• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ημερομηνια Δ εσσο

TheSpitiotis

New member
απο οτι καταλαβα πρεπει να εχει βγει του ΚΕΤΘ γιατι κ ενας φιλος μου ο οποιος μπαινει νοεμβρη του εχει βγαλει οτι μπαινει εκει, ενω εγω που μπαινω οκτωβρη μου γραφει ακομα οτι δεν εχω προγραμματιστει για την ΕΣΣΟ που ακολουθει. στο stratologia.gr θα δειτε οτι θελετε.
 

TheSpitiotis

New member
δεν νομιζω, κ αυτος απο αναβολη ηταν, μαλλον δεν εχουν ενημερωσει το συστημα για ολα τα ΚΕΝ, αλλα για ορισμενα μονο. ελπιζω μεχρι τελος βδομαδας να μαθουμε...
 

Psycho-Logic

New member
[quote author="diamantis90"]Καλημέρα φίλε...καλή θητεία, που είδες την κατάταξή σου; Το στρατολογία δεν έχει ενημερωθεί ακόμα.[/quote]
Στο site της στρατολογίας το είδα και εγώ!! Λίγη υπομονή ακόμα ρε μάγκες... Μη φοβάστε δε νομίζω να σας ξέχασαν!! Ο ελληνικός στρατός δεν ξεχνάει τα παιδιά του!!

Καλή θητεία σε όλους μας παιδιά! <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo --> <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 
Μάλλον το σάιτ της στρατολογίας ανανεώνεται συνέχεια και εμένα πριν κάνα δίωρο δεν έβγαζε τίποτα, τώρα μου έβγαλε κανονικά που παρουσιάζομαι!! Καλή θητεία παιδες!!
 

Valanths

New member
Καλησπέρα παίδες.. και εγώ μπαίνω Αυλώνα 23/11 σίγουρα και από την στρατολογία ένας γνωστός μου μου το είπε και στο site.. οπότε ζήτω που καήκαμε !!

Ξέρει κανείς τίποτα πως είναι γενικά τι παίζει?
 

TheSpitiotis

New member
Παιδια, γνωριζει τι θα γινει με το χαρτι καταταξης? υποτιθεται οτι πρεπει να το εχουμε μαζι μας τη μερα που παρουσιαζομαστε, αλλα απο τη στιγμη που πλεον δεν το στελνουν τι πρεπει να κανουμε?
 

Valanths

New member
πας στην στρατολογία ή στην αστυνομία και το ζητάς αν δεν κάνω λάθος .. αλλά ούτε και σε μένα ήρθε ακόμα..
 

PilotK

New member
[quote author="TheSpitiotis"]Παιδια, γνωριζει τι θα γινει με το χαρτι καταταξης? υποτιθεται οτι πρεπει να το εχουμε μαζι μας τη μερα που παρουσιαζομαστε, αλλα απο τη στιγμη που πλεον δεν το στελνουν τι πρεπει να κανουμε?[/quote]

Ενδέχεται να σου τηλεφωνήσουν κιόλας να πας να το παραλάβεις. Καλού κακού πέρνα κάμια βολτα από βδομάδα από το τμήμα μπας και το χουν.

Άντε καλή θητεία να χουμε
 
Top