεία??

chemitsas

New member
Καλησπέρα σας.

Από όσο ξέρω, δικαιούμαι μειωμένη θητεία 8 μηνών στο στρατό ξηράς, επειδή είμαι ο μόνος γιος θανόντος γονέα.
Εδώ και 2 χρόνια, πάσχω από κατάθλιψη και μη καθορισμένη οργανική ψύχωση και γι'αυτό το λόγο με παρακολουθεί ψυχίατρος. Παίρνω ένα αντιψυχωσικό και ένα αντικαταθλιπτικό.
Λόγω του ότι δεν δίνουν εύκολα την απαλλαγή, θα μπορούσατε να μου πείτε πόσο πιθανόν είναι να βγω τουλάχιστον Ικανότητας 4 για να γλιτώσω τα όπλα και τις αυξημένες υποχρεώσεις μέσα στο στρατό ξηράς??

Και κάτι τελευταίο.
Γίνεται να πάρω νόμιμα μετάταξη από τον στρατό ξηράς, σε έναν άλλο κλάδο των ενόπλων δυνάμεων (π.χ. πολεμικό ναυτικό)?? Βλέπετε έχω απολυτήριο λυκείου 19,3 , έχω πάρει δίπλωμα το πληροφορικής keycert καθώς και το Proficiency στα αγγλικά. Μου είπαν ότι μπορώ να πάω στη στρατολογική υπηρεσία και να κάνω αίτηση μετάταξης, επισυναπτόμενη με όλες τις γραμματικές μου γνώσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημήτρης Παπαδημητρίου
 

kd305

New member
Άοπλος μπορείς να βγεις σχετικά άνετα αυτό δεν σημαίνει όμως πως σου εγγυάται κάποιος πως θα κάνεις πιο χαλαρή θητεία,σε μερικές μονάδες οι άοπλοι τρώνε περισσότερα χωσίματα όπως πχ αγγαρείες(μαγειρία κτλπ).

Οι μετατάξεις έχουνε κοπεί,μόνο αν είχες τελειώσει την σχολή του εμπορικού ναυτικού θα μπορούσες να κάνεις μετάταξη στο ναυτικό,όποιος σου είπε το παραπάνω είναι μια μπούρδα και το μόνο που θα κερδίσεις είναι να ταλαιπωρηθείς.
 

chemitsas

New member
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα με κατατάξουν στο σώμα υλικού πολέμου στη Λαμία, καθότι ήμουν για ένα διάστημα φοιτητής στο χημικό Αθήνας. Πώς είναι τα πράγματα σε αυτή τη μονάδα?? Εύκολα?? Δύσκολα?? Εκεί τρώνε πολύ χώσιμο οι νεοσύλλεκτοι?? Ρωτάω γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία μου, καθαρά από θέμα ψυχολογικό.
 

kd305

New member
Το που παρουσιάζεσαι δεν παίζει κανένα ρόλο το θέμα είναι σε ποιο σώμα/όπλο θα πάρεις μετάθεση,στο κέντρο όλοι καλά περνάνε,για τις μονάδες τι να σου πω ρε μεγάλε,έχει 200 μονάδες σε όλη την ελλάδα,άμα έχεις τόσο σοβαρό πρόβλημα πάρε αναβολή.
 

citizen_v

New member
chemitsas εσυ θελεις να υπηρετησεις η δεν θελεις? αν δεν θελεις αφου σου ερθει το χαρτι θα πας στην στρατολογια, αυτοι θα σε παραπεμψουν σε καποιο στρατιωτικο νοσοκομειο και εκει θα πας και θα τους εξηγησεις οτι πασχεις απο καταθλιψη και δεν μπορεις να υπηρετησεις οποτε θα σε δωσουν αναβολη για καποιο χρονικο διαστημα. Για τις μοναδες που λες, μικρη σημασια εχει το κεντρο μετα αν δεν εχεις βυσμα η δεν δικαιουσαι κατ'εξαιρεση μεταθεση κατα 99 % θα σε στειλουν η στον Εβρο η σε κανα νησι
 

chemitsas

New member
Εγώ θέλω να υπηρετήσω, αλλά χωρίς όπλο.
Μου πέρασε και κάτι άλλο από το μυαλό. Λέτε να προτιμήσω να κάνω εναλλακτική κοινωνική θητεία, που είναι ισότιμη με τη στρατιωτική?? Παρότι είναι 3 μήνες παραπάνω για μένα (αντί για 15μηνο θα κάνω 12μηνο στην εναλλακτική ως προστάτης οικογενείας), μου αρέσει πολύ η ιδέα του να προσφέρω υπηρεσίες σε νοσοκομεία, δημόσιο, κέντρα αναπήρων κλπ.
Συν το ότι το απολυτήριο είναι το ίδιο.
Εσείς τι προτείνετε??
 

Mixalis_85

New member
Φιλε μου chemitsas

Η εναλλακτική κοινωνία θητεία στην Ελλαδα τουλάχιστο συνδεεται κατα αμεσο τροπο με το όρο αντιρρησίας συνείδησης που για ιδεολογικούς λόγους δεν θες να καταταχθεις στο στρατό και προσφερεις τις υπηρεσίες σου σε καποιο κρατικό φορέα.
Να ξέρεις ότι επειδή στην Ελλάδα είναι ταμπού τα παραπάνω είναι λίγο δύσκολο να το πραγματοποιήσεις - όχι ακατόρθωτο- γιατι περνάς απο ειδικές επιτροπές του ΥΠΕΘΑ στις οποίες κατα βαση οι εξεταστες ειναι προκαταλλημενοι γιατι θεωρούν ότι όσοι δηλώνουν ως αντιρρησιες συνειδησης στην πλειονότητάς τους το κάνουν απλά για να λουφάρουν απο τον στρατό και όχι πραγματικούς ιδεολογικούς λόγους.
 

chemitsas

New member
Είναι πολύ σωστά αυτά που γράφεις.

Όμως εγώ, όπως θα είδες παραπάνω, έχω ένα σημαντικό πρόβλημα με την ψυχολογία μου και άρα, το να πιάσω όπλο μού είναι από ακατόρθωτο έως αδύνατον. Συν το ότι να μαθαίνω να σκοτώνω με γεμίζει αηδία... Γι'αυτό μου πέρασε από το μυαλό η άοπλη και η εναλλακτική θητεία.

Μου είπε ο γιατρός που με παρακολουθεί ότι αν δει ένας στρατιωτικός γιατρός τι φάρμακα παίρνω, θα μου δώσει κατευθείαν απαλλαγή και δε θα μπουν στον κόπο καν να συζητήσουν μαζί μου, πράγμα το οποίο δεν θέλω.

Θέλω να υπηρετήσω αλλά εσείς πιστεύετε ότι θα πρέπει να πάρω απαλλαγή??
Θέλω να κάνω κανονικά τη θητεία μου αλλά χωρίς όπλα και γενικώς χωρίς ένοπλες ασκήσεις και υπηρεσίες...
 

Mixalis_85

New member
Φιλε μου απο την στιγμη που εχεις αυτο το ψυχολογικο προβλημα οταν παρουσιαστεις ή λιγες μερες πριν μεσω φρουαρχειου περνεις παραπεμπτικο για το νοσοκομειο οπου σε βλεπει καποιος ειδικος ψυχολογος ή ψυχιατρος του εκθετεις τα προβληματα σου και εαν δειξεις επιμονη οτι δεν θες να κρατησεις οπλο για αυτους και για αυτους τους λογους θεωρω κατα 99 % θα σου δωσει αοπλο Ι. Τα Ι αοπλα τα ψυχολογικα διδονται σχετικα πιο ευκολα απο τα Ι αοπλα παθολογικα.
Τωρα αν τι αξιζει αν ειναι καλο να παρεις απαλλαγη αυτο ειναι λιγο υποκειμενικο του καθενος.
Εγω παντως με την εμπειρια μου στον στρατο επειδη ειχε τυχει να πετυχω πολλα παιδια με βαρια Ι ψυχολογικα την παλεψαν και το αντεξαν!και οταν λεω βαρια ενα παραδειγμα ειναι: βαριας μορφης μικροβιοφοβια αλλα οσο δεν παει ομως...... παρολα αυτα αντεξε!
 

kd305

New member
[quote author="chemitsas"]Είναι πολύ σωστά αυτά που γράφεις.

Όμως εγώ, όπως θα είδες παραπάνω, έχω ένα σημαντικό πρόβλημα με την ψυχολογία μου και άρα, το να πιάσω όπλο μού είναι από ακατόρθωτο έως αδύνατον. Συν το ότι να μαθαίνω να σκοτώνω με γεμίζει αηδία... Γι'αυτό μου πέρασε από το μυαλό η άοπλη και η εναλλακτική θητεία.

Μου είπε ο γιατρός που με παρακολουθεί ότι αν δει ένας στρατιωτικός γιατρός τι φάρμακα παίρνω, θα μου δώσει κατευθείαν απαλλαγή και δε θα μπουν στον κόπο καν να συζητήσουν μαζί μου, πράγμα το οποίο δεν θέλω.

Θέλω να υπηρετήσω αλλά εσείς πιστεύετε ότι θα πρέπει να πάρω απαλλαγή??
Θέλω να κάνω κανονικά τη θητεία μου αλλά χωρίς όπλα και γενικώς χωρίς ένοπλες ασκήσεις και υπηρεσίες...[/quote]

Απαλλαγή με την μια δεν πρόκειται να πάρεις,άσε τον γιατρό να τραγουδάει,απαλλαγή παίρνουν όλοι αφού πρώτα έχουνε συμπληρώσει 2 χρόνια αναβολών για λόγους υγείας.
 

avoipd

New member
Εγω θα σταθω σε κατι αλλο. Λες οτι παιρνεις καποια φαρμακα που φανταζομαι θα συνεχισεις να τα παιρνεις και ενω υπηρετεις (αν αποφασισεις τελικα κατι τετοιο). Απο οσο ξερω αυτα τα φαρμακα γραφονται καθε μηνα. Αναρωτιεμαι ποσο ευκολη ειναι αυτη η γραφειοκρατικη διαδικασια ενω εισαι στο στρατο, να μεριμνει δλδ καποιος υπευθυνος στα στρατοπεδα που θα υπηρετεις να σε πηγαινουν στα νοσοκομεια, να σου τα γραφει καποιος ειδικος κτλ. Το εχεις ψαξει καθολου αυτο το θεμα; Νομιζω εμπειριες παιδιων που υπηρετησαν με παρομοια θεματα θα ηταν πολυτιμες.
 

Mixalis_85

New member
Φιλε μου avoipd υπαρχει μεριμνα για αυτο που ειπες. Πχ αμα εισαι στον Εβρο, αιτεισαι στην μονάδα σου για να πας στο παρακειμενο ΣΤΕΠ όπου πας με καποιο οχημα του στρατου και εκει στον γιατρό του εκθετεις οτι έχεις... Αναλογα τι του πεις για παραδειγμα μπορει να σου κοψει παραπεμπτικο για το νοσοκομειο για οποιονδηποτε λογο...!
Αρα δεν εχεις υπαρχει τετοιος φοβος!
 

kd305

New member
[quote author="avoipd"]Εγω θα σταθω σε κατι αλλο. Λες οτι παιρνεις καποια φαρμακα που φανταζομαι θα συνεχισεις να τα παιρνεις και ενω υπηρετεις (αν αποφασισεις τελικα κατι τετοιο). Απο οσο ξερω αυτα τα φαρμακα γραφονται καθε μηνα. Αναρωτιεμαι ποσο ευκολη ειναι αυτη η γραφειοκρατικη διαδικασια ενω εισαι στο στρατο, να μεριμνει δλδ καποιος υπευθυνος στα στρατοπεδα που θα υπηρετεις να σε πηγαινουν στα νοσοκομεια, να σου τα γραφει καποιος ειδικος κτλ. Το εχεις ψαξει καθολου αυτο το θεμα; Νομιζω εμπειριες παιδιων που υπηρετησαν με παρομοια θεματα θα ηταν πολυτιμες.[/quote]

Ο στρατός δεν χορηγεί όλα τα φάρμακα,παρέχει δωρεάν τα φτηνά,από εκεί και πέρα δεν υπάρχει γραφειοκρατία,πηγαίνεις στο γιατρό της μονάδας σου βγάζει ένα παραπεμπτικό για στρατιωιτκό νοσοκομείο και αυτό ήτανε.
 

chemitsas

New member
Απ' όσο κατάλαβα και διάβασα και σε άλλες αναρτήσεις, άμα υπάρχει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, το καλύτερο θα είναι να πάρω αναβολή μέσω φρουραρχείου. Ούτε άοπλη, ούτε εναλλακτική θητεία, ούτε τίποτα...

5 μέρες πριν παρουσιαστώ, θα πάρω ένα τηλέφωνο το φρουραχείο Αθηνών για το πότε μπορούν να με δεχτούν. Μετά αφού πάω στο φρουαρχείο, εκεί θα μου δώσουν ένα παραπεμπτικό για στρατιωτικό νοσοκομείο όπου θα με δει ψυχίατρος. Θα του δείξω τη γνωμάτευση του γιατρού και εκείνος θα κρίνει αν πρέπει να πάρω αναβολή και ναι, πόσο να είναι αυτή. Μακάρι να μου δώσουν αναβολή 2 χρόνων. Εσείς το θεωρείτε σχετικά εύκολο να πάρω διετή αναβολή για την πάθηση που έχω??

Μετά, πίσω στο φρουαρχείο, όπου θα μου δώσουν και άλλα επιπλέον χαρτιά, το οποία θα τα πάω στη στρατολογική υπηρεσία στο Ρουφ. Αν δεν κάνω λάθος, μετά από μερικές μέρες έρχεται ένα χαρτί στο σπίτι όπου με καλούν πάλι στο στρατιωτικό νοσοκομείο για να περάσω από την επιτροπή απαλλαγών, η οποία τυπικά θα μου εγκρίνει την αναβολή. Οπότε μετά θα μου έρθει το χαρτί της νέας αναβολής για λόγους υγείας στο σπίτι μου.

Σε περίπτωση που σε 2 χρόνια δεν μου έχει περάσει το πρόβλημα, θα κάνω πάλι την ίδια διαδικασία ώστε να βγω ανίκανος για στράτευση. Είναι σωστά αυτά που γράφω??

Υπάρχει περίπτωση με κάποιο βύσμα να βγω κατευθείαν με απαλλαγή?? Γιατί έχω ακούσει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν αρκετά παραθυράκια. Αν και διάβασα ότι μετά τα όσα συνέβησαν με τις αυτοκτονίες φαντάρων, σκέφτονται να δίνουν απαλλαγές με την πρώτη.

Ξαναγράφω ότι εγώ ήθελα να υπηρετήσω, αν όμως έχω προβλήματα, και να θέλω δε γίνεται τίποτα.
 

Mixalis_85

New member
Οχι φιλε αν δεν δικαιουσαι απαλλαγη δεν περνεις με την καμια και ασε τι εγιναν με τις αυτοκτονιες γιατι μη ξεχνας οτι στο παρελθον εχουν υπαρξει πολλα σκανδαλα με παρανομες απαλλαγες και για αυτο τον λογο ολοι οι γιατροι θελουν να φυλαξουν τον ποπο τους...!
Κατευθείαν απαλλαγη δεν περνει κανεις και με καμια κυβερνηση εκτος βεβαια αν μιλαμε για κραυγαλεες περιπτωσεις!
 

kd305

New member
[quote author="chemitsas"]Απ' όσο κατάλαβα και διάβασα και σε άλλες αναρτήσεις, άμα υπάρχει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, το καλύτερο θα είναι να πάρω αναβολή μέσω φρουραρχείου. Ούτε άοπλη, ούτε εναλλακτική θητεία, ούτε τίποτα...

5 μέρες πριν παρουσιαστώ, θα πάρω ένα τηλέφωνο το φρουραχείο Αθηνών για το πότε μπορούν να με δεχτούν. Μετά αφού πάω στο φρουαρχείο, εκεί θα μου δώσουν ένα παραπεμπτικό για στρατιωτικό νοσοκομείο όπου θα με δει ψυχίατρος. Θα του δείξω τη γνωμάτευση του γιατρού και εκείνος θα κρίνει αν πρέπει να πάρω αναβολή και ναι, πόσο να είναι αυτή. Μακάρι να μου δώσουν αναβολή 2 χρόνων. Εσείς το θεωρείτε σχετικά εύκολο να πάρω διετή αναβολή για την πάθηση που έχω??

Μετά, πίσω στο φρουαρχείο, όπου θα μου δώσουν και άλλα επιπλέον χαρτιά, το οποία θα τα πάω στη στρατολογική υπηρεσία στο Ρουφ. Αν δεν κάνω λάθος, μετά από μερικές μέρες έρχεται ένα χαρτί στο σπίτι όπου με καλούν πάλι στο στρατιωτικό νοσοκομείο για να περάσω από την επιτροπή απαλλαγών, η οποία τυπικά θα μου εγκρίνει την αναβολή. Οπότε μετά θα μου έρθει το χαρτί της νέας αναβολής για λόγους υγείας στο σπίτι μου.

Σε περίπτωση που σε 2 χρόνια δεν μου έχει περάσει το πρόβλημα, θα κάνω πάλι την ίδια διαδικασία ώστε να βγω ανίκανος για στράτευση. Είναι σωστά αυτά που γράφω??

Υπάρχει περίπτωση με κάποιο βύσμα να βγω κατευθείαν με απαλλαγή?? Γιατί έχω ακούσει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν αρκετά παραθυράκια. Αν και διάβασα ότι μετά τα όσα συνέβησαν με τις αυτοκτονίες φαντάρων, σκέφτονται να δίνουν απαλλαγές με την πρώτη.

Ξαναγράφω ότι εγώ ήθελα να υπηρετήσω, αν όμως έχω προβλήματα, και να θέλω δε γίνεται τίποτα.[/quote]

Στην ενότητα Απαλλαγές - Αντιρρησίες Συνείδησης και λοιποί θα βρεις αρκετά μηνύματα που θα σε κατατοπίσουν,να γράψω τα ίδια πράγματα που έχω γράψει δεν παίζει.

Με βύσμα δεν πρόκειται να πάρεις απευθείας απαλλαγή έχουνε τελείωσει αυτά,για την απαλλαγή στο έγραψα μια φορά,δεν κατάλαβες και δεν θα επιμείνω.
 

chemitsas

New member
Θέμα: Γίνεται να κάνω άοπλη θητεία??

[quote author="kd305"][quote author="chemitsas"]Απ' όσο κατάλαβα και διάβασα και σε άλλες αναρτήσεις, άμα υπάρχει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, το καλύτερο θα είναι να πάρω αναβολή μέσω φρουραρχείου. Ούτε άοπλη, ούτε εναλλακτική θητεία, ούτε τίποτα...

5 μέρες πριν παρουσιαστώ, θα πάρω ένα τηλέφωνο το φρουραχείο Αθηνών για το πότε μπορούν να με δεχτούν. Μετά αφού πάω στο φρουαρχείο, εκεί θα μου δώσουν ένα παραπεμπτικό για στρατιωτικό νοσοκομείο όπου θα με δει ψυχίατρος. Θα του δείξω τη γνωμάτευση του γιατρού και εκείνος θα κρίνει αν πρέπει να πάρω αναβολή και ναι, πόσο να είναι αυτή. Μακάρι να μου δώσουν αναβολή 2 χρόνων. Εσείς το θεωρείτε σχετικά εύκολο να πάρω διετή αναβολή για την πάθηση που έχω??

Μετά, πίσω στο φρουαρχείο, όπου θα μου δώσουν και άλλα επιπλέον χαρτιά, το οποία θα τα πάω στη στρατολογική υπηρεσία στο Ρουφ. Αν δεν κάνω λάθος, μετά από μερικές μέρες έρχεται ένα χαρτί στο σπίτι όπου με καλούν πάλι στο στρατιωτικό νοσοκομείο για να περάσω από την επιτροπή απαλλαγών, η οποία τυπικά θα μου εγκρίνει την αναβολή. Οπότε μετά θα μου έρθει το χαρτί της νέας αναβολής για λόγους υγείας στο σπίτι μου.

Σε περίπτωση που σε 2 χρόνια δεν μου έχει περάσει το πρόβλημα, θα κάνω πάλι την ίδια διαδικασία ώστε να βγω ανίκανος για στράτευση. Είναι σωστά αυτά που γράφω??

Υπάρχει περίπτωση με κάποιο βύσμα να βγω κατευθείαν με απαλλαγή?? Γιατί έχω ακούσει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν αρκετά παραθυράκια. Αν και διάβασα ότι μετά τα όσα συνέβησαν με τις αυτοκτονίες φαντάρων, σκέφτονται να δίνουν απαλλαγές με την πρώτη.

Ξαναγράφω ότι εγώ ήθελα να υπηρετήσω, αν όμως έχω προβλήματα, και να θέλω δε γίνεται τίποτα.[/quote]

Στην ενότητα Απαλλαγές - Αντιρρησίες Συνείδησης και λοιποί θα βρεις αρκετά μηνύματα που θα σε κατατοπίσουν,να γράψω τα ίδια πράγματα που έχω γράψει δεν παίζει.

Με βύσμα δεν πρόκειται να πάρεις απευθείας απαλλαγή έχουνε τελείωσει αυτά,για την απαλλαγή στο έγραψα μια φορά,δεν κατάλαβες και δεν θα επιμείνω.[/quote]

Πραγματικά, είσαι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ενός ξοφλημένου πια λεχρίτη, που εδώ και πολλά χρόνια ζει σ'ένα δικό του κόσμο!! Που θα μου πεις εμένα ότι δεν κατάλαβα και δεν παίζει να γράψεις τα ίδια πράγματα.

Απ'ολα όσα έχεις πει μέχρι τώρα και από όλες τις αναρτήσεις σου που έχω διαβάσει, φαίνεται ότι είσαι απλώς ένα αντιδραστικό και τιποτένιο ανθρωπάκι που προσπάθει να περάσει τις μαλακίες του με όποιο μέσο χρειαστεί!!

Δε λες πάντα αλήθειες παρά μόνο βγάζεις απωθημένα και κόμπλεξ μόνο και μόνο για να ξεδώσεις!!!

Πράγματι, το θέμα ορισμένων υποκειμένων για τις απαλλαγές, μάς έχει πρήξει τα αποτέτοια!

Τόσο μεγάλο τσούξιμο απο τα ΕΠΟπάκια σαν του λόγου σου δεν έχω ξαναδεί!

Μαζί με μερικούς αξιωματικούς, ανήκεις στην κοινωνική ομάδα(!!) των κομπλεξικών "γαλαζοαίματων"!!

Ευτυχώς, ειναι η μειοψηφια που εχει δωσει κακο ονομα στο σωμα των Αξιωματικων.
Νομιζεις οτι εισαι πριγκιπας, και απο την ημερα της εισαγωγης σου στο στράτευμα ονειρευεσαι αστερια και μεγαλεια.

Ασχημος και γενικα αδιαφορος στην συμπεριφορα σου απεναντι στους υφισταμενους, δουλικος απεναντι στους προισταμενους, συχνα κατηγορεις τους παντες ως αχρηστους ακομα και τους ανωτερους σου (στα κρυφα), φωναζεις, ειρωνευεσαι πιο συχνα, απαιτεις απο τους κατωτερους να σου φερνουν π.χ. τσιγαρα ακομα και αν αυτοι κωλοβαρανε,

Είμαι σίγουρος 100 % ότι ΔΕΝ δεχεσαι επ'ουδενι λογω να αναλαβεις οπλισμο αλλα απαιτεις απο ολους τους "απο κατω" σου.

Εκνευριζεσαι οταν βλεπεις ΔΕΑ.

Καμαρωνεις με τις φωτογραφιες σου σαν ΕΠΟΠάκι, κορνιζαρεις το όπλο, αλλα οσον αφορα πολλα θεματα θα είσαι ασχετος και πανω απο ολα ευθυνοφοβος.

Το μονο που θα σωζει (αν σε σώζει) ειναι το αγερωχο και σνόμπ υφος, το παραστημα, η αψογη εμφανιση.

Παντα θα ερχεσαι μυριζωντας αρωματα και after-shave απο το χιλιομετρο. Για σένα ο στρατος θα ειναι μοστρα.

Θα μιλας ασχημα σε υφισταμενους σου που μπορει να σε περνανε και 10 χρονια στην ηλικια για να επιβεβαιωσεις την ανωτεροτητα σου.

Εννοειται φυσικα πως για σένα οι ΔΕΑ ειναι αχρηστοι και οι κληρωτοι κωλοφανταρα.

(Μερικοι δεν εχουν καταλαβει ακομα πως η ηλικια δεν παιζει κανεναν ρόλο. Μπορεί ένας να 'ναι 40 χρονων και να κρύβεται πίσω από αυτή για να αποτινάξει τη χαμηλη νοημοσυνη του!)

Όταν βλέπουν ότι κάτι τους τσούζει, είναι ικανοί σαν το να μας πουν 15.000 μαλακίες για να πείσουν!!!Καλή ώρα σαν το παραπάνω ρεμάλι το ΕΠΟΠάκι που έκανε το πόστ!!!

Ζουν στο συννεφάκι τους τα βλαμμένα μου!!
Κλασική γυναικουλίστικη ανοησία! Μπαμ κάνει!

Δειτε οριμένοι από 'σας τι κανουν οι ΔΕΑ, για να το ξύνει ο καθε ξετσιπωτος ή για να βάφεται η καθε καρακαξα του λόγου σου!

Δεν μπορεί κάποιοι στενόμυαλοι, φαντασμένοι και, μερικές φορές, χαμηλού ΙQ τύποι, να λένε οποια μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουνε...

Θα μου πείτε τώρα, ένα προβληματικό τομάρι, σαν τον kd305 μας, έτσι κι αλλιώς, πάλι την ίδια γνώμη θα έχει...

Εγω προσωπικα δεν περιμενω τιποτα απο δαυτους! Εκανα αυτο το ποστ για να μην επηρεαζονται καποιοι απο τις ανυποστατες και υπουλες παπαριες του καθε κομπλεξικου κακομοιρη!

Μη δίνετε λογαριασμό σε κανέναν και σε καμία από αυτά τα υποκείμενα...

Είναι μίζεροι και φθονεροί... Φάσκουν και αντιφάσκουν για να σας μπερδέψουν...

Άλλωστε, φαίνεται ότι έχουν πρόβλημα από τις ανοησίες που πετάνε συνεχώς...

Ακόμα και 1 στο εκατομμυριο να ισχυαν οι μαλακιες sου!

Το μέλος kd305 προφανώς έχει την εντύπωση ότι επειδή είναι παλαιό μέλος και επειδή είναι εποπ, μπορεί να συμπεριφέρεται αισχρά βρίζοντας και λογοκρίνοντας.
Κλασσική νοοτροπία καραβανά...

Το ποιός είναι τρολ λοιπόν είναι ξεκαθαρο...

Το κατά πόσο οι κανόνες τηρούνται, εξαρτάται καθαρά από εσάς φίλοι διαχειριστές-συντονιστές.
Εκτός αν λειτουργεί το φόρουμ όπως και ο στρατός...

kd305 , κανονικά δε θα ξόδευα χρόνο και ενέργεια να σου απαντήσω, γιατί από τα μηνύματά σου φαίνεται ότι είσαι ένα κομπλεξικό, ανασφαλές, μίζερο και δυστυχισμένο ανθρωπάκι που ψάχνει αφορμές για να ξεσπάει ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, σε ανθρώπους που ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΙΞΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, τα απωθημένα που έχει συσσωρεύσει από τη βία που δέχεται καθημερινά για χρόνια από τους ανωτέρους του, στους οποίους ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Ν' ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, και δεν ξοδεύω το χρόνο και την ενέργεια μου σε κάτι ποταπά ανθρωπάκια σαν εσένα.
Άλλωστε, ήδη για 2 χρόνια, έχω που έχω τα δικά μου προβλήματα και γι'αυτό, δεν μπορώ να ασχολούμαι με κάτι τιποτένια ανθρωποειδή που κρύβονται πίσω από στρατιωτικά νοσοκομεία για να παριστάνουν τους ανώτερους.

Το ποιός είναι ο δειλος λοιπόν είναι επίσης ξεκάθαρο...

Σε όλες τις αναρτήσεις μου ήμουν ευγενικότατος, παρά μάλιστα το γεγονός ότι από την πρώτη κιόλας απάντησή σου ήσουν για το παραμικρό έτοιμος να πέσεις να με φας σαν κανίβαλος.

Απαντάω μόνο και μόνο για όλα τα παιδιά που διαβάζουν και γράφουν στο φόρουμ, όχι με σκοπό να τσακωθούν και να κάνουν τους έξυπνους, αλλά γιατί είτε θέλουν να βοηθηθούν, είτε να βοηθήσουν τους συναθρώπους τους στα ζητήματα του στρατού.

Υπάρψουν πολλά αρθράκια που θα σας δώσουν να καταλάβετε γιατί άνθρωπακια όπως ο kd305 , είναι τόσο κομπλεξικά και εριστικά...

Πουθένα δεν ισχυρίστηκα εγώ ότι ξέρω το οτιδήποτε, απλά μετέφερα ισχυρισμούς άλλων.

Υπάρχει κάποιος κανόνας του φόρουμ που να το απαγορεύει αυτό??

Γι αυτό άλλωστε αφιέρωσα χρόνο ν' ανοίξω το νήμα, ν' ακούσω γνώμες ανθρώπων που ξέρουν κάτι παραπάνω επί του θέματος και ύστερα να βγάλω συμπεράσματα
.
Επιπλέον όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με το στρατό, πρέπει να καταλάβετε ότι τα θέματα του στρατού που για σας είναι η καθημερινότητά σας, δεν είναι αυτονόητα και οικεία σε όλους.

Υ.Γ. Μερικά τσογλανάκια από 'σας θα έπρεπε να έχετε λίγο περισσότερη τσίπα... Είτε είστε ΕΠΟΠ, είτε είστε ΔΕΑ, είτε οτιδήποτε άλλο!!
Να χέσετε τις μαλακίες αλλά και το υποτιθέμενο συναίσθημα και κοιτάξτε να φτιάξετε το μπορντέλο "Ελλάδα" και πόσο μάλλον το μπουρδέλο ''στρατός'' που πάει απ' το κακό στο χειρότερο!!!

Και να αφήσετε όλους τους άλλους να ζησουν την υπολοιπη ζωη τους οπως τους αξιζει και μακρυα απο ολους εσας τους προβληματικούς Ελληναραδες.

Υ.Γ.2 kd305, έχεις πάντως ένα γυναικείο ταλεντο να λες και να γράφεις τις βλακείες σου έτσι ώστε να γίνοται πιστευτές!

Ακούς και αφομοιώνεις μηχανικά διάφορες εκφράσεις και μετά τις πετάς τεχνητά για να νομίζεις πως είπες κάτι!!

Γεννήθηκες και θα πεθάνεις ένα αντιδραστικό και ανίδεο βρωμοτόμαρο, ΕΠΟΠάκι μου.

Θα 'ταν καλύτερα, για το καλό σου, να πας σε κανένα ίδρυμα απεξάρτησης για αποτοξίνωση!!

Νομίζω ότι σου είναι απαραίτητο και πάνω απ'όλα, ΑΝΑΓΚΑΙΟ!!

Δε θέλω να μου φοβηθείς όμως!! Υπάρχουν πολύ καλοί άνθρωποι, με εξαιρετικές και χρήσιμες γνώσεις, να σε βοηθήσουν!!


Γιατί μόνο από τα λεγόμενά στα post σου, φαίνεται ότι ή είσαι για τα σίδερα ή κρυφοβαράς ενέσεις...

Υ.Γ.3 Αν θέλετε να διατηρήσετε αυτή τη φασίζουσα νοοτροπία του kd305 διαγράψτε την ανάρτησή μου. Έχω φτιάξει ήδη ένα μπλοκ και κάθε φορά που βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά, αμέσως το ξεφτιλίζω μέχρις εσχάτων. <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 
Top