• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙΣ

marakisd

New member
[quote author="johnpsari"]12 Μαϊου ΚΕΕΜ Σπάρτη κανείς??[/quote]


geia sou john egw stis 11 parousiazomai
kali mas thitia
 

marakisd

New member
[quote author="psilosgt"]Παιδια να ρωτησω τι δηλώνουμε στο army.gr που μας βγαζει επιθυμια..???

θελω κατι σχετικο με το επαγγελμα μου, υπολογιστές δηλαδή.

εχω καμια πιθανότητα..? ξερω οτι λογικα απο πισω καποιος θα πρεπει να το πιεσει αλλα σαν ειδικοτητα ποια ειναι απο αυτες? γτ καμια ξεκαθαρα δεν λεει υπολογιστες η κατι τετοιο.[/quote]

analogws otan ekanes ta xartia sou dilwses to ptixio h oti spoudazeis se ayton ton tomea???
diafopetika sto stratopedo pou parousiazese prepei na ypodikseis ayta ta xartia...
 

oxalaros

New member
Καλησπερα παιδια. Εμενα ακομα δεν με βγαζει το σαιτ για το που παρουσιαζομαι αν και οταν ειχα παει απο την στρατολογια μου ειχανε πει οτι θα μπω σιγουρα τον Μαιο. Υπαρχει και καποιος αλλος που ακομα δεν τον βγαζει το σαιτ? Υπαρχει περιπτωση να μπω Αυγουστο παρ'οτι μου ειπαν οτι μπαινω Μαιο?
 

anakinskywalker

New member
[quote author="oxalaros"]Καλησπερα παιδια. Εμενα ακομα δεν με βγαζει το σαιτ για το που παρουσιαζομαι αν και οταν ειχα παει απο την στρατολογια μου ειχανε πει οτι θα μπω σιγουρα τον Μαιο. Υπαρχει και καποιος αλλος που ακομα δεν τον βγαζει το σαιτ? Υπαρχει περιπτωση να μπω Αυγουστο παρ'οτι μου ειπαν οτι μπαινω Μαιο?[/quote]

Πρέπει να επικοινωνήσεις με το στρατολογικό σου γραφείο. Όσους δεν μας έβγαζε το site, πλέον μας βγάζει. Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα army.gr από 24 Απριλίου η ιστοσελίδα "Μάθε που θα καταταγείς" έχει λάβει την τελική της ενημέρωση. Αφού συνεχίζει να μην σε εμφανίζει, πρέπει να ενημερωθείς επίσημα από την στρατολογία.
 

oxalaros

New member
Σε ευχαριστω φιλε μου για την πληροφορηση. Θα επικοινωνησω αυριο το πρωι με το στρατολογικο μου γραφειο να δω τι γινεται.
 

anakinskywalker

New member
[quote author="oxalaros"]Σε ευχαριστω φιλε μου για την πληροφορηση. Θα επικοινωνησω αυριο το πρωι με το στρατολογικο μου γραφειο να δω τι γινεται.[/quote]

Καλή τύχη σου εύχομαι.
 

oxalaros

New member
Χθες επαιρνα τηλεφωνα και δεν το σηκωνε κανενας και πηγα σημερα απο την στρατολογια και μου ειπανε το εξης.
Οτι θα μπω σιγουρα Μαιο αλλα δεν εχει βγει ακομα επιλογη για το που θα καταταγω και επειδη τα χαρτια καταταξης θα πανε τελευταια στιγμη στην στρατολογια μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο για να παω να τα παραλαβω απο εκει και οχι απο την αστυνομια. Επισης μου λενε οτι αν δεν με παρουν τηλεφωνο μεχρι τις 8 μαιου να παω απο εκει για να μου κανουν χειρογραφο σημειωμα.
Αυτα δεν ειναι λιγο περιεργα? <!-- s:| -->:|<!-- s:| --> εχει συμβει και σε αλλους?
 

oxalaros

New member
Τελικα με πηραν τωρα τηλεφωνο απο την στρατολογια και παρουσιαζομαι 10 Μαιου στη Λαμια, Υλικων Πολεμου.

Ξερετε αν ειναι καλα εκει?
 

Manos_Avr

New member
Πλέον στο army.gr δεν υπάρχει η εφαρμογή μάθε που θα καταταγείς!
Εγω ξέρω οτι μπαίνω στην Γ' ΕΣΣΟ τον αύγουστο...θέλω να μάθω που πρέπει να παρουσιαστώ...ξέρω σε ποια αστυνομική αρχή θα έρθει το χαρτί της κατάταξης...αλλα η αγωνία βλέπεται με τρώει να μάθω πιο νωρίς...ξέρει κανείς με ποιο εναλλακτικό τρόπο μπορώ να το μάθω;
 

vsb

New member
Δε μπορείς να μάθεις. Τόσο η στρατολογία όσο και το army.gr θα μπορούν να σου πουν περίπου ένα μήνα πριν παρουσιαστείς, όχι νωρίτερα.
 
Top