• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μετάθεση στη Χίο είναι καλά?

C

Commando24

Guest
Γειά χαρά.Παρουσιάζομαι στις 19 Κευπ Λαμίας. Για μετά Μετάθεση στη Χίο είναι καλά?
 

lawfighter

New member
[quote author="Commando24"]Γειά χαρά.Παρουσιάζομαι στις 19 Κευπ Λαμίας. Για μετά Μετάθεση στη Χίο είναι καλά?[/quote]
Γενικα στο στρατο ξηρας δεν ειναι καλα στα ακριτικα νησια του Αιγαιου.Ετσι και η Χιος θεωρειται ψιλομαυρη.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι τελευταια..
 

mat8aios_gr

New member
απ το να πας παραμεθόριο βόρεια Ε. καλύτερα τα νησιά του αιγαίου.
νταξ, η συγκοινωνία είναι ένα βασικό θέμα αν δεν μπορείς να παίρνεις αεροπλάνο κάθε φορά...
όπως και για τις μετακινήσεις μεσα στο νησί αν τυχεις σε στρατοπεδο μακρυά απο το κέντρο.
απο στρατόπεδα σε γενικές γραμμές ειναι ανεκτά/ παλευσιμα, εξαρτάται που θα πεσεις...
 

oxalaros

New member
Καλησπερα. Εφοσον εισαι Υλικο Πολεμου θα πας στο 96 τυπεθ στην χιο και απο εκει θα σε στειλουν στην υπομονδα ΠΑΠ η οποια ουσιαστικα ειναι αποθηκες πυρομαχικων. Γνωμη μου ειναι να μεινεις μακρια απο τα νησια και να κοιταξεις να πας στον Εβρο. Η ΠΑΠ ειναι 25 λεπτα με το αυτοκινητο απο την χωρα της Χιου, ειναι μαυρη απο εξοδους, θα εισαι αναμεσα σε βουνα, θα τεντωνεις κρεβατια καθε μερα και θα κουβαλας πυρομαχικα και θα κανεις αγγαρειες καθε πρωι. Αυτα!
 

sugar

New member
Καλησπέρα, είπα να παρέμβω στο θέμα γιατί κ το αγόρι μου είναι για Χίο μετά την εκπαίδευση...του είπαν οτι είναι καλα σε σχέση με άλλα μέρη, ομςσ δνε ξέρς κατά πόσο ισχύει. Εγώ ήμουν υπερ Ρόδου κ για καλύτερη ζωή, εκείνος είπε οτι δεν πάει για τη ζωή αλλά για να υπηρετήσει. Είναι δυνατόν να το παίρνετε τόσο πατριωτικά το θέμα? Επίσης, θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να μαζεύει τις άδειες η τις εξόδους για να έρχεται μαζεμένα στην Αθήνα...το κάνουν κάποιοι λένε...Ευχαριστώ.
 
Top