• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Κόρινθος Δ ΕΣΣΟ 2007!

satyros

New member
Τι ακριβώς παίζει εκεί;; Εχω ακούσει οτι χαλαρά θα περάσουμε σχετικά...
 

bellman

New member
2007 Β ΕΣΣΟ εγώ στην Κόρινθο.Μια χαρούλα το κέντρο και θα το καταλάβεις και μετά όταν θα πάρεις μετάθεση για τη μονάδα εκστρατείας σου(παραμεθώριο) που θα ακούς τι περάσανε σε άλλα κέντρα..π.χ. Τεθωρακισμένοι,Πυροβολικάριοι, Διαβιβαστεεεεεεεςςςς..(καλά αστους αυτούς στην Καλαμάτα..πρεπει νατους μισεί ο ίδιος τους ο Διοικητής γιατί τους θεωρει βυσματίες..)

Χαλαρή εκπαίδευση,χαλαρά κινείσαι μέσα στο στρατόπεδο,καλό καψιμι(σχεδον όλη μερα ανοιχτο),με τα μπάνια λίγο προβληματάκι γιατι έιναι κομματι μακρυα από τους λόχους και πρεπει και να πατήσεις και λίγο χώμα για να πας,καλό φαγητό,τουαλέτες ...χμμμμ...θα δεις και χειρότερες στη θητεία σου.Οι διοικητές των λόχων έχουν αλλάξει απο το Μαιο λόγω των μετακινήσεων/μεταθέσεων των αξιωματικών τον Ιούνιο που μας περασε αλλα σε γενικές γραμμές οι 3 πρώτοι Λόχοι είναι και οι πιο χαλαροί ακομα.(1ος,2ος,3ος Λοχος-->Πρώτο Τάγμα / 4ος,5ος,6ος Λόχος---> 2ο Τάγμα).
Έξω από κάθε Λόχο υπαρχουν μηχανήματα που πουλάνε νερα,αναψυκτικα,καφέδες,σοκολάτες κλπ...Μην σε ανησυχεί καθόλου η Κόρινθος,θα περάσεις καλά σε σχέση με τα περισσότερα κέντρα.

Καλή θητεία.

Υ.Γ.Τα υπόστεγα πίσω από το χώρο της Συνταγματικής Αναφοράς(θα καταλάβεις γρήγορα τι εννοώ) είναι τέλεια για καβάντζα στον ελεύθερο σου χρόνο για μην σε τσιμπάνε για τπτ αγγαρειες και τετοια... <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

satyros

New member
Φιλε μου μετά δεν θα πάω αμέσως παραμεθόριο, γιατί θα πάω δόκιμος...

Αλλα σ ευχαριστώ πολύ γι τις πληροφορίες σου, ήσουν πολύ κατατοπιστικός!
 

ppanos

New member
[quote author="satyros"]Φιλε μου μετά δεν θα πάω αμέσως παραμεθόριο, γιατί θα πάω δόκιμος...

Αλλα σ ευχαριστώ πολύ γι τις πληροφορίες σου, ήσουν πολύ κατατοπιστικός![/quote]
Δόκιμος????πρέπει να το κοιτάξεις αυτό 5 μήνες παραπάνω θητεία φιλαράκι..και όχι μόνο...θα σε δω στην κόρινθο...κι εγώ 6 του μηνός...
 

satyros

New member
Το εχω ήδη σκεφτεί πάρα πολύ καλά για δόκιμος... Δεν με πειράζουν καθόλου οι 5 μήνες παραπάνω...

Τα λέμε μέσα!!!!!

Ασχετο, τι ώρα πρέπει να είμαστε εκεί;;

Μπορούμε από την πρώτη μέρα να πάρουμε μαζί μας κινητό και mp3 η θα μας τα φέρουν στο επισκεπτήριο;;
 

corpse

New member
mages kai egw stis 6 tou minos korintho. giati den kanonizoume na vrethoume kai prin; den tha einai kako na gnwrizomaste apo prin
 

satyros

New member
Να δώσουμε ραντεβού 6 το πρωι να παμε τσουρμο με προαστιακο!!


Χα χα χα!

Πλακα πλακα θα ήταν ωραία μια συνάντηση μεταξύ παιδιών που θα πάμε Κόρινθο, να φέρουμε και τις κοπέλες μας να γνωριστούν μεταξύ τους να κάνουν παρέα ενώ εμείς θα λιώνουμε στο φανταριλίκι!
 

corpse

New member
emena pali den mou aresei otan mazevontai polles gynaikes mazi. ektos an einai stin solonos <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> palikaria an eiste zestoi peite apo poia perioxi eiste kai kanonizoume pou mas voleuei olous. kalo kai auto me ton proastiako. egw menw kallithea alla den exw provlima na pame kai gia kafe stin patra (tropos tou legein)
 

ppanos

New member
Άντε ρε παιδιά...θα περάσουμε φίνα!!!Τις γυναίκες αφήστε τις σπίτι...έχει και στην κόρινθο ενδιαφέροντα "πράγματα"...εγώ είμαι από γαλάτσι...
 

satyros

New member
Εγώ παιδιά δεν ενδιαφέρομαι για άλλα θέματα παρα μόνο για την δικιά μου!

<!-- s:p -->:p<!-- s:p -->

Και δεν είναι απλά κοπέλα μου, συζούμε 3 χρόνια ήδη στο Γαλάτσι φίλε Πάνο!!
Στον προαστιακό θα την πάρω μαζί μου, θα έρθουν και φίλοι για να με αποχαιρετήσουν έξω από το στρατόπεδο... Αλλα καφεδάκι ψήνομαι άσχημα για να ξέρω δυο τρια άτομα πριν ακόμα μπω!!

Οσο για το αν είναι καλό να μαζέυονται γυναίκες μαζί, φίλε μου αρέσει πολύ το συναισθημα να ξέρω οτι η κοπελα μου κανει παρέα με μια άλλη κοπελα που έχει κ αυτη τον ίδιο καημο- φανταράκι στο στρατό...
 

ppanos

New member
Ρε 'σεις δεν ξέρετε τι λένε?του φαντάρου τη γυναίκα τη ****** κι αλλοι δέκα.....πλάκα κάνω μην ψαρώνετε...όλα καλά θα πάνε...
 

antoniom

New member
Παρουσιάστηκα στην Κόρινθο στην 07Γ ΕΣΣΟ.

Το κέντρο σε σχέση με άλλα είναι αρκετά καλό! Μην πέρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα. Θέλει μεγάλη προσοχή σε ποιο τάγμα θα μπείτε. Προτιμέστε το 1ο τάγμα (1ος, 2ος και 3ος λόχος). Εκεί τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, (π.χ. τα λουτρά έχουνε πάντοτε ζεστό νερό, τα στελέχη δεν είναι τόσο στρατόγκαβλοί όσο στο 2ο τάγμα). Αν ωστόσο δεν τα καταφέρετε να μπείτε στο 1ο τάγμα, προσπαθείστε να μπείτε στον 5ο λόχο του 2ου τάγματος.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ 4ο ΚΑΙ ΤΟΝ 6ο ΛΟΧΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ 6ο ο καινούριος λοχαγός (που εμείς ευτυχώς τον προλάβαμε μόνο για λίγες μέρες) γ@μ@ει και δέρνει....

Γενικά όταν μπένετε θα μπένετε ανά ομάδες.. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 20 περίπου άτομα. Την πρώτη ομάδα την πέρνει το 1ο τάγμα, την δεύτερη το 2ο τάγμα την τρίτη το 1ο κ.ο.κ. Ρωτήστε τους φαντάρους πριν μπείτε πιο τάγμα πέρνουν τώρα (στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι φαντάροι είναι ίδια σειρά με εσάς που απλά κατετάγησαν 1-2 μέρες νωρίτερα).

Καλή αρχή λοιπόν,
άντε σιγά σιγά να μπαίνετε μπας και ψεξαρώσουμε λίγο και μεις οι 300ρηδες!!
 

aNTwNHs

New member
Γιατί τρομάζεις τον κόσμο ρε σειρά; Λοιπόν η συμβουλή είναι μία,... μην πάτε φαντάροι! Μεγάλη μαλακία! Γιανα μην λέτε μετά ότι δεν σας το είπανε...
Πέρα από την 'πλάκα' το κέντρο θέλει υπομονή, λογικά τα πράγματα θα είναι καλύτερα τώρα γιατί εμείς το καλοκαίρι πέσαμε πάνω στις φωτιές. Τώρα το κατά πόσο μπορείται να επιλέξετε λόχο/τάγμα,... μάλλον δύσκολο το κόβω.
 

vatraxos

New member
Ασε να τρομάξουν λίγο Αντώνη!

Όπως λέγονται παραπάνω είναι, πάνω - κάτω. Μη νομίζετε ότι κ ο 5ος λόχος είναι τόσο χαλαρός.. φάγαμε κ εμείς αρκετό τρέξιμο κ πρηξαρχίδισμα!!

Καλά θα περάσετε πάντως - αρκεί να μη δίνετε σημασία στους στρατόκαβλους.

Αν χωθείτε σε κανά ΚΨΜ, κουρείο, υδατόπυργο κλπ (κ γενικά παπαριά που σε αφήνει μόνιμα κολυώμενο) θα ευλογάτε την τύχη σας.

Ό,τι ώρα κ να μπείτε μια χαρά θα στε. Αν μπείτε νωρίς, ίσως να κοιμηθείτε σαν άνθρωποι (εγώ μπήκα κατά τις 10 - 11 και κατάφερα να μπω στον θάλαμο μετά τις 23.00!)

Το ΓΕΠ της ρόδου σας χαιρετά!!!
 

karxarias

New member
Εγώ παρουσιάστηκα 07Α ΕΣΣΟ στη Κόρινθο και γενικά στους 8 αυτούς μήνες της θητείας μου είναι οι πιο ευχάριστες αναμνήσεις.Όμως:
Μην μπείτε με ψυχολογία του στυλ τι καλά που θα περάσουμε, διακοπές,ξεκούραση,αραλίκι κλπ...
Όπως και να το κάνουμε είναι μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας,μία τελείως διαφορερική καθημερινότητα που οπωσδήποτε θέλει κάποιο χρόνο προσαρμογής.
Καθημερινά θα υπάρχει εγερτήριο 6.30 το πρωι το οποί θα συνοδέυεται με μερικές, χαλαρού τόνου έστω, φωνές και με αρκετή βιασύνη ώστε να γίνουν όλα όπως πρέπει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Επειδή αναφέρθηκε πριν λανθασμένα, μην έχετε την εντύπωση πως κοιμάστε όποτε θέλετε. Υπάρχει πρόγραμμα το οποίο σε ότι αφορά τον ύπνο έστω τηρείται. Άπαντες θα ξυπνάνε με το πρωινό εγερτήριο και θα μπορείτε να ξανακοιμηθείτε μερικά μεσημέρια(όχι όλα) για κανά 2ωρο και μετά ξανά το βράδυ μετά τη λήξη της βραδινής αναφοράς.

Θα κάνετε καθαριότητες κάθε πρωι και μερικές φορές και κατά τη διάρκεια της μέρας.(κλασσικές μαλακίες του στρατού για να έχουμε να λέμε...μην αγχώνεστε δεν είναι τίποτα φοβερό να πάρεις μία σκούπα και μία σφουγγαριστρα και να καθαρίσεις κάποιον χώρο, ακόμα και αν αυτός ο χώρος είναι η αγαπημένη μας καλλιόπη)

Θα ακούσετε συχνά φωνές (ανούσιες και χωρίς λόγο συνήθως) από διαφόρους (λοχίες,δόκιμους,ανθυπολοχαγούς κλπ.), τις οποίες θα πρέπει να τις παίρνετε αψήφιστα και να έχετε μία σχετική ανοσία. Κοινώς αδειάστε το μυαλό σας και μη ψάχνετε να εξηγήσετε με τη λογική το ότι γίνεται στο στρατό.

Θα πρέπει να είστε απλά τυπικοί ώστε να είστε εσείς πιο άνετοι και να μη δίνετε δικαίωμα στο κάθε καραβανά να σας τη πει για μαλακίες. 4 απλά πραγματάκια πρέπει να κάνετε.
Ξύρισμα-γυαλισμα αρβυλών-να λέτε ΜΑΛΙΣΤΑ δυνατά σε ότι μαλακία σας ρωτάνε και να τεντώνετε κάθε πρωι το κρεβάτι σας.

Σε ότι αφορά συγκεκριμένα τη Κόρινθο, το κέντρο έχει παρα πολύ κόσμο, το πρόγραμμα είναι πιο χαλαρό σχετικά με άλλα κέντρα, αλλά τα πάντα εξαρτώνται απο τον διοικητή του λόχου σας και τον διμοιρίτη σας.Προσωπικά δεν μ'αρεσε το φαγητό και οι τουαλέτες οι οποίες ήταν έξω από το λόχο και λίγο αρχαίες. Γενικά όμως η όλη κατάσταση ήταν πάρα πολύ καλή.
Και να ξέρετε πως οι φιλίες από το κέντρο είναι σχεδόν πάντα οι πιο δυνατές.
Καλή θητεία να έχετε μαγκες...

122 και σήμερα...
 

corpse

New member
loipon i prwti mas apostolh einai pragmatikothta. Na gnwristoume prin mpoume dhladh. ferte kai tis gynaikes sas re mages. egw tha kathomai kai tha zhleuw. sathros kai ppanos exete pm. perimenw apanthsh.
 

corpse

New member
epishs na mhn ksexasw na euxaristhsw tous palious gia tis polly xrhsimes symboules. eiste polly ksigimena palikaria kai euxaristoume oloi oi psarakes. kalh synexeia sthn thitheia sas alania
 

d_esso_2007

New member
Σχετικά με το Κ.Ε. στην Κόρινθο. Επιτρέπονται οι υπνόσακοι - sleeping bags ;;;
Απ'ότι έχω ακούσει στα κέντρα απαγορευονται ενώ στις μονάδες όλοι κανουν τα στραβά μάτια. Από την άλλη βέβαια οι χειρότερες συνθήκες από πλευράς καθαριότητας κρεββατιών - κοριοί κλπ λενε οτι παρουσιάζονται στα κέντρα.

Για να μη μακρυγορόυμε. Να πάρουμε μαζί μας sleeping bag κατά την κατάταξη στην Κόρινθο ή θα μας το κατασχέσουν???
 
Top