• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μονάδα με πολλά off.

ΓΓ

New member
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια μονάδα με πολλά off στην Αττική; Π.χ. σε άλλο τόπικ για το Ναυτικό λένε ότι στο Οίκημα ΑΓΕΝ παίζει 1-30 με off. Στην Αεροπορία έχουμε κάτι ανάλογο; Ή αν όχι 1-30, να παίζει 1-20, 1-10. Ρωτάω λόγω σοβαρών υποχρεώσεων. Εξάλλου πλησιάζω προς το τέλος της θητείας μου. Είχα ακούσει για το Πολεμικό Μουσείο στο Τατόι για 1-10. Ισχύει;
 

assistant

New member
Φυσικά και παίζει.
Βύσμα να πας εκεί έχεις;
Εκεί είναι το θέμα.
Πχ Πολεμικό Μουσείο, Αεροδικείο στη Σούτσου, Γραφεία Αεροπορίας στην Ακαδημίας κ.ά.
Επίσης μπορείς να φτιαχτείς μέσα σε μονάδα αναλόγως της επιστασίας.
 

drberto

New member
Απ'οσο ξερω τοσο πολλα off (του στυλ 1 μεσα 10 συνεχομενα off και βαλε...) δεν παιζει πια στην ΠΑ,ακομα και στα μουσεια.Ξερω 2 μεσα με 4 οφφ οτι παιζει Παρνηθα.Αλλα καλυτερα να απαντησουν σ'αυτο εν ενεργεια σμηνιτες γιατι εγω (αλλα και ο assistant) ειμαστε σμηνιτες ε.α.(εν αποστρατεια) απο καιρο...Εκτος κι αν ο assistant εχει "φρεσκιες" πληροφοριες.
 

assistant

New member
Πληροφορίες δεν έχω.
Πάντως το θέμα των off είναι κάτι που μεταβάλλεται πάντα αναλόγως της μονάδας, του αριθμού των σμηνιτών, και πολλών άλλων παραγόντων.
Στο Ναυτικό πάντως είναι πολύ καλύτερα.
 

drberto

New member
[quote author="assistant"]
Στο Ναυτικό πάντως είναι πολύ καλύτερα.[/quote]

Απ'οτι εχω δει στο αντιστοιχο section του Π.Ν.,κι εκει δεν ειναι οπως παλια.Τελοσπαντων,δικιο εχεις οτι ολα εξαρτωνται απο τον αριθμο των σμηνιτων κι απο τις ορεξεις του καθε δικα.
 

Γιατρός

New member
Πάνε πιά οι εποχές που στο Μουσείο έπαιζε 1-10 off... Τώρα, ακόμα και στις βυσματικότερες μονάδες ο κανόνας είναι καθημερινή έξοδος με ΣΚ off και λίγες υπηρεσίες το μήνα. Φαντάζομαι βέβαια ότι όλο και κάποια καβάντζα θα βρεθεί για τον ένα που θα είναι "ξεχωριστός", δηλ. τραγουδιστής- ηθοποιός- γίος υπουργού- ποδοσφαιριστής- ο Κόκκαλης jr., και υπάρχουν επιστασίες που πάνε κατά καιρούς έως και 1-5 ή και καλύτερα σε κάποιες μονάδες (πχ. το ΚΑΙ εντός του ΓΝΑ, που... καλύπτεται από μυστήριο <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> ). Είναι όμως για λίγους.

Εν ολίγοις: Αν είχες τον τρόπο να πας σε τέτοια θέση, θα το ήξερες (ή θα το αναλάμβανε ο "θείος") και δεν θα χρειάζονταν να ρωτήσεις εδώ. Για να ρωτάς... ξέχνα το καλύτερα.
 

psaras84

New member
να ρωτησω κατι ...

οπου και να σε στειλουν στο Ναυτικο εκτος Αθηνας, παιζει 10-10, 15-15

ισχυει το ιδιο και στην Αεροπορια ???
 
Top