• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Κατ'εξαίρεση μετάθεση λόγω βρογχικού άσθματος

konos5

New member
Καλησπέρα σε όλους! Βρίσκομαι στον 2ο μήνα της θητείας μου και ενώ είχα παρουσιασθεί αρχικά ως Ι1, λόγω αλλεργικού βρογχικού άσθματος που ανακαλύφθηκε στην πορεία με βγάλανε τελικά Ι4. Ήθελα να σας ρωτήσω αν ο νόμος προβλέπει κατ εξαίρεση μετάθεση για την περίπτωση μου.

Ευχαριστώ πολύ.
 

konos5

New member
Μάλιστα. Ο νόμος αναφέρει για σοβαρά προβλήματα υγείας γενικότερα χωρίς να διευκρινίζει τις περιπτώσεις..! Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ή έχει προσωπική εμπειρία θα τον παρακαλούσα να βοηθήσει..!

Ευχαριστώ κ πάλι.
 

Mixalis_85

New member
Φιλε μου ο νομος δεν διευκρινιζει ακριβως σε τι περιπτωσεις ασθενειων επιδεχονται της κατ εξαιρεσης μεταθεσης αλλα επειδη εχω κανει 1 ο Γραφειο και Στρατολογικο Γραφειο και ειχαν περασει απο το χερι μου πολλες τετοιες αιτησεις πολυ σπανια το αιτηματα αυτα γινονται αποδεκτα, και θελει αρκετα καλο βυσμα. Μπορει να σου πουνε οτι εισαι Ι4 οτι εχει αυτο το προβλημα ντυσου καλα να μην εκτιθεσαι σε κρυα που δυσκολα θα εκτιθεσαι γιατι στο κρυο εκτιθενται οι ενοπλοι και ολα καλα...!Τετοια σκεπτικα εχουν μερικοι καραβαναδες...!
 

panmag

New member
Μετάθεση δεν μπορείς να ζητήσεις. Μπορείς όμως, δεδομένης της αλλεργικής φύσης του προβλήματός σου, να απέχεις από όποια δραστηριότητα στο επιτείνει. Με λίγα λόγια, ό,τι μπορεί να στο χειροτερέψει, το αποφεύγεις και δεν μπορούν να σου πούν τίποτα (ελπίζω μονο να μην στο δημιουργεί η σκόνη δωματίου, γιατί εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα).
 

konos5

New member
Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας.
 

Mixalis_85

New member
Δεν κανει τπτ φιλαρακι...!Καλο κουραγιο να εχεις πρωτα απολα και θα περασει ο στρατος....<!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

panagosk

New member
Εγώ με βρογχικο άσθμα και πρόσφατη πνευμονία, άνεργο πατέρα και πολύ χαμηλό εισόδημα(κάτω των ϝʹ000 ευρώ) και ένα καλό βύσμα γύρισα αθήνα. το 2009 αυτά.
 
Top