• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μερικές ερωτήσεις

NikosG

New member
Παρουσιάζομαι στην Θήβα στο πυροβολικό στις 13 Μάη αλλά θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις στην Κύπρο.Μπορώ ή άμα τους το πω θα με χέσουν?Μου έχουν πει ότι άμα δηλώσεις Κύπρο σε στέλνουν εκεί κ όχι όπου θέλουν.
Μία άλλη ερώτηση που ήθελα να κάνω,αυτοί που έχουν πλατυποδεία βγαίνουν ιώτα 4?
 

geoim

New member
Μπορείς να πας Κύπρο. Θα περάσουν από Θήβα για ενημέρωση και μπορείς να δηλώσεις για να πας. Συνήθως είναι ελάχιστοι αυτοί που θέλουν να πάνε και τους παίρνουνε 100%. Για πλατυποδία δε γνωρίζω.
 

thagkol

New member
[quote author="NikosG"]από πυροβολικό θα μπορέσω να πάω ειδικές δυνάμεις?[/quote]
Αν έχεις πλατυποδία βαριάς μορφής (δεν ξέρω πώς μετριέται), μπορεί να βγεις μέχρι και Ι4. Αν έχεις απλά λίγο και δε σε ενοχλεί, τότε μην το πεις εφόσον θες να πας Ειδικές Δυνάμεις.
 

NikosG

New member
α δηλαδή δεν θα με κοιτάξουν αυτοί.οκ τότε.λέτε άμα πάω εκεί και τους πω αν μπορούν να με στείλουν ειδικές δυνάμεις στην Κύπρο να με χέσουν?
 

NikosG

New member
το βιβλιάριο υγείας που μου ζήτησαν να τους πάω είναι οικογενειακό.εάν το δώσω τα αδέρφια μου δεν θα έχουν ασφάλεια.τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση?να το βγάλω φωτοτυπίες?
 

dionyshs

New member
ρε φίλε αυτό που είχες μικρό που φαίνονται τα εμβολιά σου..τι φωτοτυπίες λες..που πηγαίνεις σε κατασκήνωση ?
 

NikosG

New member
καλά ρε φίλε μην μας δείρεις κιόλας.την επόμενη φορά θα μυρήσω τα νύχια μου
 
Top