• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ Ή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ;

chef

New member
Όποιο θέμα και να κοιτάξω τελευταία κάθε άλλο παρά ενημέρωση βλέπω.
Αυτό που βλέπω είναι μια κόντρα ορισμένων για το ποιος έχει δίκιο κ ποιος άδικο για άσχετα θέματα που αναγράφονται στην κάθε ενότητα.
Αυτά τα άτομα μπαίνουν στο κάθε θέμα τάχα να ενημερώσουν με τον σκοπό να περάσει το δικό τους και να τους πουν μπράβο η να εξυπηρετήσουν κάποιο άλλο σκοπό.
Ο κάθε ένας από αυτούς δεν μπαίνει κατά την άποψη μου να ενημερώσει άλλα να διαπληκτιστεί η να προπαγανδίσει.
Εμένα όπως και τους πιο πολλούς εδώ μας ενδιαφέρει να ενημερωθούμε άσχετα από που είναι η ενημέρωση. Ας είναι και από μονιμάδες ας είναι από άθεους ας είναι από τον Βούδα απ’ οπουδήποτε αρκεί να είναι σωστή και να μην αποσκοπεί κάπου.
Τώρα αν μια απάντηση ενός ο άλλος την θεωρεί λάθος μπορεί με όμορφο τρόπο να δώσει την δική του.
Μην νομίζετε ότι οι αναγνώστες δεν έχουν κρίση και αυτοί.
Έχουν και μάλιστα πάρα πολύ καλή.
Γι αυτό ας πάψουν αυτές οι κοκορομαχίες αν θέλουμε από αυτό το forum να υπάρχει σωστή ενημέρωση.
Την άποψη του ο κάθε ένας δεν την περνά με διαπληκτισμούς ούτε μειώνοντας τον άλλον.
Όλοι έχουμε δίκιο μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο και αυτό αποδεικνύετε με τα επιχειρήματα του άλλου.
Ο αναγνώστης δεν είναι πρόβατο έχει κρίση και γνώση για το τι του σερβίρουν και σε τι συμφέροντα αποσκοπούν ορισμένοι ορισμένοι.

Δεν μας ενδιαφέρει το βύσμα του άλλου ούτε πόσο μεγάλο είναι.
Άλλωστε όλοι σε όλο τον κόσμο από τον πρωθυπουργό έως και τον τελευταίο άνθρωπο χρησιμοποιούν κάποιο βύσμα για κάτι καλύτερο και αυτοί που κατηγορούν τους βυσματίες είναι οι χειρότεροι.
Δες τύπους Τσίπρα (Που ήταν να υπηρετήσει που υπηρέτησε και πως υπηρέτησε).Φυσικά σαν τον Τσίπρα είναι πάρα πάρα πολλοί αλλά κρίνω αυτόν σαν δημόσιο πρόσωπο που τάχα τον ενδιαφέρει η αξιοκρατία.
Τα κατηγορούν όλα αυτά αλλά οι ίδιοι είναι πρώτοι εκτός και αν κατηγορούν τους άλλους γιατί θέλουν να είναι αποκλειστικά αυτοί βυσματίες για να μπορούν να επιβληθούν σε αυτούς που δεν έχουν.

Ελπίζω να αλλάξει αυτή η κατάσταση και το forum να γίνει ενημερωτικό και όχι προπαγανδιστικό όπως τώρα.

Οι κριτική που ασκώ δεν αφοράει τους αναγνώστες που ζητούν την ενημέρωση αλλά αυτούς που θέλουν να τσακώνονται για το τίποτα η για αυτούς που θέλουν να προπαγανδίσουν.

Αυτά έχω να πω και τίποτα άλλο.
 

dimitris2000

New member
Επειδή φίλε chef παίρνεις και συ κατά κάποιο τρόπο θέση με το παραπάνω κείμενο σου, καλό θα ήταν να αναφέρεσαι ονομαστικά και όχι αοριστολογικά σε "κάποιούς" (????) που γράφουν εδώ και λένε πράγματα όπως πχ ρε παιδάκι μου πως είναι η κατάσταση στις διάφορες μονάδες του ναυτικού,στις αντιλήψεις που εκφράζουν για τη θητεία,τους μόνιμους,τα βύσματα κτλ.Όπως είπες και είπα μάτια έχουμε και βλέπουμε και μυαλό και καταλαβαίνουμε....(μιλάμε για τους ΝΑΥΤΕΣ πάντα έτσι <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->Αυτά <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

chef

New member
Αγαπητέ Dimitri 2000 ποιους εννοώ ξέρεις και αυτοί ξέρουν όλοι όσοι διαβάζουν στο forum ξέρουν απλά δεν γράφω ονόματα γιατί δεν θέλω να ανοίξω διάλογο με τα άτομα αυτά.
Στον διάλογο και στην ανταλλαγή απόψεων είμαι ανοιχτός για όλους και για αυτούς αλλά όχι για κόντρες η να τους χαϊδέψω τα αυτιά.

Και φυσικά πρέπει να λέμε της καταστάσεις για τους αξιωματικούς της μονάδες η οτιδήποτε αφορά το forum αυτό όπως είναι αλλά πραγματικά όπως είναι.
Μην πιανόμαστε όμως από μεμονωμένες περιπτώσεις και τα λέμε όλα μαύρα.
Διαβάζω π.χ. στο ΚΕΠΑΛ ότι είναι μαύρο χάλι, δεν αντιλέγω ότι δεν είναι αλλά είναι για όλους αυτό;
Δεν υπάρχουν εκεί κάποια σημεία ή κάποιες ειδικότητες που κάποιος μπορεί να περάσει καλά;
Το να περάσεις καλά είναι και κάτι αόριστο εξαρτάτε και τι ζητάς;
Αν ζητάς και το παξιμάδι να στο έχουν μαλακωμένο αυτό σίγουρα είναι λίγο σπάνιο να το βρεις.
Ναι να λέμε για τους ορισμένους μονιμάδες που ταλαιπωρούν τους ναύτες και να τους βγάζουμε στην φόρα αλλά πρέπει όμως να κοιτάζουμε είναι γενικό αυτό ή τους κατηγορούμε γιατί υπάρχουν προσωπικές κόντρες;
Όπως επίσης πρέπει να λέμε και τους καλούς μονιμάδες όχι όμως επειδή φέρθηκαν ατομικά σε εμάς καλά.

Για τα βύσματα έχω εκφράσει την άποψη μου όλοι μα όλοι λίγο πολύ κάποιον έχουμε και αν δεν έχουμε προσπαθούμε να βρούμε. Σε αυτό είμαι απόλυτος.
Γι αυτό μην κατηγορούμε τους βυσματίες επειδή το δικό μας δεν ενδιαφέρθηκε ή μας πούλησε αέρα και δεν έγινε αυτό που θέλαμε.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η σωστή ενημέρωση όχι σαν κάποια ενότητα που διάβασα για τους νέους να πάρετε πάτους για της αρβύλες να πάρετε μαντηλάκια για τα χέρια να πάρετε λουκέτα για τους σάκους και μόλις μπήκαν μέσα τα παιδιά όλα αυτά τους τα πήραν και μετά τα πουλούσαν στο ΚΨΜ.
Αυτή την ενημέρωση θέλω.
Μπορούμε να την έχουμε η να την δώσουμε για όσους την ζητάνε;
Προσωπικότητα με αψιμαχίες για το ποιος έχει δίκιο ποτέ δεν θα αποκτήσουμε.
Απλά πράγματα αλλιώς να πάμε να πνιγούμε.
Ελπίζω να σε κάλυψα αγαπητέ Dimitri 2000.

Συγνώμη αν έχω κάνει και κανένα ορθογραφικό λάθος γιατί ορισμένοι όταν δεν έχουν κάτι να πουν μπορεί να βρουν αφορμή να απαντήσουν γι’ αυτό.
 

cobra

New member
Εγώ θα πρότεινα ότι οι κάθε ενότητα να αφορά το θέμα της ενότητας και μόνο αλλά που να γίνει αυτό ορισμένοι το βιολί τους μπαίνουν σε όλες της ενότητες για να αρχίσουν της κοκορομαχίες όπως τα μικρά παιδάκια που θέλουν να αποκτήσουν προσωπικότητα με το να προκαλούν ο ένας τον άλλο.
Η περιέργεια μου είναι γιατί δεν ανοίγουν μια ενότητα για να ανταλλάσσουν αυτά που τους προβληματίζουν αλλά δεν θα το κάνουν γιατί ξέρουν ότι θα πέσουν στα αζήτητα και στο περιθώριο γι αυτό τρυπώνουν σε κάθε ενότητα για να τους παρατηρήσουν οι άλλοι έστω και αρνητικά.
Εκφράζω και εγώ μόνο την γνώμη μου και δεν αφορά το σύνολο των χρηστών που θέλουν να ενημερώσουν ή να ενημερωθούν.
Γι αυτό θα πρότεινα αν κάποιος μπαίνει στην ενότητα για άσκοπους λόγους εμείς αν θέλουμε να απαντήσουμε να ανοίγουμε μια άλλη με το ίδιο θέμα.
Έτσι πιστεύω ότι ίσως σταματήσουν οι παιδικές ανώριμες και ανόητες κοκορομαχίες.
 

stratonomosmp

New member
egw tha proxwrisw ena bhma parapera, tha katonomasw ton ypeuthyno
an kai den anhkw sto xwro sas, alla sto peziko, kai eimai elaxisto kairo sto forum auto, exw dei oti epaneilimena o xristis ygeionomikarios, eirwneuetai, satirizei kai prokalei , eidika se enan xwro pou den anhkei, kai exei tsakwthei me polla meli edw

egw pisteyw isws prepei na rwtisete giati o admin tou sait autou, dinei tetoia asulia se tetoia atoma, kai ta afhnei na katastrefoun forum pou exoun skopo gia enimerwsi.Perimenw apo ton admin na parei thesi, giati enw enas xristis parabiazei tous kanonismous, me pollapla munimata kai frastikes epitheseis se allous xristes, sti sygekrimeni periptwsi, o giatros, autos o xristis den timwreitai.
 
Top