• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ

Kati

New member
Καλησπέρα.
Μιας και το καλοκαίρι έχει φτάσει για καλά <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> ήθελα να ρωτήσω κάτι που άκουσα. Όπως υπάρχουν γκρουπ για άδεια των Χριστουγέννων και του Πάσχα άκουσα ότι έχει κάτι αντίστοιχο και για άδεια το καλοκαίρι.Αληθεύει κάτι τέτοιο;
Επίσης αν ζητήσει κάποιος μια πολύ μικρή άδεια για προσωπικούς λόγους γνωρίζετε αν χρειάζεται συγκεκριμένη διαδικασία;
 

George84

New member
Δεν υπάρχει καλοκαιρινή άδεια. Ότι άδεια πάρεις χρεώνεται στις κανονικές που έχεις.
Το ίδιο και οι άδειες για προσωπικούς λόγους, ζητάς δηλαδή κανονική άδεια. Θα πρέπει να το ζητήσεις από κάποιον υπεύθυνο, κατά το δυνατόν κατώτερο. Αν υπάρχει δηλαδή όργανο λόχου, το ζητάς απ' αυτόν. Αν όχι, ενημερώνεις τον διμοιρήτη σου ή το λοχαγό σου. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεται ο γραφιάς του πρώτου γραφείου, σου γράφει την άδεια, την υπογράφει ο διοικητής και σου τη δίνουν από το πρώτο γραφείο.
 

Kati

New member
Άρα είναι κανονική από τις ημέρες που δικαιούμαι.
Και ξέρουμε πόσο καιρό μπορεί να κάνει να επιτρέψουν να πάρει κάποιος άδεια?
Ή αν υπάρχουν άτομα να γίνονται οι υπηρεσίες υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να μην πάρει κάποιος άδεια που μπορεί να μου διαφεύγει τώρα;
 

saxoman

New member
paidia tha ithela na rwtisw kati... ta xristougenna kai sigekrimena tin prwti tou ianouariou pairnoume eortastiki adeia?? i osous giortazoun??
 
Top