• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!!!

ato7

New member
γεια σε ολους!τον μαιο παρουσιαζεται ο αδερφος μου και εχει πρησμενα γεννητικα οργανα σε αυτη τη περηπτωση μπορει να υπηρετησει κανονικα γιατι θελει να τελειωνει τη θητεια του???για να παει να κανει χειρουργειο φοβαται!του δημιουργηθηκε λογικα απο τα βαρη και το εχει αρκετα χρονια!!αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει!!!ευχαριστω πολυ!!!
 

ato7

New member
ελπιζω να με βοηθησετε γιατι δε ξερω τι να κανω????ευχαριστω πολυ!!!
 

neosyllektos

New member
Έχει πάει σε κάποιο γιατρό? Ξέρει τί έχει? Τί εννοείς "πρησμένα γεννητικά όργανα"? μήπως έχει υδροκήλη? <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->
 

ato7

New member
ντρεποτανε να παει και καταλαβαινεις! η υδροκιλη τι ειναι??
 

kostass85

New member
Μέγα Λάθος! να μην πάει σε Γιατρό...Ας αφήσει τις ντροπές γιατι με τα ιατρικά θέματα δεν παίζουν!
 

anakinskywalker

New member
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάει σε έναν ουρολόγο. Δεν θέλει να μάθει πού οφείλεται το οίδημα, τί προβλήματα μπορεί να του δημιουργήσει στους όρχεις του που δεν το αντιμετωπίζει και ποια θεραπεία ενδείκνυται; Είναι δυνατόν επειδή ντρέπεται να διακινδυνεύει την σωματική του υγεία; Δεν παίζουν με τέτοια θέματα...
 

nothing

New member
το πιο πιθανο και απλο ειναι υδροκηλη που πρηζονται επειδη μαζευουν νερο οι ορχεις...
το ειχα και εγω οταν ημουν μηνων και με εγχειρησαν...

(οι φωτογραφιες απο τοτε εχουν πλακα μιας και ηταν τουμπανο αυτα και το τσουτσουδακι τοσο δα <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> )
 
Top