• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΕΥΓ - Δ' ΕΣΣΟ 2010

Salaheddine

New member
Μιας και δεν άνοιξε κανείς θέμα για τους υγειονομικάριους είπα να το κάνω εγώ, να γνωριστούμε λίγο. Σπύρος από Πειραιά, μπαίνω 16/11!
 

Nikos1986

New member
16/11 Άρτα κι εγω!! Νίκος από Θεσσαλονίκη! Δεν βλέπω κίνηση ομως για υγειονομικο... τι γινεται?
 

Salaheddine

New member
7 χρόνια σπούδαζα Σαλόνικα..! Δεν ξέρω γιατί δεν μαζευόμαστε, ίσως δεν παίρνει τόσους πολλούς το ΚΕΥΓ. Έχεις σκεφτεί καθόλου την ειδικότητα;
 

Nikos1986

New member
Τα παντα ολα για το υγειονομικο παιδια εδω: <!-- l -->viewtopic.php?f=2&t=5476<!-- l --> (το μονο κακο ειναι οτι οι οποιες ημερομηνιες ειναι για 12μηνη θητιεα και δεν ξερω ποσο αλλαζουν για 9μηνη)
Κι εγω 5 χρονια σπουδαζω θεσσαλονικη και συνεχιζω ακομα...! Για ειδικοτητα το πιο πιθανο νοσοκομος-τραυματιοφορεας!
 

ChristosAl

New member
Γεια χαρά παιδιά! Χρήστος από Αθήνα και μπαίνω και εγώ Άρτα στις 16 Νοέμβρη. Ευτυχώς ξεμπέρδεψα με τη σχολή (ραδιολογία-ακτινολογία ΤΕΙ Αθήνας) και ελπίζω για καμιά ειδικότητα ακτινολόγου...
Καλό φανταρικό να έχουμε!
 

Salaheddine

New member
Για εμάς τους "απτυχίωτους" που έχουμε ένδειξη ΥΕΑ, τι αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων χρειαζόμαστε; Κάποια βεβαίωση από τη σχολή ή απολυτήριο λυκείου; Επίσης αν δεν γουστάρουμε να γίνουμε ΕΑ, πρέπει ούτως ή άλλως να έχουμε το αποδεικτικό αυτό;
 

kd305

New member
[quote author="Salaheddine"]Για εμάς τους "απτυχίωτους" που έχουμε ένδειξη ΥΕΑ, τι αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων χρειαζόμαστε; Κάποια βεβαίωση από τη σχολή ή απολυτήριο λυκείου; Επίσης αν δεν γουστάρουμε να γίνουμε ΕΑ, πρέπει ούτως ή άλλως να έχουμε το αποδεικτικό αυτό;[/quote]

πίσω από το σημείωμα κατάταξης λέει τι έγγραφα πρέπει να προσκομίσεις αν θες να πας ΥΕΑ..δεν είναι αναγκαίο να έχεις τα έγγραφα αν δεν θες να πας
 

Nikos1986

New member
Γενικα τι χαρτια πρεπει να εχουμε την πρωτη μερα στο κεντρο? καποιο πιστοποιητικο σχολης, ταυτοτητα κτλ? επισης παιδια αν ξερει καποιος ποσο θα κατσουμε στο κεντρο και μετα απο ποσο ειναι η ορκομωσια για εμας που κανουμε 9μηνο? ευχαριστω!
 

Salaheddine

New member
Ευχαριστώ πολύ στρατηγέ! Αν όμως δεν έχουμε κάποια βεβαίωση από τη σχολή, υπάρχει περίπτωση να πάρουμε μετάταξη σε άλλο κέντρο; Φίλε Νίκο λέει πίσω από το χαρτί τι ακριβώς χρειαζόμαστε όταν μπούμε. Αν δεν το έχεις πάρει ακόμα φυσικά μπορώ να στα γράψω. Κάτι άσχετο. Στο υγειονομικό συμφέρει να καταθέσουμε το δίπλωμα οδήγησης;
 

Nikos1986

New member
Αν μπορεις να τα γραψεις θα με βολευε, γιατι δεν ξερω ποτε θα το παρω το χαρτι! Αληθεια για να παρω το χαρτι που θα εχει ερθει λογικα στιν αλεξ/πολη(κατοικια) θα πρεπει να παω να το παρω ή υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

Υ.Γ αν μαθει καποιος για μερες διαμονης και ορκομωσιας στο κεντρο ας ενημερωση!
 

Salaheddine

New member
Λοιπόν χρειάζεσαι: α) ταυτότητα, β) ακτινογραφία θώρακος με φωτογραφία σου και γνωμάτευση, γ)αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων αν θες να πας για ΥΕΑ, δ)βιβλιάριο υγείας, ε)κάτι που να αναγράφεται το ΑΦΜ σου, στ) δίπωμα οδήγησης αν έχεις. Αυτά νομίζω. Εμένα με πήραν τηλ από το αστυνομικό τμήμα κ πήγα κ το πήρα. Τώρα αν μπορεί να το πάρει κάποιος άλλος για σένα ας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος..
 

Nikos1986

New member
Το πηρα κι εγω το χαρτι στο χερι!! Τελικα ειχα βαλει Θεσσαλονικη κατοικια και το πηρα μονος μου! Παντως ολοι απο Αθηνα ρε παιδια... Θεσσαλονικη δεν ειναι κανεις να κατεβουμε μαζι??
 
και εγω παιδες απο αθηνα στις 16!!!γαλατσι συγκεκριμενα αλεξανδρος!!!!ας κανονισουμε κατι ρε μαγκες πριν μπουμε να γνωριστοθμε καλυτερα!!!!
μια απορια εαν γνωριζει κανει ας απαντισει!!!!εχω πτυχιο βοηθου ακτινολογου να το καταθεσω το πτυχιο μεσα η οχι???????και αν οχι σε πιθανους "καθαρισμους¨" υπαρχει περιπτωση για μεταταξη μιας και θα ειναι πολυ μεγαλη σειρα αυτη!!!
 

stavros85

New member
[quote author="Alexandros galatsi"]και εγω παιδες απο αθηνα στις 16!!!γαλατσι συγκεκριμενα αλεξανδρος!!!!ας κανονισουμε κατι ρε μαγκες πριν μπουμε να γνωριστοθμε καλυτερα!!!!
μια απορια εαν γνωριζει κανει ας απαντισει!!!!εχω πτυχιο βοηθου ακτινολογου να το καταθεσω το πτυχιο μεσα η οχι???????και αν οχι σε πιθανους "καθαρισμους¨" υπαρχει περιπτωση για μεταταξη μιας και θα ειναι πολυ μεγαλη σειρα αυτη!!![/quote]


Αλέξανδρε εννοείται να καταθέσεις το πτυχίο σου την ημέρα της κατάταξης.Ειδικά εάν σε ενδιαφέρει και η ανάλογη ειδικότητα.
 
Top