• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΛΗΞΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

γεια χαρα. ξερω οτι πιθανοτατα κατι παρομοιο θα εχει ξανασυζητηθει σε αυτο το φορουμ, αλλα ειπα να ρωτησω ετσι και αλλιως.

η αναβολη μου για μεταπτυχιακο τελειωσε το δεκεμβριο 2009. τωρα περιμενω να μου ερθει το χαρτι για να παω στρατο. πρεπει να διακοψω την αναβολη? η θα ερθει ουτως η αλλως. περιμενα να ερθει για φεβρουαριο αλλα δεν ηρθε. υπαρχει περιπτωση να ειμαι ανυποτακτος?

ευχαριστω πολυ
 

ygeionomikarios

New member
Η αναβολή σου έληξε το Δεκέμβρη άρα θα παρουσιαστείς κανονικά με την ΕΣΣΟ του Μαϊου. Μην αγχώνεσαι...
 

paulbr

New member
Όπως είπε ο ygeionomikarios θα μπεις το Μάιο.
Καλό όμως θα ήταν να πας από την Στρατολογία να καταθέσεις το μεταπτυχιακό σου και ότι άλλες γραμματικές γνώσεις έχεις δηλαδή το προπτυχιακό εάν δεν το έχεις δώσει.
-αν τα πας νωρίς και προλάβουν να τα δει κάποιος πριν επιλεγεί η σειρά σου υπάρχει θεωρητική πιθανότητα )λέμε τώρα...) να μπεις σε καλό σώμα.
-αν αργήσεις, και 2 διδακτωρικά να έχεις θα καταλήξεις 100% πεζικάριος καθώς θα θεωρείσαι χωρίς πτυχίο
 
Για σας επειδη εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα....και εχω καποιες αποριες τον φλεβαρη οταν ειχα παρουσιαστει στην τριπολη στο 11ΣΠ πηρα αναβολη την επομενη μερα και ληγει τον φλεβαρη του 2010 1ο θα μπω φλεβαρη?αν ναι ποτε του μηνως? 2ο πρεπει να περιμενω παλι να μου ερθει το χαρτι καταταξης? 3ο πριν παρω την αναβολη περασα απο σωματομετρια και τετια μεχρι που πηρα τα ρουχα και πηγα στον λοχο την 1η μερα θα πρεπει να τα ξαναπερασω ολα αυτα οταν μπω παλι? και 4ο θα παρουσιαστω παλι στην τριπολη?

Ευχαριστω πολυ
 

dionyshs

New member
1) Μάιο θα μπεις
2)ναι θα σου ξαναέρθει χαρτί κατάταξης
3)ναι θα ξαναπεράσεις ολή την διαδικασία
4) σπάνιο να ξαναπαρουασιαστείς στο ίδιο κέντρο
 
Top