• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μείωση ηλικίας για εξαγορα?

p_h

New member
[quote author="dom"]για να μην πάω στρατό, έχω![/quote]

υπάρχει και το Ι5, λιγότερο θα σου κοστίσει.
 

dom

New member
Άκουσαν απο ένα φίλο ότι κάπως σκέφτονται να μιώσουν το όριο της ηλικίας για να πάρουν λεφτά.

Για Ι5 δεν πάω!
 

p_h

New member
έχεις κάποιον λόγο; ούτως ή άλλως σε σώματα ασφαλείας δεν πρόκειτε να σε πάρουν αν δεν εχεις κάνει θητεία, ειτε την έχεις εξαγοράσει, είτε απαλλάχθηκες...
 

kd305

New member
[quote author="dom"]Άκουσαν απο ένα φίλο ότι κάπως σκέφτονται να μιώσουν το όριο της ηλικίας για να πάρουν λεφτά.

Για Ι5 δεν πάω![/quote]


Και τι είναι ο φίλος σου ? στο υπουργείο άμυνας τσάτσος ? <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
 

dom

New member
δεν ενδιαφέρομαι για σώματα ασφαλείας. Ήδη έχω δουλειά και άμα τη χάσω να πάω στρατό καταστράφηκα μετά.

Όχι άσχετος είναι αυτός.

Το Ι5 δεν μου αρέσει διαρέει στο σύστημα υγείας.
 

hajo198

New member
Ντομ,

Τα πραγματα ειναι εξαιρετικα απλα, εξαγορα στα 35, αυτο ισχυει εως τωρα και στον οριζοντα δεν υπαρχει η ακουγεται κατι διαφορετικο τουλαχιστον δεν διαρεει κατι ουτε σε πηγαδακια ουτε στο διαδικτυο. Να εισαι βεβαιως οτι εαν ειναι να γινει κατι τετοιο θα διοχετευτει απο τα ΜΜΕ αρκετο καιρο πριν για να βολισκοπηθει η κοινη γνωμη- παγια τακτικη. Στη δικη σου περιπτωση, εφοσον δουλευεις καπου εντος Ελλαδος, οι λυσεις σου ειναι συγκεκριμενες, η πας, η εξαντλωντας τις αναβολες διεκδικεις Ι5 παθολογικο/ψυχολογικο. Γνωριζε οτι το Ι5 δε διαρεει παρα μονο για διορισμο στο δημοσιο (μεσω υγειονομικων επιτροπων) και κυριως για σωματα ασφαλειας. Η ενδιαμεση κατασταση εαν δεν εισαι σε ηλικια εξαγορας ειναι να κυρηχθεις ανυποτακτος εσωτερικου εφοσον εισαι Ελλαδα και να περιμενεις μεχρι να κλεισεις τα 35 ωστε να το εξαγορασεις εαν αυτο ειναι ο σκοπος σου.
 

dom

New member
βασικά έχω μια ανυποταξία (κατα λάθος στο ιστορικό μου) μετά πήγα την επόμενη φορά που με κάλεσαν και πείρα αναβολή απο μέσα
 
M

mariosgr83

Guest
Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Ι5 και το αιτιολογικό αναγράφονται στα Πιστοποιητικά Τύπου Α' μόνο εφ'όσον το αιτηθεί ο ενδιαφερόμενος και οι μόνοι εργοδότες που τα ζητούν είναι τα Σώματα Ασφαλείας. Θεωρείται απόρρητο προσωπικό δεδομένο.

Σε ό,τι αφορά την ηλικία, μετά τα 35 μπορείς να εξαγοράσεις την θητεία σου αλλά και πάλι θα πρέπει να υπηρετήσεις το μίνιμουμ των 45 ημερών. Αν έχεις τέτοια ηλικία μπορείς άνετα να κάνεις πιο λίγες μέρες θητείας λόγω της γονικής άδειας (νομίζω όμως ότι προσαρμόζεται λόγω της εξαγοράς και δεν τις παίρνεις όλες στο ακέραιο).
 

dom

New member
το ξέρω για το 35άρι αλλά λέω μήπως λόγω κρίσης έχει εξαγγελθεί καμιά μείωση στο όριο της ηλικίας
 
Top