• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Λήμνο 2013

ntggl19

New member
υπάρχει κανένας που να υπηρετεί στη λήμνο, να μου πει πως είναι?
 

Νίκος_Ν

New member
Σου αντιγράφω ότι είπα και στον φίλο που πάει Κω, γιατί πάνω-κάτω τα ίδια είναι: "Στην Κω θα είσαι ή στον Ναυτικό Σταθμό ή σε Παρατηρητήριο. Και στις δυο περιπτώσεις καλά θα περάσεις. Το 20 /10 είναι σίγουρο, αλλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γυρίσει σε 15 /15 Σε όλα τα νησιά πάνω-κάτω η ίδια φάση παίζει. Σε γενικές γραμμές καλά θα περάσεις. Αν δεν θες εγερτήρια και αξιωματικούς πάνω από το κεφάλι σου πήγαινε στο παρατηρητήριο."
 

gijoe

New member
καλα οσο μπαινουν 200ατομα δεν γυρναει 15-15 με τις υπαρχων υπηρεσιες...
 

ntggl19

New member
στην ΣΤ ΕΣΣΟ μπήκαν 528 ατομα, αρκετά όμως πήγαν σε φρεγάτες...ελπίζω αρκετοί να πήγαν παραμεθόριο....thanks
 

gijoe

New member
[quote author="ntggl19"]στην ΣΤ ΕΣΣΟ μπήκαν 528 ατομα, αρκετά όμως πήγαν σε φρεγάτες...ελπίζω αρκετοί να πήγαν παραμεθόριο....thanks[/quote]
καπου διαβαζα οτι θελαν 10ατομα ανα φρεγατα και λιγοτερους στα μικροτερα
δεν ξερω ποσα εχουν και τι .αλλα ρε παληκαρια γραψτε και τι διαολο κανετε εκει μεσα και επρεπε να σας βαλουν σε καραβια.
τους εποπ τι σκατα τους πληρωνουν?
 
Στην λημνο εχεις 3 πιθανα μερη:
νασλη: καλες εγκαταστασεις, καλο κλιμα με τους ανωτερους πλην του διοικητη. Οι αδειες ισως πανε λγ ασχημα, τα ιδια κ για το παρατηρητηριο.
σκβ/1: αδειες 20-10 η 15-15 με κοσμο. Πλ καλο κλιμα γνκα. Διοικητης ΓΑΜΑΤΟΣ. εγκαταστασεις; ενα πραγμα σας λεω μονο , wifi.
 

Hazard

New member
[quote author="nautis tou aigaiou"]Στην λημνο εχεις 3 πιθανα μερη:
νασλη: καλες εγκαταστασεις, καλο κλιμα με τους ανωτερους πλην του διοικητη. Οι αδειες ισως πανε λγ ασχημα, τα ιδια κ για το παρατηρητηριο.
σκβ/1: αδειες 20-10 η 15-15 με κοσμο. Πλ καλο κλιμα γνκα. Διοικητης ΓΑΜΑΤΟΣ. εγκαταστασεις; ενα πραγμα σας λεω μονο , wifi.[/quote]
Καλοπερνάς στη Λήμνο! Όχι πως στα πλοία (που πολλοί τα φοβήθηκαν) είναι άσχημα. Έχουμε Wifi Οτε Τβ, Νόβα και γαμάτοι μόνιμοι (αν εξαιρέσεις 2-3 ) Για εξόδους δεν το συζητώ πολύ καλύτερες, 10 μέσα 15 έξω ή 15 μέσα 15 έξω. Εμένα τον πρώτο μήνα μου πήγε 7 μέσα 14 έξω και θα κάνω πρωτοχρονιά (όπως εκανα και χριστούγεννα) στο σπίτι μου!! Θα κάνουμε και τα ταξιδάκια μας αργότερα σε διαφορα νησιά της Ελλάδας (Χίο, Ρόδο, Κέρκυρα, Λευκάδα), θα μείνουμε για μία εβδομάδα στο κάθε νησί που σημαίνει καθημερινές εξόδους και πολλά μπάνια το καλοκαίρι!
Υ.Γ Εύγε ρε μ@λ@κ@, ξέρεις εσύ!

Καλή θητεία σε όλα τα παιδιά!!!
 

Νίκος_Ν

New member
Μια χαρά τα καράβια τελικά! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->

Άμα θες, μόλις κάνεις και το 1ο ταξίδι, άνοιξε καινούργιο θέμα πχ "ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ 2015" και γράψε πιο αναλυτικά τί παίζει με τα καράβια (μαζί με όσα ήδη έγραψες + ψιλοαναφορές σε καθήκοντα εν πλω, αν τα 10 που λες είναι εξόδου ή off κτλ) γιατί δεν υπάρχει τίποτα πρόσφατο και ολοκληρωμένο για καράβια! <!-- s:!: -->:!:<!-- s:!: -->

Καλή χρονιά! <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 
Top