• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΓΕΕΘΑ

nate

New member
kali xronia se olous kai kalo ipoloipo!

eimai o8d esso kai thelo na matho sxetika me tis metatheseis!
akouo sinexeia oti geetha (pentagono)den einai kala apo tin apopsi provlepe!apo tin alli akousa episis oti se merikes ipiresies einai poli kala...fnorizei kaneis tpt?
emena me endiaferoun ta off..fantazomai ton kathena mas,oso pio polla toso pio kala....
an gnorizei kaneis kati sxetika parakalo enimeroste!

y.g. an exete na proteinete kati diaforetiko kalodexoumeno!
 

ChristosCh.

New member
Oscar απο Αγ. Παρασκευη είσαι?

Εκει είμαι εγω τωρα..

Με στολάρα εννοειται, σε νεα υπηρεσία πας και μαλιστα στο πενταγωνο που είναι ακρως προβλεπε
 

korleone

New member
Φιλε ChristosCh.
Μιας και μου ήρθε και εμένα μετάθεση για ΓΕΕΘΑ/ΤΕΠ και εισαι ηδη εκει μπορεις να επιβεβαιωσεις τι παιζει με τη συγκεκριμενη υπηρεσια?Μου κανει εντυπωση γιατι παραπανω διαβαζω παρα πολυ καλα λογια ενω εγω ειχα ζητησει να παω αλλου(ΤΕΣ).προσπαθω να καταλαβω τι εχει συμβει
Και οποιος αλλος ξερει παρακαλω πολυ ας βοηθησει!!!ΤΗX
 

korleone

New member
PLZ παιδεια πληροφοριες για ΓΕΕΘΑ/ΤΕΠ
Καποιος βοηθεια παρουσιαζομαι Δευτερα!!!!!!!!!!
 

mindevil

New member
Λοιπόν φίλε. Το ΤΕΠ ΓΕΕΘΑ είναι μια περίεργη ιστορία
Κατ αρχήν χωρίζεται σε 2 λόχους (ναι, χρησιμοποιούμε ορολογία στρατού γιατί το ΤΕΠ είναι μεικτό σώμα). Το λόχο υποστήριξης και το ΚΕΠΙΚ.
Ο λόχος υποστήριξης ειναι σε ένα μικρό κτήριο σε μια γωνία του πενταγώνου. Έχει στραταίους ναύτες και σμηνίτες και μέχρι τώρα είχε και μια σκοπιά. Αυτή η σκοπιά όμως εντός των ημερών θα δοθεί στο Τ/ΓΕΕΘΑ ή στο Τ/ΓΕΣ. Οπότε σκοπιά τέλος. Θα υπάρχει μόνο ένα περίπολο. Οι μόνες αγγαρείες είναι το σκούπισμα/σφουγγάρισμα του θαλάμου (κ αυτό για το δικό σας καλό). Για τα υπόλοιπα υπάρχει καθαρίστρια. Ο υπόδικας είναι στραταίος (ταγματάρχης) οπότε σας θέλει λίγο προβλεπέ. Όσο για τις υπηρεσίες, παλιά έπαιζε από 2μέσα-1'εξω μέχρι 1μέσα-3έξω ανάλογα με τον κόσμο που υπήρχε. Τώρα που δόθηκε η σκοπιά δεν ξέρω τι θα γίνει.

Το ΚΕΠΙΚ βρίσκεται στο κεντρικό κτήριο του 5γώνου, στο -3 υπόγειο. Οπότε αν έχεις κλειστοφοβία και τα ρέστα μην πας εκεί. Σκοπιά δεν παίζει για όσους υπηρετούν στο ΚΕΠΙΚ. Όταν κάνεις βάρδια θα ασχολείσαι μόνο με δουλειά γραφείου (σήματα) και Η/Υ. Από αγγαρείες δεν έχει απολύτως καμία (κ εκεί υπάρχει καθαρίστρια) παρά μόνο περίπου μια φορά τη βδομάδα πάτε να κουβαλήσετε χαρτί για τους εκτυπωτές. Δηλαδή οι αγγαρείες είναι 2 λεπτά την εβδομάδα. Όπως είπα η δουλειά είναι μόνο γραφείου και μέχρι το βραδάκι υπάρχει και πολιτικό προσωπικό για να βοηθάει. Δεν είναι καθόλου προβλεπέ (ο καθένας φοράει ότι του κατέβει, ξυρίζεται μια φορά τη βδομάδα). Ο δίκας είναι θεός (έχει ένα ψιλοκόλλημα με την εμφάνιση και το ξύρισμα αλλά του περνάει γρήγορα). Δε βαράτε προσοχή σε κανένα, μιλάτε σε όλους τον ενικό και γράφετε τα πάντα στα @@ σας. Οι υπηρεσιες είναι 1-1 off και υπάρχουν και απαλλαγές τα Σ/Κ για να κάνετε 3ημεράκια. Υπολόγισε περίπου 13 υπηρεσίες το μήνα και 17 off.

Συνοψίζοντας, αν δε σε πειράζει το υπόγειο και η έλλειψη σήματος στο κινητό εγώ προτείνω το ΚΕΠΙΚ (γιατί έχει off, δεν έχει σκοπιές και μαλακίες και είναι χυμείο εντελώς). Αλλά αυτή είναι προσωπική γνώμη. Εσύ θα αξιολογήσεις τις καταστάσεις και θα διαλέξεις που θέλεις να πας (ναι, εσύ κάνεις την επιλογή για το αν θα πας στο ΚΕΠΙΚ ή στο λόχο υποστήριξης)

Εγώ από την πλευρά μου, έχοντας ήδη αρκετούς μήνες στο ΚΕΠΙΚ πιστεύω ότι για ένα μέτριο βύσμα όπως εγώ είναι μια ΤΕΛΕΙΑ υπηρεσία. Αν ο "θείος" σου είναι κολλητός του Μειμαράκη μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω. Anyway, αν έρθεις στο ΚΕΠΙΚ ψάξε για τον Παοκτσή αεροπόρο. Σου εύχομαι καλή θητεία και ελπίζω να σε διαφώτισα...
 

mourloz

New member
file oraia ta leei o filos alla 1000 fores na pas TEP para KEPIK!!!KEPIK standar 1-1 eno stn allo loxo borei na ftasei k 1-3,1-4!!!!borei na fas tis eblokoules s alla auto tha einai gia mikro xroniko diastima mexri na erthoun oi metatheseis apo ola ta somata
 

mindevil

New member
Ας πάει όπου θέλει. Εμένα ούτε θα μου φτιάξει τίποτα ούτε θα μου χαλάσει. Τις ίδιες υπηρεσίες θα κάνω και την ίδια λούφα και τον ίδιο ύπνο. Εσένα θα σου φτιάξει τις υπηρεσίες που σε παίζει 2-1 χωρίς off.

Εξάλλου ο καθένας μπορεί να αξιολογεί τις καταστάσεις. Αν ο φίλος θέλει να κάνει 13 υπηρεσίες-17 off standard το μήνα θα πάει στο κεπικ. Αν θέλει να μην έχει off και να κάνει απο 10 μέχρι 20 υπηρεσίες το μήνα ΔΕ θα πάει στο κεπικ.
Όλα στη ζωή είναι θέμα επιλογών.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (άσχετο)
 

mourloz

New member
file oute ego eimai kepik oute loxo ypostiriksis ara opou k na paei posos me endiaferei!!!apla perasa k ego apo ekei k ksero ti paizei!!!aplos einai poly kalytera loaxo ypostiriksis giati exei kta poly ligoteri douleia apoti kepik!!!simvouli file esy pou baineis deutera....otan pas stn ypodieuthinti gia sinenteuksi apla pes oti dn ksereis KATHOLOU ypologistes!!!tha kaneis ta skopeta s k tha peraseis kotsani!
 

mindevil

New member
Χαίρετε και πάλι. Θα ήθελα να επαναφέρω το θέμα του ΤΕΠ ΓΕΕΘΑ και συγκεκριμένα του Κεπίκ γιατί έχουν αλλάξει ελαφρώς τα πράγματα. Ο διοικητής επειδή μας είδε να κουραζόμαστε πολύ χτυπώντας φραπέδες, βλέποντας ταινίες και καπνίζοντας αποφάσισε να μας αλλάξει το θεωρητικό 1-1 off σε κάτι πιο ξεκούραστο. Έτσι απο τις 13 υπηρεσίες το μήνα που σας είχα αναφέρει την προηγούμενη φορά (ας είναι καλά οι απαλλαγές) πλέον οι υπηρεσίες το μήνα θα είναι μονοψήφιες και όλα τα υπόλοιπα θα είναι off. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι καναδυο άτομα. Και για να γίνω πιο σαφής: Αν οι υπηρεσίες γίνουν 1-2off αυτό σημάινει 10 υπηρεσίες το μήνα. Αλλά μια φορά το μήνα δικαιούσαι απαλλαγή άρα οι υπηρεσίες πέφτουν στις 9. Και φυσικά όταν θα έχεις απαλλαγή σημαίνει πως θα έχεις 5 μέρες συνεχόμενες off (2 πριν την υπηρεσία σου, 2 μετά την υπηρεσία σου και την ημέρα της υπηρεσίας σου) πράγμα που αμφιβάλλω αν θα βρείτε ακόμα και στις πιο βυσματικές μονάδες. Αν θα γίνει 1-3off δε χρειάζεται να αναφέρω καν πως θα είναι τα πράγματα.
Οπότε σε συνδυασμό με όλα τα άλλα θετικά που ανέφερα στο προηγούμενο post:
-Μηδέν σκοπιά (έχω να δω G3 από την μαγευτική 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη)
-Μηδέν αγγαρεία (έχω να δω σκούπα ακριβώς το ίδιο διάστημα)
-Χύμα στο κύμα (μας κηνυγάει ο διοικητής να ντυθούμε και να ξυριστούμε)
-Φοβερά στελέχη (έχει παει ποτέ ο διοικητής σας να σας φέρει καφέ;)
-Δε χαιρετάς κανένα (και μην ακούσω μαλακίες οτι στο πεντάγωνο είσαι τέντα γιατί προχτές καθόμουν στο γραφείο ενός από τους υπαρχηγούς ΓΕΕΘΑ και τα λέγαμε)
-Δεν είναι ακόμα αρκετά βυσματικό (γιατί δεν το έχουν μάθει πολλοί ακόμα) οπότε είναι σχετικά εύκολο να έρθεις
Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα minimum 21off το μήνα στα μάτια μου τουλάχιστον κάνουν το Κεπίκ αρκετά ελκυστικό προορισμό.
Βέβαια θέλω να σας ξανααναφέρω τα αρνητικά για να μην πει κανείς οτι προσπαθώ να φέρω κόσμο (έτσι κ αλλιώς δε μ ενδιαφέρει γιατί 15 Ιουλίου φεύγω με άδεια απολύσεως και είμαι αρκετά παλιός για να ασχοληθώ με οτιδήποτε). Λοιπόν τα αρνητικά είναι:
-Ελλειψη ήλιου (είμαστε στο 3ο υπόγειο)
-Έλλειψη σήματος στο κινητό (για τον ίδιο λόγο). Υπάρχει σταθερό βέβαια μην αγχώνεστε
-Αρκετή δουλειά γραφείου ορισμένες μέρες
Αυτά είναι τα συν και τα πλην. Αποφασίζετε και πράττετε αναλόγως. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας πάρετε τηλέφωνο απογευματινές ώρες και θα σας πουν τα παιδιά αν λέω μαλακίες ή όχι (το τηλέφωνο δεν το δίνω, ρωτήστε στο τηλεφωνικό κέντρο σας το νούμερο του Κεπίκ ΓΕΕΘΑ)
Τέλος θέλω να σας πω οτι τα λέω σε σας τους ναύτες γιατί για στραταίους θέλει χοντρό βύσμα για να έρθεις και οι δικοί μου οι αεροπόροι κηνυγούν χίμαιρες περιμένοντας να φτιάξουν οι υπηρεσίες στο ΓΕΑ. Ενώ εσείς έχετε το κατάλληλο βύσμα και θέλω να πιστεύω ότι είστε πιο έξυπνοι
Και τώρα με συγχωρείτε αλλά παω να απολαύσω το 3ημεράκι μου
 

stamatopoulaki

New member
σε ποια περιοχη ειναι αυτη η υπηρεσια?παντως ολες αυτες οι καλες εξοδοι θα μειωθουν με την απολυση της 08Γ και 08Δ σειρας
 

ikarus260

Member
Οι καλές έξοδοι θα μειωθούν σε όλες τις μονάδες δραματικά, ειδικά στις παραμεθωρίους, που κάθεσαι λιγότερο απ' τα άλλα στρατόπεδα. Τώρα αν ένα στρατόπεδο παίζει 1-7 και γυρίσει σε 1-4 ή 1-5, ε εκεί δεν θα τα βάψεις μαύρα. Αλλά αν παίζει 1-2 ή και 1-1, τότε κλάφτα χαράλαμπε...
 

moutro77

New member
τι παιζει αυτο τον καιρο?
καλα είναι ή όταν απολυθούν οι 307 θα υπάρχει πρόβλημα?
καποιος???
 

soukoutoube

New member
Μαγκες πειτε κατι για την κατάσταση την τωρινη? Πως παιζει το ΚΕΠΙΚ και πως ο λοχος υποστηριξης?
 

γιο

New member
Καλημέρα γύρισα απο πορο και εχω παρει μεταθεση για γεεθα/τεπ διαβασα τα προηγουμενα αλλα επειδή δεν είναι πολύ πρόσφατα και συνήθως σε τέτοιες υπηρεσίες αλλάζουν τα πράγματα. θα ήθελα να μάθω πως παίζουν τώρα τα πράγματα για τους 2 λόχους και αν είναι δυνατόν τι παίζει με τη συνέντευξη για να μπεις στο λόχο που θες? ευχαριστω εκ των προτέρων
 
Top