• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μετάταξη από Π. Αεροπορία σε Ειδ. Δυνάμεις

Saxonator

New member
Φτάνει σιγά σιγά ο καιρός που θα κόψω την αναβολή μου και θα μπω κι εγώ στον στρατό. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν είχα περάσει περιοδεύον είχα δηλώσει αεροπορία χωρίς να με πολυνοιάζει τότε που θα υπηρετήσω. Τώρα όμως που πέρασαν τα χρόνια και άλλαξαν τα μυαλά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι οι ειδικές δυνάμεις. Υπάρχει τρόπος να πάρω μετάταξη πριν ή ακόμη και κατά τη διάρκεια της θητείας? Η ιδανική περίπτωση θα ήταν να πήγαινα στις Ειδικές Δυνάμεις και από 'κει ΕΛΔΥΚ.
 

kd305

New member
Αν σου ερθει το χαρτι για πολεμικη αεροπορια εκει θα υπηρετησεις, οι μεταταξεις εχουν κοπει εδω και χρονια.
 

Saxonator

New member
Υπάρχει περίπτωση να με αλλάξουν όταν κόψω την αναβολή εαν συμπέσουν μεγάλες σειρές στην Αεροπορία?
Επίσης, στην Αεροπορία δεν υπάρχει ανάλογη επιλογή όταν παρουσιαστείς να ζητήσεις να πας ειδικές δυνάμεις? Ή αυτό γίνεται μόνο με τον στρατό ξηράς?
 

kd305

New member
Οχι αν εισαι περασμενος στα μητρωα της αεροποριας εκει θα υπηρετησεις δεν αλλαζει οσο α ατομα και αν παρει και δεν γινεται να δηλωσεις ειδικες δυναμεις.
 

fma

New member
Όταν πήγα να κόψω την αναβολή (αεροπορία μου είχε έρθει στο λύκειο) στη δήλωση που μου δώσανε είχε να επιλέξω αν θέλω να πάω στις ειδικές δυνάμεις. Και επειδή συνήθως θέλουν άτομα εκεί, δε βρίσκω λόγο να μη σε πάρουν.
 

kd305

New member
Fma κανεις μπαμ πως δεν εχεις υπηρετησει και σου προτεινω να μην εκφερεις την γνωμη σου σε πραγματα που δεν γνωριζεις γιατι ετσι ο καθενας που εχει αποριες θα μπερδευετε χωρις λογο
 
Top