• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μετάταξη

hihagr

New member
Καλησπέρα σας παρουσιάζομαι στην ΣΤ' ΕΣΣΟ στο Πεζικό . Λόγω πολύ σοβαρών οικονομικών προβλημάτων στην οικογένεια μου τι μπορώ να κάνω για να βρίσκομαι στην Αθηνα ? Στην περιπτώση που κατάφερνα να κάνω μια κατ'εξαιρεση μετάταξη στην αεροπορία έχω εναν γνωστό που θα μπορουσε να με βοηθησει να ειμαι και Αθήνα και να μπορώ να δουλευω ταυτοχρονα (να μπορω να συνησφερω στην οικογενεια μου) , ο γνωστός μου αυτός δεν έχει την δυνατότητα να με αλλάξει σώμα . Εχει κάποιος την δυνατότητα να μου πει τι να κάνω?
 

Constantine IC

New member
Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να παίρνεις 100 ευρώ το μήνα από τον στρατο τα οποία δικαιούσαι επειδή ανήκεις σε οικογένεια με σοβαρά οικονομικά προβλήματα..
 

hihagr

New member
δεν το γνώριζα και σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια ... αλλα ειναι δυνατον εαν μπορώ να το αποδείξω να μην εχει καποια λυση ο στρατος για αυτο το προβλημα μου ?
 

Constantine IC

New member
Φίλε απλώς έχε υπόψιν σου ότι αυτή τη στιγμή το 40% των Ελλήνων ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, το 40% των Ελληνικών οικογενειών έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, και το 40% των φαντάρων που μπαίνουν σε αυτή την ΣΤ ΕΣΣΟ ανήκουν σε αυτές τις οικογένειες.

Σε παρακαλώ μη με παρεξηγείς, αλλά η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι όπως ήταν πριν 10 χρόνια που σοβαρά οικονομικά προβλήματα είχαν το πολύ το 5% των οικογενειών και κυρίως αυτών που ζούσαν σε απομονωμένες και υποτιμημένες περιοχές, κυρίως ρομά, ή ρωσοπόντιοι ή οτιδήποτε άλλο. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει τελείως και οι απομονωμένες περιοχές είναι κάποια σημεία που απομένουν πλούσιοι (π.χ. βόρεια προάστια Αθηνών) και οι οποίοι ακούνε το τραγούδι "κρίση με πιάνει κρίση" και χορεύουν.

Θέλω να πω, ότι πλέον οι φτωχοί του στρατού με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα είναι υπερβολικά πάρα πολλοί ώστε να ασχολείται ο στρατός με τον καθένα ξεχωριστά. Ζήτημα είναι αν θα ασχοληθούν με φτωχό ο οποίος έχει άλλα 7 αδέρφια, ή με έναν ορφανό φτωχό που έχουν πεθάνει οι γονείς του και έχει αναλάβει αυτός τα αδέρφια του ή με έναν πατέρα δύο παιδιών που άργησε να πάει στρατό οπότε τον κάλεσαν και είναι άνεργος και αυτός και η γυναίκα του.

Θέλω απλά να πω, μην προσπαθείς με το να λες ότι ανήκεις σε οικογένεια με "πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα" να σε κατανοήσουν στο στρατό. Προσπάθησε τουλάχιστον να παίρνεις τα 100 Ευρώ τον μήνα που σου είπα.
 

kd305

New member
[quote author="hihagr"]αλλα ειναι δυνατον εαν μπορώ να το αποδείξω να μην εχει καποια λυση ο στρατος για αυτο το προβλημα μου ?[/quote]


Φίλε χωρίς παρεξήγηση,αλλά τι τον ενδιαφέρει τον στρατό αν έχεις οικονομικά προβλήματα? αν πεις κάτι τέτοιο ας πούμε στον ψυχολόγο ή στον ψυχίατρο θα σε συμβουλεύσει να πάρεις 1 χρόνο αναβολή και αν δεν είσαι ούτε τότε σε καλύτερη κατάσταση θα σου δώσει και άλλον 1 χρόνο,ε αν και τότε δεν μπορείς θα σου δώσουνε Ι/5 και θα σε απαλλάξουν.

Όσο για τα χρήματα εν μέρει ισχύει ότι σου είπε ο φίλος από πάνω

Ανάλογα με την οικονομική τους κατάσταση, οι στρατεύσιμοι λαμβάνουν:

Τα παιδιά μακροχρόνια ανέργων και τα παιδια γονέων "προβληματικών περιοχών" 100 ευρώ, εφόσον το οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνάει τα 3000 ευρώ .
 

Constantine IC

New member
Εμένα η οικογένειά μου έχει εισόδημα κάτω από 3.000 Ευρώ. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να παίρνω τα 100 Ευρώ το μήνα που δικαιούμαι; Πως πρέπει να κινηθώ; Όλα θα γίνουν τη μέρα που παρουσιάζομαι ή πρέπει να πάω νωρίτερα σε καμιά στρατολογία ή κανά φρουραρχείο; Ποια είναι τα επιπλέον απαραίτητα χαρτιά που πρέπει να έχω στα χερια μου για αυτό το θέμα; Η τελευταία φορολογική δήλωση της οικογένειάς μου (με εισόδημα περίπου 2.000 Ευρώ) που δώσαμε στην εφορία, αρκεί;
 

kd305

New member
Όταν παρουσιαστείς θα σου πούνε τι δικαιολογητικά θα χρειαστεί να προσκομίσεις αλλιώς πέρνα μια βόλτα από την στρατολογία να ρωτήσεις.
 
πωπωπω παιδια με 2000 εισοδημα και τα καλει η μαμα πατριδα να κανουν τους δουλους 9 μηνες.....τη στιγμη που τα λαμογια χαλανε 2000 την ωρα....... μπραβο στη χωρα μου <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->
 

Constantine IC

New member
Παιδιά εδώ λέει: εφόσον το οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνάει τα 3000 € <!-- m -->http://www.thiteia.org/index.php?option ... &Itemid=77<!-- m -->

Στο εκκαθαριστικό εφορίας υπάρχουν δύο εισοδήματα: Το Συνολικό Δηλωθέν Εισόδημα, το οποίο στην οικογένειά μου είναι 2.350 Ευρώ και το φορολογητέο εισόδημα 5235.5 Ευρώ (2.350 + 2885.5 τα τεκμήρια). Σε ποιο από τα δύο αναφέρεται το παραπάνω άρθρο όταν λέει οικογενειακό εισόδημα;
 

kd305

New member
Χωρίς να το γνωρίζω,νομίζω το συνολικό,αυτά θα τα ρωτήσεις όταν παρουσιαστείς.
 
Top