• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Η 10μηνη 307 σειρά θα κάνει 4 μήνες παραμεθωριο;

desperado

New member
παιδιά καλησπέρα!
Έχετε ακούσει τι παίζει για την 307 που μπήκε μάιο κ την παραμεθωριο;

Μαζί με τη μείωση της άδειας σε 15 μέρες από 18 λένε ότι η παραμεθωριος αντί για 5 μήνες θα είναι 4... Δηλαδή θα φύγουμε με μετάθεση στου 4 μήνες..

Ισχύει κάτι τέτοιο; είναι επίσημο; το έχετε ακούσει;
 

thagkol

New member
[quote author="desperado"]παιδιά καλησπέρα!
Έχετε ακούσει τι παίζει για την 307 που μπήκε μάιο κ την παραμεθωριο;

Μαζί με τη μείωση της άδειας σε 15 μέρες από 18 λένε ότι η παραμεθωριος αντί για 5 μήνες θα είναι 4... Δηλαδή θα φύγουμε με μετάθεση στου 4 μήνες..

Ισχύει κάτι τέτοιο; είναι επίσημο; το έχετε ακούσει;[/quote]
Ράδιο αρβύλα προς το παρόν, τίποτα τέτοιο δεν είναι επίσημο. Δε νομίζω να γίνει πάντως, εδώ λένε από την 308 και μετά να είναι αμετάθετη η θητεία στην παραμεθόριο, και τώρα ξαφνικά θα διώξουν την 306 νωρίτερα;;
 

Anonymous

Member
Staff member
[quote author="saxoman"]ametathetoi isws alla nwritera me tpt.....[/quote]

Σιγα μην είμαστε αμεταθετοι!! 4 μήνες είναι η παραμεθώριος για την 307
 

dralex

New member
Τέσσερις μήνες είναι. Τέλη Οκτωβρίου έχετε γειά χωριά, βουνά και λαγκάδια....
 

manolio

New member
[quote author="dralex"]Τέσσερις μήνες είναι. Τέλη Οκτωβρίου έχετε γειά χωριά, βουνά και λαγκάδια....[/quote]

Οι ίδιοι δημιουργείτε προβλήματα στον εαυτό σας. Όπως μεταφέρετε παντού τη Ράδιο Αρβύλα, έτσι θα συνεχιστεί και σε εσάς και δε θα ξέρετε τι σας γλίνετε.

Ο νέος νόμος το μόνο που κάνει είναι να αναφέρει τους μήνες στράτευσης και να ξεκαθαρίζει τις σειρές κτλ... Δεν αναφέρει πουθενά τους μήνες της παραμεθορίου. Ακόμα και για τις σειρές από την 308 και μεταγενέστερα σε κανένα νόμος προς το παρών δεν αναφέρετε ότι θα μείνει στην παραμεθόριο. Από τη στιγμή όμως που το έχει πει ο Υπουργός έτσι θα γίνει με κάποια ρύθμιση.

Για τα υπόλοιπα ισχύουν οι παλαιότερες ρυθμίσεις. Σύμφωνα με αυτές οι δεύτερη μετάθεση (τέλος παραμεθορίου) γίνεται στους 6 μήνες. Οι μονάδες όμως διώχνουν τους στρατιώτες την ημέρα που θα συμπληρώσουν τον 5ο μήνα με μια διαδικασία που λέγεται Απόσπαση - Μετάθεση. Με το πέρας και του 5ου μήνα ανοίκουν στη νέα μονάδα κανονικά και διαγράφονται από την παραμεθόριο.

Αν κάποιοι θέλετε να νομίζεται ότι θα φύγετε στους 4 κάντε το. Και δε διαφωνώ ότι θα μπορούσε να γίνει. Αν όμως και η γιαγιά μου είχε @@ θα λεγόταν παππούς. Μη ξεσηκώνετε κάποιους που είναι συγκρατημένοι και στη συνέχεια αν κάτσουν να τους φανεί βουνό. Ως τώρα λελέδες της 307 να ξέρετε ότι θα συμπληρώσετε 5 μήνες στην μαραμεθόρα!!!
 

Slackware

New member
Συγνωμη ρε παιδια να ρωτησω κατι απλο.Τι σας κανει να πιστευετε οτι οι 2 μηνες που κοπηκανε θα κοπουνε απο την παραμεθωριο και όχι απο την "κοντινη" μεταθεση σας;
Ως τωρα καμμια διαταγη δεν εχει ερθει για 4μηνο και ειναι μια απο τις κλασσικες ραδιο-αρβυλες.
Οπως ελεγε και ενας φιλος προετοιμασου για το χειροτερο και αν σου ερθει κατι καλυτερο να χαιρεσαι.
 

neosyllektos

New member
[quote author="Slackware"]Συγνωμη ρε παιδια να ρωτησω κατι απλο.Τι σας κανει να πιστευετε οτι οι 2 μηνες που κοπηκανε θα κοπουνε απο την παραμεθωριο και όχι απο την "κοντινη" μεταθεση σας;
Ως τωρα καμμια διαταγη δεν εχει ερθει για 4μηνο και ειναι μια απο τις κλασσικες ραδιο-αρβυλες.
Οπως ελεγε και ενας φιλος προετοιμασου για το χειροτερο και αν σου ερθει κατι καλυτερο να χαιρεσαι.[/quote]

Δεν είπε κανείς για τους 2 μήνες. Είπε για 1+1 <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->

Δεν ξέςω αν ισχύει αλλά αυτό το 4 μήνες ακούγεται πολύ έντονα τελευταία <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
 

Slackware

New member
Οπως έχουν πει πάρα πολλες φορες εδω μέσα το ακουγεται εντονα τις περρισοτερες φορες (η 305 θα απολυθει πιο νωρίς,η 306 πριν τα χριστουγεννα κλπ κλπ)ειναι αντιστοιχο του ραδιο αρβυλα.
Το Φ το είδα και εγώ σήμερα και λέει οτι οι 9μηνοι απολύονται απο την παραμεθώριο οι 8μηνοι στο 4μηνο της θητειας του μετατίθενται σε μονάδα εσωτερικου΄.
Οι επιστημονικου ενδαιφεροντος(ετσι το ελεγε) μετατιθενται στους 3 μηνες (δηλαδη βια 2 μήνες παραμεθωριο).Για τους ΣΙ3-4 δεν είχε καμμία αναφορά άρα λογικα ισχύει ότι και για τους αλλους.
Για την 307 αναμένονται διαταγές οπότε κυριακή κοντη γιορτη.
 

vagelakas

New member
[quote author="Slackware"]Οι επιστημονικου ενδαιφεροντος(ετσι το ελεγε)[/quote]

Τι είναι αυτό;
 
Top