• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

METATAΞΗ ΑΠΟ Π.Ν. ΣΕ Σ.Ξ.

Constadinos

New member
Καλησπερα,
Οταν το 2004 περασα περιοδευων ειχα δηλωσει σαν σωμα προτιμησεις το Π.Ν. καθοτι εχω παθος με την θαλασσα και ηθελα να ζησω την εμπειρια της θητειας επι πολεμικου πλοιου. Τα πραγματα ομως αλλαξαν και πλεον δεν με ενθουσιαζει καθολου η ιδεα της θητειας στο Π.Ν., δεν υπαρχει δυστυχως η δυνατοτητα να εισαι σε πλοιο και στο τελος σου μενει και η ρετσινια του βυσματος. Τα τελευταια χρονια ειχα ψηθει για ειδικες δυναμεις και πιστευα οτι δεν θα ειχα καποιο προβλημα καθως με ειχαν ενημερωσει οτι μετα την αναβολη το σωμα που θα παρουσιαστω αλλαζει κατα πασα πιθανοτητα. Προχθες εκοψα την αναβολη μου για να μπω τον Νοεμβρη του 2010 και ο στρατολογος με ενημερωσε οτι δεν μπορω να παω στο Σ.Ξ. απο το Π.Ν. καθως δεν υπαρχουν πλεον μεταταξεις. Του εξηγησα τι με απασχολουσε και το οτι θελω να καταταγω ειδικες δυναμεις και μου απαντησε οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να με παρουν στα σωματα των ειδικων δυναμεων του πολεμικου ναυτικου.
Γνωριζει καποιος αν υπαρχουν σωματα ειδικων δυναμεων στο Π.Ν (εκτος απο την Μ.Υ.Κ βεβαιως οπου δεχονται μονιμους) ?
Επισης στο χαρτι που εκοψα την αναβολη δηλωσα Ειδικες Δυναμεις στο κουτακι επιλογης που ειχε, αλλα πανω πανω εγραφε ο στρατολογος Π.Ν.
Γνωριζει καποιος τι υπερισχυει απο τα δυο ? Υπαρχει περιπτωση να καταταγω στις Ειδικες Δυναμεις ?
Υ.Γ. Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει, αλλα εχω πτυχιο αυτοδυτη για καταδυσεις μεχρι 60m βαθος
Υ.Γ. 2 Οταν εξηγησα στον στρατολογο γιατι δεν θελω να παω πλεον σε ενα σωμα οπου "ολοι κανουν κρα για να πανε" μου ειπε να πω ολα αυτα που του ειπα στον στρατολογο του κεντρου του πολεμικου ναυτικου που θα παρουσιαστω και μπορει να με βοηθησει (δεν μου διευκρινισε πως). Γνωριζει καποιος περι τουτου ?

Ευχαριστω προκαταβολικως...
 

dalton

New member
Θες να κάνουμε τράμπα και να πας εσύ Στρατό Ξηράς αντί για μένα; <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello -->

:joke:
 
Top