• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Γ' Σώμα Στρατού

cpetro

New member
ε καθε μερα επιθεωρηση δεν ειναι και ο τι καλυτερο.. σε πολλες μοναδες κανουν μονο τις παρασκευες και αν.. και καθε μερα σε ποστο ειναι βαρεμαρα..
 

nio271

New member
καλα τοσο καλα στο εθεπ, μην το πειτε πουθενα!!!Παρουσιαστηκα προσφατα και απλα ειναι η ΖΩΑΡΑ!!ουτε σκ μεσα, ουτε υπηρεσιες ουτε τιποτα!!Μονο τα πρωινα εισαι μεσα σε θεση γραφειου!!παει 3 το μεσημερι και εφυγες!!

δε το λες και ασχημα μετα απο παραμεθωριο!!

streamer, ασε τις μπαρουφες και μη τρομοκρατεις τον κοσμο με ψευτιες!
 

cpetro

New member
ποιος λεει αληθεια τωρα ρε παιδια??? μας δουλευετε? και οι δυο ειστε στο λοχο στρατηγειου?
 

finn

New member
Όσο εγώ ήμουν στο TYΠ πάντως ποτέ δεν άκουσα τους οπλίτες του ΛΣ να έχουν το ΣΚ off.Κανονικά υπηρεσία.Αν άλλαξε κάτι από πέρσι τον Νοέμβρη δε το ξέρω αλλά και δε το νομίζω.
 

Carl

New member
Για 490 ΤΔΒ δεν τα ακούω και πολύ καλά τα πράγματα, ξέρει κανείς κατά το Γενάρη τι θα γίνεται;; Έρχεται και σειρά νομίζω. Από θέμα τρεξίματος τι γίνεται; Πιάνει και τους παλιούς; Παω με δεύτερη μετάθεση εκεί για λιγότερο από 2 μήνες.
 

kwtsos

New member
Γνωριζει να μας ενημερώσει κάποιος πως είναι αυτή την περίοδο στο τυπ-ndc gr στο Γ Σώμα?ερχόμαστε για τρείς μήνες με απόσπαση.....
 

GeSiBo

New member
1-1 παει η υπηρεσια. Αλλα θα εχει λιγο τρεξιμο επειδη τον επομενο μηνα εχει ασκηση. Παντως γενικα ειναι χαλαρα τα πραγματα.
Απο αυτους που ερχεστε οι πιο πολλοι θα πατε Ασσηρο.
 

kwtsos

New member
ευχαριστώ για τις πληροφορίες!κι εμένα απο το 1ο γραφείο κάτι τέτοιο μου είπαν,για ασκήσεις στη 'Ασσηρο κλπ.γνωρίζεις τί είδους ασκήσεις είναι κ πότε ξεκινάνε?
 

KOSTAS thess

New member
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΤΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ,,,,ΦΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΩΡΕΣ Κ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,,,,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
 

ssimosss

New member
Geia sas pedia.Stis 8 iounh parousiazomai sto g soma stratou. exw eidikothta tufekioforos asfalias kai mexri twra ekana mono am mhpws xerete pws einai h pulh ekei pera kai genikws an me sumferei na parameinw am?
 
S

storm_nick

Guest
Για το τυπ/ndc-gr θα μπω απο την πυλη των στρατολογικων γραφειων??
ειναι κανεις εκει? πως παν τα πραγματα εκει??
 
Top