• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ημερομηνια καταταξης Δ ΕΣΣΟ 2010

vkqman

New member
Το εργαλείο στο stratologia.gr αρνείται πεισματικά να δώσει αποτέλεσμα.. Συνέχεια μου βγάζει "Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας.".. Απ όσο ακούω το ίδιο συμβαίνει και σε πολλούς άλλους.. Λέτε να υπάρχει λόγος ανησυχίας? Αναβολή έκοψα αρχές Ιουνίου.
 

wezor

New member
Και σε εμενα τα ιδια βγαζει .. δεν μπορει να με βρει οπως και να εχω βαλει τα στοιχεια μου .. Μαλλον δεν το εχουν ενημερωσει ακομα το νεο site της στρατολογιας .
 
[quote author="KRASS"]ΔΕΝ ΕΚΟΨΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ 91 ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΟ[/quote]
Φιλε νομίζω πλέων σε καλούν στα 21 χρονια,για να πας πιο μικρός πρέπει να το ζητήσεις και να πας ως εθελοντής στρατιώτης. Εξού και ο στρατολογικός αριθμός που τελειώνει στο έτος γέννησης +21 χρονια που κανονικά γίνεται η κατάταξη σου στον στρατό. Εγώ πχ είμαι γεννημένος το 1984 και ο στρατολογικός αριθμός λήγει σε 2005. Σου λέω και πάλι μπορεί να κάνω λάθος σε αυτά που λέω. Αν κάνω ας διορθώσει κάποιος... όσο για το sait της stratologias εμενα μου γραφει πάντα το ίδιο. Θα καταταγείτε στον στρατό ξηράς στην Δ ΕΣΣΟ του νοεμβρίου 2011 αλλα ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το σώμα και ο χρόνος κατάταξης.
 

gerrard

New member
[quote author="KRASS"]ΔΕΝ ΕΚΟΨΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ 91 ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΟ[/quote]
Ποιο μήνα είσαι;
 

onki

New member
[quote author="vkqman"]Το εργαλείο στο stratologia.gr αρνείται πεισματικά να δώσει αποτέλεσμα.. Συνέχεια μου βγάζει "Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας.".. Απ όσο ακούω το ίδιο συμβαίνει και σε πολλούς άλλους.. Λέτε να υπάρχει λόγος ανησυχίας? Αναβολή έκοψα αρχές Ιουνίου.[/quote]

Λοιπόν, το μήνυμα αυτό που βγάζει δε πρέπει να σημαίνει οτι δε σε έχουν για την επόμενη ΕΣΣΟ, αλλά οτι είτε αυτοί δε έχουν περάσει κάποιο στοιχείο σου σωστά, είτε εσύ δε τα περνάς σωστά-όπως ακριβώς τα έχουν περάσει απ τη στρατολογία δηλαδή.. Έβαλα τα στοιχεία του αδελφού μου, που δεν έχει κόψει αναβολή, και τον έβγαλε κανονικά λέγοντας μέχρι πότε έχει αναβολή.. Οπότε δεν εμφανίζει μόνο την επόμενη ΕΣΣΟ.. Είπαμε συμπληρώνουμε μόνο τα στοιχεία με *, κεφαλαία ελληνικά, και στον αριθμό της ταυτότητας παίζουμε λίγο.. Εμένα μου το πήρε με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα, και χωρίς κενά ανάμεσα στα γράμματα και τους αριθμούς.. Επίσης, δε ξέρω αν σημαίνει κάτι, αλλά τη πρώτη φορά που έβαλα τα στοιχεία μου, δεν έγραψα ολόκληρη τη ταυτότητά μου,αλλά μόνο το πρώτο γράμμα, και παρ'όλα αυτά μου το εμφάνισε και πάλι... Για δοκιμάστε κι αυτό.. Ϊσως να μην είχαν περάσει δηλαδή κάποια ταυτότητα, οπότε να μην είχε διαφορά τι θα βάλετε... Όπως φυσικά και στο μαιλ... Επίσης προσοχή, ζητά ΕΤΟΣ γέννησης και ΟΧΙ ημερομηνία, έτσι;;
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο τα κενά με * είπαμε, γιατί στα άλλα μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος...
 

nikaji

New member
Τελικά μου έβγαλε και εμένα. Προσπαθούσα από την Παρασκευή.
Συνεπώς μάλλον απλά ΄περνάνε ακόμα τα στοιχεία μέσα και εξαρτάται πότε θα περάσουν του καθενός για να τον ταυτοτοποιήσει/εμφανίσει.
 

gerrard

New member
[quote author="KRASS"]τελη σεπτεμβριου[/quote]
Δυσκολο για Φεβρουάριο,λογικά μπαίνεις Μάιο.Το καλύτερο βέβαια είναι να κάνεις ένα τηλ στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις.
 

gerrard

New member
Σήμερα μου έβγαλε κ μένα αποτέλεσμα αλλά βέβαια το μόνο που λέει είναι ότι θα μπω με τη Δ ΕΣΣΟ ΣΞ.
 

wezor

New member
Σημερα μου εβγαλε και εμενα τελικα μετα απο ποσες προσπαθειες (ειχα δοκιμασει ολους τους συνδιασμους μεταξυ γραμματων)αλλα το ωραιο ειναι οτι μεταξυ στο γραμμα της ταυτοτητας και στους αριθμους επρεπε να αφησω κενο για να μου δειξει αποτελεσμα . <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->
 

vkqman

New member
Και μένα μόλις σήμερα μου έβγαλε αποτελέσματα ενώ έγραφα τα ίδια στοιχεία με τον ίδιο τρόπο 4-5 μέρες.. Μάλλον ακόμα τα περνάνε. Μια από τα ίδια επίσης.. Υπόχρεος με ΣΞ, χρόνος και μέρος άγνωστα..
 

KRASS

New member
τοτε μαλον εγο δεν θα μπο με την συρα του νοεμβρη αφου σε ολουσ βγάζει ότι θα μπειτε τοτε.
 

Dmp

New member
Παιδιά ρίξτε μια ματιά εδώ...
http://www.haf.gr/el/news.asp?id=4571

Χωρίς να ξέρω αν αυτο σημαίνει κάτι..πάντως πέρυσι το νοέμβρη ΣΞ & ΠΑ μπήκαν την ίδια ημερομηνία (9/11/2009 τότε..)
<!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->
 

archikouros2

New member
καλημερα ρε παιδια σε ολους. επειδη αγχωθηκα πολυ με ολα αυτα.. μπαινω στο <!-- m -->http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi<!-- m -->
και μου λεει ενω βαζω σωστα τα στοιχεια μου : Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας.
στο mail τι να βαλω;
 

nastos7

New member
ακουστε κατι περιεργο.....
πριν 2-3 μερες μου εβγαζε το stratologia.gr οτι μπαινω με την Α εσσο 2011..
τωρα μου βγαζει οτι δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί.

πηρα τηλεφωνο τη στρατολογια και μου ειπε ακομα δεν εχουνε τα ονοματα...
ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ θα ειναι τα επισημα...αρα μπορουν να αλλαξουν τα πραγματα..
Μακαρι γιατι αντε να μπω να τελειωνω....!!!

Για αυτο καλο ειναι καθε εβδομαδα να μπαινετε να ελενχετε...
κ δεν εχουν βαλει ολους τα στοιχεια..σιγα σιγα τα βαζουν !!!!
 
Top