• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μεταθεση για νησάκι

paliouras

New member
Έχω προτείνει σε φιλαράκι που μόλις μπήκε, να κυνηγήσει κανένα νησάκι να πάει, και όπως του τα είπα ψήνεται αρκετα. Εγώ έκανα πριν 2 χρόνια Σάμο και μετά Άνδρο. Επειδή όμως έχει περάσει καιρός, και ειδικότερα για Άνδρο έχω ακούσει ότι τα πράγματα έχουν χαλάσει λίγο, όποιος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία για νησί, ας το πει ρε παίδες. Με ενδιαφέρει όχι μόνο τα off, αλλά και οι συνθήκες. Σας ευχαριστώ πολυ....
 

manolio

New member
Ρε φίλε έλεος το έκαψες το παιδί!!! Τέτοια περίοδο στο νησάκι; Το καλύτερο που θα πάθει είναι μια super κατάθλιψη. Ααπαπαπαπα!!!

πες του να έρθει στην Αθήνα να περάσει η ώρα του παιδιού...
 

csemis10

New member
Στην Κω που υπηρέτησε ένα φιλαράκι μου είναι ζάχαρη ... 10-10 παίζει τώρα από 10-20 αλλά είναι το κλίμα τέλειο κ

από δουλειά ... τπτ !!! <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

sdim

New member
Στην Ρόδό 15 μέσα 15 off.
Λίγα άτομα. 2 υπηρεσίες (ραντάρ και πύλη, όχι κάθε μέρα), αγγαρίες (μαγειρεύουμε για πάρτυ μας και καθαρίζουμε για να μην βρωμίσουμε. Αυτές τις 2 έχουμε εκτός απροόπτου), χαβαλές και περνάει η θητεία.
 

tsikos

New member
Εγώ πάντως είμαι υπέρ των νησιών (όχι όλων βέβαια).Ειδικότερα Άνδρος και Σύρος θεωρούνται πολύ καλές μεταθέσεις και για τη Σύρο μπορώ να στο επιβεβαιώσω μιας και πέρασα εκεί 6 μήνες της θητείας μου. Μικρή βάση όπου ελάχιστοι το ξέρουν και το 2005-06 οι ντόπιοι παίζανε 1-1 και όσοι είμασταν από Αθήνα 7-7 ή 10-7 ανάλογα με την ειδικότητα.Χαλαρά...
 
Top