• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Καινούργιος

fil

New member
Γειά σας παιδιά είμαι νέος εδώ και θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις. Θέλω να διακόψω την αναβολή απο κάποιο ΙΕΚ που τελείωσα και να μπώ τον Φεβρουάριο .Στο site της στρατολογίας οταν βάζω τα στοιχεία μου , μου λεει έχετε καταωεμηθεί Π.Ν , θα ισχύει το ναυτικό και μετά την διακοπή της αναβολής? Επίσης θα ήθελα να μάθω ποιά θεωρούνται τα καλύτερα στρατόπεδα για το Π.Ν. (του Κυρίτση στην Αγ.Παρασκευή είναι καλό? , ειναι κοντά στο σπίτι μου <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> )
 

tasos1982

New member
Υποτίθεται ότι το ναυτικό θα έπαιρνε και το Νοέμβριο και τέλος. Αυτές τις μέρες στην προπαίδευση ακούσαμε ότι θα συνεχίσει να παίρνει το ναυτικό και αν αυξηθεί η θητεία θα αρχίσει να στέλνει για εκπαίδευση σε πλοία. Αυτά ακούσαμε τι ισχύει δε ξέρω. Λογικά θα παραμείνεις στο πολεμικό ναυτικό το Φλεβάρη αλλά παρακάλα να μην αυξηθεί η θητεία.
 

rootbreaker

New member
Αν το ναυτικό συνεχίσει να παίρνει κόσμο δεν θα αλλάξει το που θα πας. Μου είχε έρθει το χαρτί στα 18 για ναυτικό, πήρα αναβολή, και όταν πήγα στα 27 και την έκοψα πάλι ναυτικό με πήρανε. Για τα πλοία μην φοβάσαι. 9 μήνες ήμουν στο ναύσταθμο, τους 8 ήταν δεμένα. Αν τώρα σου κάτσει καμία Λιβύη....
 

rpdnick

New member
Το ναυτικο συνεχιζει να παιρνει,εσυ συνεχιζεις να εισαι καταταγμενος στο ναυτικο αρα ναυτικο θα πας και το στρατοπεδο κυριτση ειναι πολυ δυνατο αλλα θελει εξισου δυνατο βυσμα <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
 

fil

New member
Σας ευχαριστώ παιδιά. Απο αυτα που έχετε δεί γενικά είναι καλύτερα στην Αθήνα ή σε κάποιο κοντινό νησί (π.χ Άνδρος,Πορος) περνάς καλύτερα?
 

civil1013

New member
Γενικά τα νησιά, και δη του Ανατολικού Αιγαίου που κάνεις 9μηνο έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά.
Πριν 3-5 μήνες παίζανε 15 μέσα 15 off.
Καλή και η Αττική αλλά μόνο σε τρελά βυσματικές θέσεις. Αλλιώς 1-2 και πολλή αγκαρεία!
 

ikarus260

Member
Το ναυτικό δεν πρόκειται να καταργηθεί... Για να καταργηθεί η θητεία στο ναυτικό, θέλει πρόσληψη ΕΠΟΠ και για να γίνει αυτό θέλει λεφτά και ως γνωστόν λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για ψίχουλα. Μην ξεχνάμε την τεράστια διαφορά χρημάτων που πέρνει ένας οπλίτης και τα λεφτά που πέρνει ένας μόνιμος. Βάλτε τα κάτω και θα δείτε τι συμφέρει. Όσο για την αύξηση επίσης δεν θα γίνει γιατί επίσης θέλει λεφτά επιπλέον και επίσης δεν υπάρχουν. Οπότε μην ακούτε για αυξήσεις θητείας και για κατάργηση θητείας στο ναυτικό, γιατί και τα 2 ακούγονται χρόνια και δεν έγιναν σε καλές εποχές, θα γίνουν τώρα πιστεύετε?
 
Top