• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Κατάταξη μέσω της 129ΠΥ Ελληνικό

Soultrader

New member
Καλησπέρα σε όλους!

Απο οσο γνωρίζω, όσοι έχουν πάρει αναβολή για λόγους υγείας κατατάσονται στην 129 Π.Υ. στο Ελληνικό. Μιας και ανήκω σε αυτή την κατηγορία ξέρει κανείς να μου πει πως είναι τα πράγματα εκει? Περίπου πόσες μέρες καθόμαστε στο Ελληνικό πριν μας μεταφέρουν στη Τρίπολη? Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ.
 

drberto

New member
Νομιζω οτι την ιδια μερα που παρουσιαζεστε,αφου ολοκληρωθει ο ελεγχος των χαρτιων κλπ σας διωχνουν για το σπιτι σας (οσοι μενουν Αθηνα η εχουν καπου να μεινουν.Οι υπολοιποι μεσα).Την επομενη σας μαζευουν και σας πανε στο ΓΝΑ οπου ελεγχεστε απο την υγειονομικη επιτροπη αν ακομα υφισταται ο λογος για τον οποιο πηρατε αναβολη.Μεχρι να ολοκληρωθουν ολα αυτα υπολογιζε το πολυ 1 βδομαδα (ισως λιγο παραπανω για οποιους εχουν πιο συνθετα προβληματα υγειας και χρειαζονται περισσοτερες εξετασεις).
 

george129

New member
[quote author="drberto"]Νομιζω οτι την ιδια μερα που παρουσιαζεστε,αφου ολοκληρωθει ο ελεγχος των χαρτιων κλπ σας διωχνουν για το σπιτι σας (οσοι μενουν Αθηνα η εχουν καπου να μεινουν.Οι υπολοιποι μεσα).Την επομενη σας μαζευουν και σας πανε στο ΓΝΑ οπου ελεγχεστε απο την υγειονομικη επιτροπη αν ακομα υφισταται ο λογος για τον οποιο πηρατε αναβολη.Μεχρι να ολοκληρωθουν ολα αυτα υπολογιζε το πολυ 1 βδομαδα (ισως λιγο παραπανω για οποιους εχουν πιο συνθετα προβληματα υγειας και χρειαζονται περισσοτερες εξετασεις).[/quote]

drberto ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ??? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ΄ΤΑΝ!

ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΤΜΑΝ"... <!-- s:twisted: -->:twisted:<!-- s:twisted: -->
ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ...
 

drberto

New member
[quote author="george129"]

drberto ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ??? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ΄ΤΑΝ!

...[/quote]

Μεταλαμπαδευω τις γνωσεις μου στου νεωτερους george <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

hofman

New member
Στο παρελθον,ειχα τυχη αναβολης λογω υγειας κ στη συνεχεια,πηρα λογω σπουδων την οποια κ διεκοψα και μπαινω αεροπορια στη Γ 08

Θα παρουσιαστω Ελληνικο η Τριπολη?
Θα μου το λεει το χαρτι?

Οσοι παρουσιαζονται πρωτα Ελληνκο,ορκιζονται με τους υπολοιπους στην Τριπολη κ ας παρουσιαζονται Τριπολη,μια εβδομαδα μετα?
 

drberto

New member
[quote author="hofman"]Στο παρελθον,ειχα τυχη αναβολης λογω υγειας κ στη συνεχεια,πηρα λογω σπουδων την οποια κ διεκοψα και μπαινω αεροπορια στη Γ 08

Θα παρουσιαστω Ελληνικο η Τριπολη?
Θα μου το λεει το χαρτι?

Οσοι παρουσιαζονται πρωτα Ελληνκο,ορκιζονται με τους υπολοιπους στην Τριπολη κ ας παρουσιαζονται Τριπολη,μια εβδομαδα μετα?[/quote]

Λογικα πρεπει να επανεξεταστεις για να δουν αν υπαρχουν ακομα λογοι υγειας που σ'εμποδιζουν να υπηρετησεις,αρα μαλλον Ελληνικο σε βλεπω να παρουσιαζεσαι.Το χαρτι θα στο λεει σιγουρα.Ολοι ορκιζονται μαζι στην Τριπολη την ιδια ημερα,και αυτοι που παρουσιαστηκαν Τριπολη και οι αλλοι απ'το Ελληνικο.Ο
 

Soultrader

New member
Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για τις πληροφορίες!
Κάτι τελευταίο, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στο Ελληνικό πως πηγαίνουμε στην Τρίπολη?
με ομαδικό φύλλο πορείας?
 

drberto

New member
[quote author="Soultrader"]Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για τις πληροφορίες!
Κάτι τελευταίο, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στο Ελληνικό πως πηγαίνουμε στην Τρίπολη?
με ομαδικό φύλλο πορείας?[/quote]

Ναι και με πουλμαν της ΠΑ.
 

Soultrader

New member
Ημέρα κατάταξης χτές για όσους παρουσιάστηκαν στην 129 Π.Υ. και είπα να σας δώσω τις τελευταίες πληροφορίες ..
Οπως μας είπε ο αρχισμηνίας με βάση τη λίστα που είχε μπροστά του περίμενε γύρω στα 120 άτομα αλλα υπάρχουν και 20-30 που είναι μονίμως απών.
Η όλη διαδικασία δεν κράτησε πάνω απο 10 λεπτά. Καταγραφη των ατομικών μας στοιχείων στο διερχομένων, 2-3 ερωτήσεις στα γρήγορα (αν θέλουμε να υπηρετήσουμε, αν έχουμε ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε, κτλ) και τελειώσαμε. Παραλαβή εξοδόχαρτου και ραντεβού τετάρτη πρωί στην 129, μετάβαση στο ΓΝΑ για ιατρικές εξετάσεις και πέμπτη πρωί Τρίπολη!
Φυσικά όποιος αντιμετοπίζει πιο περίπλοκα ιατρικά προβλήματα και χρειάζεται περισσότερες εξετάσεις ενδέχεται να χάσει κάποιες μέρες ακομα απο την βασική εκπαίδευση.
Το μόνο κακό βεβαια είναι οτι όπως μας είπαν θα πρέπει να μεταβούμε στην 124 με δικό μας μέσο και μάλιστα να είμαστε εκεί πριν τις 11.00 το πρωί.
 
Top