• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

μεταθεση για κααυ αγιο ανδρεα

khsora

New member
Καλημερα.σημερα βγηκαν οι μεταθεσεις και με στελνουν στα κααυ αγιο ανδρεα.ξερεις κανεις τι παιζει εκει με τις υπηρεσιες καθως και με την μεταφορα για τις εξοδους αν υπαρχουν γιατι ακουσα οτι ειναι λιγο μαυρα εκει και φρικαρα καπως.
Επισης αυτο γινετε να αλλαξει ή ειναι οριστικο;
Ευχαριστω πολυ.
 

Νίκος_Ν

New member
Μαύρα είναι, αλλά οι γειτονικές κατασκηνώσεις έχουν πολλές ομαδάρχισσες, οπότε ίσως στις εξόδους να περάσεις καλά...
 

kd305

New member
[quote author="khsora"]Καλημερα.σημερα βγηκαν οι μεταθεσεις και με στελνουν στα κααυ αγιο ανδρεα.ξερεις κανεις τι παιζει εκει με τις υπηρεσιες καθως και με την μεταφορα για τις εξοδους αν υπαρχουν γιατι ακουσα οτι ειναι λιγο μαυρα εκει και φρικαρα καπως.
Επισης αυτο γινετε να αλλαξει ή ειναι οριστικο;
Ευχαριστω πολυ.[/quote]

Καλοκαίρι ΚΑΑΥ είναι άστα να πάνε...πολύ μαυρίλα καμία σχέση με τον χειμώνα!

Αυτό αλλάζει μόνο με βύσμα <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
 

khsora

New member
Χειμωνα δηλαδη απο σεμπτεμβρη/οκτωμβρη και μετα;απο τοτε δκδ ξαι μετα ειναι χαλαρα;παω τελειως στα τυφλα για αυτο ρωταω.
 

khsora

New member
Ξερει κανεις τι παιζει χειμωνα κααυ;απο την αποψη του αν φερνουν καθολου ατομα; το καλοκαιρι ειδα οτι ετρεχε με τριμηνους οι οποιοι ομως φευγουν τωρα.και κοντεβουμε βα μεινουμε εμεις και εμεις, ειδικα απο τελος οκτωμβρι.ξερει κανεις ςν ερχετε γενικα κοσμος εδω χειμωνα μιας και ειναι μεγαλες και οι εσσο ή φερνουν μονο ανοιξη-καλοκαιρι; εχω ρωτησει και εδω μεσα και απαντηση ακομα να παρω.
 

Νίκος_Ν

New member
[quote author="khsora"] εχω ρωτησει και εδω μεσα και απαντηση ακομα να παρω.[/quote] Για να μην απαντά κανείς, προφανώς δεν ξέρει! Εσύ που από ότι φαίνεται θα ζήσεις το ΚΑΑΥ Άγιου Ανδρέα χειμώνα, να μας τα γράψεις εδώ πέρα να τα ξέρουν οι επόμενοι! <!-- s:-D -->:-D<!-- s:-D -->

Και γιατί όχι να μην γράψεις τώρα πιο αναλυτικά τί έπαιξε φέτος το καλοκαίρι ως και σήμερα αφού τα έζησες! Όλο και κάποιος θα θελήσει σύντομα να μάθει. Ας υπάρχει εδώ μία φρέσκια εικόνα. Μην ζητάς μόνο βοήθεια. Βοήθα και τους άλλους! <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 -->
 

khsora

New member
εχεις δικιο.εγω ηρθα στα κααυ αρχες αυγουστου εχοντας διαβασει τα χειροτερα για εκει.τελικα μπορω να πω οτι το καλοκαιρι τουλαχιστον ηταν αρκετα καλα.ειχε πολλα ατομα με αποτελεσμα να μας πηγαινει σταθερα 1-1 και μερικες φορες και 1-2. εξοδο καθε μερα στις 3 (μερικες φορες και 2.30 αναλογος τον ΑΥΔΜ) και οι υπηρεσιες το βραδυ χαλαρες.για το ποστο το πρωι δεν μπορω να πω γιατι το καθενα ειχε το δικο του τρεξιμο. το κλημα γενικα ηταν λιγο οτι νανε αλλα σε γενικες γραμμες ηταν καλα.Το μονο 'κακο' ηταν το σαββατο δεν θεωρητε αργια εκει λογο των κααυ και βγαινεις στις 3 . Κυριακη κανονικα 10.30 - 11. Γενικα αποτι ειδα προσαρμοζαν και τις υπηρεσιες οταν εφευγαν ατομα για να διατηρουν οσο γινετε το 1-1. Τωρα για χειμωνα οπως ειπα δεν γνωριζω τι παιζει καθως το στρατοπαιδο διατηρειτε κυριως απο τριμηνους που φευγουν τωρα με αποτελεσμα να παιζει το 2-1. Οταν μαθω περισσοτερα κοντα τελος οκτωμβριου θα ποσταρω παλι με την κατασταση που θα επικρατει εδω. Σε γενικες γραμμες παντως μεχρι τωρα δεν εχω παραπονο. Ελπιζω να βοηθησα <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 
Top