• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ημέρες άδειας πληρώνονται?

giorikas

New member
Καλησπέρα.Θέλω να ρωτήσω αν η ημέρες κανονικής άδειας που έχω σε περίπτωση που πάρω αναβολή τι γίνοναι?χάνονται ή της πληρώνομαι?
αν ξέρει κανεις τίποτα περι του θέματος ας απαντήση
 

thagkol

New member
Τι ακριβώς θέλεις να πληρωθείς; Έτσι κι αλλιώς 8,60 παίρνουμε το μήνα, για 2 και 3 ευρώ μιλάς;
 

giorikas

New member
οχι φίλε μου ακουσα οτι η κάθε μέρα άδειας στο στρατό αξίζει με περίπου 50ευρο ισχύει κατι τετοιο?
 

nikosl86

New member
nai paidia isxiei auto! h mia mera adeia kostizei gyrw sta 45-50 euro. alla gia na tis plhrwtheis prepei na exeis teleiwsei thn thiteia kai gia kapoion logo na mhn tis exeis parei! sinithws omws stis xrewnoun anagkastika gia na mhn plhrwnoun!!
 

thagkol

New member
Ααα, για αυτή την πληρωμή λέτε; Ναι, αυτό ισχύει, αλλά πρέπει πρώτα να τελειώσεις τη θητεία, ή να φύγεις από παραμεθόριο και να μην έχεις πάρει για κάποιο λόγο τα ΤΑΠ. Νομίζω τα ΤΑΠ πληρώνονται 90 ευρώ την ημέρα αν δεν τα πάρεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
 

neosyllektos

New member
[quote author="thagkol"]Ααα, για αυτή την πληρωμή λέτε; Ναι, αυτό ισχύει, αλλά πρέπει πρώτα να τελειώσεις τη θητεία, ή να φύγεις από παραμεθόριο και να μην έχεις πάρει για κάποιο λόγο τα ΤΑΠ. Νομίζω τα ΤΑΠ πληρώνονται 90 ευρώ την ημέρα αν δεν τα πάρεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος.[/quote]

Εμάς μας είπαν πως αν δεν παρεις τα ΤΑΠ τα χάνεις τελείως... δεν είπαν κάτι για πληρωμή <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->
 

thagkol

New member
Μπορεί να σας το είπαν για να αναγκαστείτε να τα πάρετε, μια και δεν τους συμφέρει να τα πληρώνουν μετά!
Τα ΤΑΠ είναι υποχρεωτικά, δε γίνεται να μην τα πάρεις!
 

neosyllektos

New member
[quote author="thagkol"]Μπορεί να σας το είπαν για να αναγκαστείτε να τα πάρετε, μια και δεν τους συμφέρει να τα πληρώνουν μετά!
Τα ΤΑΠ είναι υποχρεωτικά, δε γίνεται να μην τα πάρεις![/quote]

Είσαι σίγουρος? Δηλ αν δεν τα πάρω, μπορώ μετά να ζητήσω να τα πληρωθώ?
 

thagkol

New member
[quote author="neosyllektos"][quote author="thagkol"]Μπορεί να σας το είπαν για να αναγκαστείτε να τα πάρετε, μια και δεν τους συμφέρει να τα πληρώνουν μετά!
Τα ΤΑΠ είναι υποχρεωτικά, δε γίνεται να μην τα πάρεις![/quote]

Είσαι σίγουρος? Δηλ αν δεν τα πάρω, μπορώ μετά να ζητήσω να τα πληρωθώ?[/quote]
Σίγουρος δεν είμαι με την έννοια ότι δεν το έχω ψάξει, αλλά έτσι έχω ακούσει από τους παλιότερους, και γενικότερα θα δεις ότι δε θα σε αφήσουν να μην τα πάρεις.
 

katsas

New member
Αυτό ουσιαστικά έχει ως εξής:

Αν πλησιάζεις στα τελειώματα πχ παίρνεις και το υπόλοιπο της άδειάς σου.
Τώρα, αν δεν πάρεις κάποιες μέρες και έχεις απολυθεί, τότε είναι υποχρεωμένος ο στρατός να σε πληρώσει την κάθε μέρα που δεν πήρες (γύρω στα 50 ευρώ).

Αλλά ποτέ δεν είδα να γίνεται κάτι τέτοιο, μιας και στη μονάδα δεν συμφέρει να γίνει αυτό γιατί έχει πολύ χαρτούρα και και, οπότε είναι προτιμότερο να σου δώσουν τις υπολοιπόμενες μέρες της άδειας που δικαιούσαι.

Στην τελική αν δεν το επιδιώξεις, τότε απλά τα χάνεις και είμαι σίγουρος πως η μονάδα θα κάνει το παν να μην σε βοηθήσει να τα πάρεις, γι' αυτό λοιπόν πάρτε τις άδειες σας και είστε ξέγνοιαστοι <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

neosyllektos

New member
Ρώτησα και μου είπαν οτι για να σε πληρώσουν τις ΤΑΠ θα πρέπει να τις έχεις ζητησει και να μην τις πήρες τουλάχιστον 3 φορές...

Αν δεν τις ζητήσεις απλά τις χάνεις!
 
Top