• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ι4 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΤΕΙΑ

arkas

New member
Για λόγους που δεν μπορω να σας αναφέρω αναλυτικά προορίζομαι για Ι4 Ψυχολογικό.Η Πρόσκληση μου είναι για τη 07Δ΄(υστερα απο 2 αναβολές για ψυχολογικούς λόγους).Θα ήθελα να ρωτήσω τι προβλέπεται για άτομα σαν εμένα σε περιπτώσει υπηρεσιών-μεταθέσεων και γενικότερης αντιμέτώπισης.Θα με βοηθούσε οποιάδηποτε σχετική απάντηση απο γνώση ή εμπερία.Πρέπει επίσης να επισημάνω πως θα ήθελα να υπηρετήσω κανόνικά παρότι μπορώ να το αποφύγω -σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των γιατρών-( για λόγους προσωπικούς,κοινωνικούς, επαγγελματικούς....).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων <!-- s:!: -->:!:<!-- s:!: -->
 

Γιατρός

New member
[quote author="arkas"]Για λόγους που δεν μπορω να σας αναφέρω αναλυτικά προορίζομαι για Ι4 Ψυχολογικό.Η Πρόσκληση μου είναι για τη 07Δ΄(υστερα απο 2 αναβολές για ψυχολογικούς λόγους).Θα ήθελα να ρωτήσω τι προβλέπεται για άτομα σαν εμένα σε περιπτώσει υπηρεσιών-μεταθέσεων και γενικότερης αντιμέτώπισης.Θα με βοηθούσε οποιάδηποτε σχετική απάντηση απο γνώση ή εμπερία.Πρέπει επίσης να επισημάνω πως θα ήθελα να υπηρετήσω κανόνικά παρότι μπορώ να το αποφύγω -σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των γιατρών-( για λόγους προσωπικούς,κοινωνικούς, επαγγελματικούς....).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων <!-- s:!: -->:!:<!-- s:!: -->[/quote]

Το τί ακριβώς αντιμετώπιση θα έχεις εξαρτάται και από την συγκεκεριμένη πάθηση που σε κάνει Ι4. Αλλιώς αντιμετωπίζεται η κατάθλιψη, αλλιώς οι κρίσεις πανικού και αλλιώς η, αχεμ, "δυσκολία προσαρμογής στο στράτευμα". Γενικά πάντως, η υπηρεσία θέλει να έχει το κεφάλι της ήσυχο- αυτό ισχύει σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας, από τον κελευστή σου μέχρι τον δκτη και το ΓΕΝ. Επομένως, το πιθανότερο είναι να σε βάλουν σε μια αποθήκη να μετράς σεντόνια ή κάτι τέτοιο. Και έχε υπόψη σου ότι στη μονάδα σου θα ενημερωθούν ΟΛΟΙ οι ανώτεροί σου για το θέμα (έστω και παράτυπα), για να σε προσέχουν. Το προσωπικό απόρρητο στον στρατό πρακτικά δεν υφίσταται...

Αν θες τη γνώμη μου, εφόσον έχεις πραγματικό ψυχιατρικό πρόβλημα ΜΗΝ πας να το παίξεις ήρωας. Κάτσε σπίτι σου και κοίτα να το αντιμετωπίσεις σωστά- εδώ άλλοι είναι υγιείς και δεν την παλευουν, φαντάσου πώς θα περάσεις εσύ. Και θυμίσου, η απαλλαγή με Ι5 ψυχιατρικό ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Στο πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης γράφει μόνο ότι απαλλάχθηκες από τις στρατολογικές υποχρεώσεις για λόγους υγείας, τίποτα άλλο.

Αν θες να σου δώσω πιό συγκεκριμένες πληροφορίες, στείλε μου pm. Θα πρέπει να μου πέις περισσότερα για την πάθησή σου, όμως (γιατρός είμαι, μην ανησυχείς!) <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

takeda

New member
_________________
--
Η εγχείρισις επέτυχε, ο ασθενής απέθανε



ωραίος γιατρός ρε φίλε!!! αισιόδοξος ...

<!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 
Αν έχεις ψυχολογικό (ή ιατρικό) πρόβλημα, δεν πρέπει να παίζεις με την υγεία σου, που είναι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχεις. Αν προβλέπεται να μην κάνεις θητεία τότε μην κάνεις, αν προβλέπεται να κάνεις, τότε κάνε όσο πιο ελαφριά μπορείς.

Σε κάθε περίπτωση ΠΡΕΠΕΙ να ενημερώσεις τους ψυχολόγους του στρατού, για να σου δώσουν το κατάλληλο Ι.

Πρέπει επίσης να ξέρεις ότι το απολυτήριό σου δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ το Ι σου, καθόλου-μηδέν, οπότε μην σε ανησυχεί αυτό.

Όσο για το αν θα το ξερουν οι ανώτεροι σου αν έχεις κάποιο πρόβλημα, δεν είναι και τίποτα τρομερό, αφού ούτε θα τους ξαναδεις ποτέ, ούτε τους έχεις αναγκη.
 

Γιατρός

New member
[quote author="takeda"]_________________
--
Η εγχείρισις επέτυχε, ο ασθενής απέθανε



ωραίος γιατρός ρε φίλε!!! αισιόδοξος ...

<!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->[/quote]

Είναι ιατρικό χιούμορ <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> Και σκέψου ότι στην χθεσινή μου υπηρεσία (πριν λίγο γύρισα σπίτι μου), *έσωσα δύο ζωές*... Κάτι τέτοια με κάνουν να αισθάνομαι ότι τελικά δεν είναι και τόσο χάσιμο χρόνου η θητεία μου!
 
Top