• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΕΥΓ - Δ' ΕΣΣΟ 2010

Nikos1986

New member
Επειδη ενδεχομενως λιγο κρυο θα το κανει αυτη την περιοδο στο κεντρο, ξερει κανεις αν πρεπει να παρουμε καμια ζεστη μπλουζα(πολιτικη ή παραλαγης), ή αν θα μας δωσουν εκει την πρωτη μερα?
 
δινουν και φουτερ απλως εγω πηρα και ενα δικο μου!!!συμβουλη προς ολους!!!εαν ερθουν συγγενεις λοιποι φιλοι στο επισκεπτηριο μην φορτωσετε πολλα ρουχα μαζι σας δωστε απλυτα παρτε καθαρα...εγω αυτο θα κανω τουλαχιστον!!!τελικη απορια.....το sleeping bag υπαρχει περιπτωση να μην το επιτρεψουν????
 

rasraziel

New member
[quote author="ChristosAl"]Σκέφτομαι να δηλώσω εθελοντής για Κύπρο, καθώς από φίλους που υπηρέτησαν εκεί (τεθωρακισμένα) έχω διάφορες γνώμες και όλοι καταλήγουν στο ότι το να έρθεις Αθήνα από Κύπρο βολεύει (και συμφέρει) περισσότερο απ' ότι Έβρο ή κάπου αλλού (βύσμα δεν παίζει οπότε...). Τώρα για τα λεφτά... Παντού θα χαλάσεις πιστεύω. Βλέπουμε...[/quote]

Άλλαξα γνώμη... <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> Μαζί θα μαστε....

[quote author="Alexandros galatsi"]το sleeping bag υπαρχει περιπτωση να μην το επιτρεψουν????[/quote]

Ναι, υπάρχει. Έχω και φίλο που έφαγε 2 μέρες κράτηση επειδή κοιμόταν σε υπνόσακο. Φυσικά, είναι στη κρίση τους και αναλόγως σε ποιόν θα πέσεις...
 

antonisz

New member
[quote author="Salaheddine"]Εκπαίδευση στο ΚΕΥΓ μέχρι 14/1!! :S Πώς σας φαίνεται αυτό;[/quote]

Τι ειδικότητα έχετε και μένετε τόσο πολύ στο ΚΕΥΓ; Μετά πάτε μονάδες;
 

Salaheddine

New member
ΝΤ φίλε μου. Κανονικά θα έπρεπε να κάτσουμε 2 εβδομάδες εδώ αλλά θα μας πιάσουν οι γιορτές (θα διακοπούν τα ΕΚΕ δλδ). Μετά θα πάμε κ 2 εβδομάδες σε νοσοκομείο!!!!! Μετά μονάδες (εγώ 33 ΤΥΠ, Πολύκαστρο)
 
Top