• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μεταθεση 401

takispc

New member
παιδια επειδη περνω μεταθεση 401 για τους τελευταιους 3 μηνες της θητειας μου θαθελα να ρωτησω πως ειναι τα πραγματα εκει...

Τελος θα παρακαλουσα επειδη δεν ξερω καλα απο Αθηνα και θελω να νοικιασω μια γκαρσονιερα και να ειμαι σχετικα κοντα, σε τι περιοχες να κοιταξω? ευχαρηστω πολυ!
 

dionyshs

New member
Δεν ξέρω από εκεί τις περιοχές καλά αλλά ψάξε κάπου που να έχει σταθμό μετρό η ηλεκτρικό γιατί το 401 είναι στην στάση του μετρό Κατεχάκη
 

Psminitis

New member
Το 401 εξυπηρετείται από το μετρό οπότε σε οποιαδήποτε περιοχή κοντά σε στάση μετρό (κοκκινη ή μπλε γραμμή) είναι καλά γιατί σε 10 λεπτά με ένα τέταρτο είσαι στο 401. Οι περιοχές κοντά στο 401 θεωρούντια κυριλλέ περιοχές στη Αθήνα οπότε τα νοίκια είναι τσιμπημένα. Επίσης μάλλον ψάχνεις για επιπλωμένο σπίτι. Για 3 μήνες θεωρώ δύσκολο να σου νοικιάσει κανείς σπίτι. Καλή περίπτωση είναι να ψάξεις να κάνεις συμφωνία με ξενοδοχείο για δωμάτιο με το μήνα. Στα νησιά για φαντάρους είναι συνήθης πρακτική αυτή. Με την κρίση που υπάρχει σίγουρα θα πετύχεις καλή τιμή και δεν θα χεις ούτε λογαριασμούς ούτε άλλα έξοδα. Αυτή την εποχή στην Αθήνα πολλά ξενοδοχεία βαράνε μύγες...πιστύω είναι καλή λύση στην περίπτωση σου.
 
Top